Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: de band is verder gegaan als Prezz
Volledige prijslijst

Paparazzi boeken?

Paparazzi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paparazzi

Wilt u Paparazzi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paparazzi

Glamour heeft een naam: Paparazzi, actueel vernieuwend en onthullend.

Paparazzi word ondersteund door fantastisch licht en geluid, op het door uw gewenste volume, zorgen zij voor een geslaagde avond.

Het trendy repertoire is zeer uitgebreid en aangezien alle bandleden over waanzinnige stemmen beschikken, brengt de band veel afwisseling in haar optredens.

Een mix van actuele hits, dance-classics, R&B en natuurlijk ook feestmuziek is wat u van Paparazzi kunt verwachten. Paparazzi maakt van uw feest een echt feest .

Graag stellen wij de leden van Paparazzi aan u voor:

* Sandro
* Marc
* Simone
* Rudy

Paparazzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paparazzi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paparazzi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paparazzi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paparazzi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.