Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Partnerruil boeken?

Partnerruil boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Partnerruil

Wilt u Partnerruil direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Partnerruil

Partnerruil. Dit dj/mc duo laat je springen, swingen en schuren tot je erbij neervalt. Een geoliede jukebox voorzien van energie en een dosis sexy-ness. Hun zomerse feest-vibe brengt je vrije geest naar een hoogtepunt.

PARTNERRUIL gooit diverse muziekstromingen in de blender. Hits voorzien een eigen sausje, ultieme classics, feestelijke explosies tot dansbare deuntjes. Schuddende heupen, kolkende moshpits, hete dansjes en soms een stiekeme polonaiseÉ Laat je verleiden om all-in te gaan, met PARTNERRUIL kan en mag alles!

Het is de normaalste zaak, van zwetende feesttenten tot festivals: PARTNERRUIL!

Partnerruil boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Partnerruil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Partnerruil wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Partnerruil. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Partnerruil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.