Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Otto Wunderbar boeken?

Otto Wunderbar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Otto Wunderbar

Wilt u Otto Wunderbar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Otto Wunderbar

Dé Après-ski DJ uit Duitsland! Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits zijn uit de 70-80’er jaren of de Aprèsski-hits van nu, met DJ Otto Wunderbar wordt het ‘party ohne ende’ !

Via bierzelten in Deutschland naar nachtclubs op Mallorca… én ook weer terug! En dat 3x per week… Zo ziet namelijk een normale werk- “woche” van der Otto Wunderbar er uit. De uitbaters van deze feestparadijzen hebben tegenwoordig DJ Otto maar naar de Keller verplaatst om te voorkomen dat het dak er letterlijk en figuurlijk af vliegt. Maar Mallorca en Duitsland zijn voor Otto niet genoeg… Hij wil nu ook de Nederlanders overtuigen van zijn entertainment.

Otto Wunderbar is klaar om voor u de allergrootste hits te draaien. Singen sie mit… Wunderbar, wunderbar…!!!

Otto Wunderbar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Otto Wunderbar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Otto Wunderbar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Otto Wunderbar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Otto Wunderbar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.