Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paasland met Paashazen boeken?

Paasland met Paashazen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paasland met Paashazen

Wilt u Paasland met Paashazen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paasland met Paashazen

Een compleet Paasland met Paashazen en diverse attracties voor Pasen in uw winkelcentrum of op uw Paas evenement? Dan is ons Paasland echt iets voor u. De Paashazen komen graag naar u toe.
Paasland 1 bestaat uit de volgende attracties:

     Paashazen mutsen maken.
     Eieren beschilderen.
     Eierdopjes versieren.
     Ballonnenmoduleer paashaas.

Paasland met Paashazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paasland met Paashazen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paasland met Paashazen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paasland met Paashazen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paasland met Paashazen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.