Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Otto Wunderbar boeken?

Otto Wunderbar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Otto Wunderbar

Wilt u Otto Wunderbar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Otto Wunderbar

Otto Wunderbar is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!

Koning van de Apres Ski

Ooit begonnen als Oktoberfeest act maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival.
Otto is een feestsensatie die ieder event omver weet te blazen met een overdosis aan feest. Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet zowel nationaal als internationaal iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadijs.

Boekingen Otto Wunderbar

Verwacht een set vol met de allerbeste partyknallers aus der Heimat, eigen hitjes en alles met de stempel ‘party‘ van ver daar buiten. Singen sie mit… WUNDERBAR, WUNDERBAR…!!!

KEIN OTTO ? KEIN PARTY!! Dat kun je wel zeggen ja!

Otto Wunderbar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Otto Wunderbar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Otto Wunderbar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Otto Wunderbar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Otto Wunderbar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.