Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Papa Di Grazzi boeken?

Papa Di Grazzi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Papa Di Grazzi

Wilt u Papa Di Grazzi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Papa Di Grazzi

Papa di Grazzi, een band met een spraakmakende zanger, een veelzijdige zangeres, 2 superlenige danseressen en 5 top muzikanten.

Maar ook is Papa di Grazzi een band met geinige acts, een sms-party, saxofoonsolo's, trompet en een videoshow.  Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers.

Papa di Grazzi altijd een gelikte show met maffe taferelen in elke feesttent.
Met haar jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor uw evenement.
Het draagt bij tot de grote populariteit van de band  die zich ook vertaald in veel boekingen op de zakelijke markt en bedrijfsfeesten,

Naast entertainer / zanger ,,Papa di Grazzi'', Albert Gras, de actuele line-up :

Joanne -- Zang
Kirsten -- Danseres
Judith -- Danseres
Julia -- Bas
Geert -- Drums
Frank -- Trompet / toetsen
Jan -- Sax / gitaar / zang
Niels -- Gitaar / zang

Papa Di Grazzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Papa Di Grazzi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Papa Di Grazzi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Papa Di Grazzi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Papa Di Grazzi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.