• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Para Percussion boeken?

Para Percussion boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Para Percussion

Wilt u Para Percussion direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Para Percussion

Para Percussion bestaat standaard uit een percussionist, een deejay en een saxofonist. Zij mixen Latijnse, Afrikaanse en Braziliaanse ritmes met swingende lounge en/of housemuziek. Tijdens het optreden battelen ze tegen elkaar. Het bijzondere hierbij is dat zij door de zaal lopen en het publiek er bij betrekken wat zorgt voor veel enthousiaste reacties.

Para Percussion heeft al een indrukwekkende lijst van optredens achter hun naam staan. Zij hebben onder andere opgetreden in Offcorso, club VIE, de Thalia Lounge, VIP room, de Cruise Terminal, brasserie Staal en Hotel Arena. Zij spelen een set van een uur tot avondvullend.

Dit is een ideale act als opwarmer van een groot event maar past ook erg goed als afsluiter of tijdens een swingende afterparty.

Para Percussion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Para Percussion zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Para Percussion wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Para Percussion. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Para Percussion te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.