Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paashazen Surprise Car boeken?

Paashazen Surprise Car boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paashazen Surprise Car

Wilt u Paashazen Surprise Car direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paashazen Surprise Car

 De Paashazen Surprise Car is een attractie die speciaal bedacht is, om voor surprises te zorgen. Uw kleine gasten worden uitgenodigd om de verrassingen te beleven bij deze Paashazen Surprise Car.
Welke verrassingen zitten er verstopt in de Paashazen Surprise Car?

    Limonadekabouter of Lollyboom (keuze)
    Schminktheater
    Ballonnenbeestjes
    Gezellige meezing muziek

De Paashazen Surprise Car is gemakkelijk te verplaatsen. Deze vrolijke mobiele surprise kan van winkel tot winkel gaan. De Surprise Car wordt begeleid door twee vrolijke Paashazen en is helemaal aan Pasen aangepast.

Paashazen Surprise Car boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paashazen Surprise Car zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paashazen Surprise Car wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paashazen Surprise Car. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paashazen Surprise Car te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.