Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ottowan boeken?

Ottowan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ottowan

Wilt u Ottowan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ottowan

Ottawan was een Franse discogroep die begin jaren '80 een paar hits scoorde. Ottawan is opgericht door Jean Kluger & Daniel Vangarde, de producenten van de Ottawan songs.

Ottawan scoorde in de Nationale Hitparade een nr 1 hit dankzij de Franse en Engels-talige versie met het nummer D.I.S.C.O (1980). In de Top 40 kwam de plaat tot nummer 3. In 1981 volgde nog een hit met Hands up, die tot nummer 2 kwam.

Ottawan treed heden ten dage nog steeds op met de oude klassiekers op "disco-revival-parties".

Ottowan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ottowan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ottowan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ottowan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ottowan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.