Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Otto Orgel boeken?

Otto Orgel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Otto Orgel

Wilt u Otto Orgel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Otto Orgel

Otto Orgel boeken? Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid als u een optreden wilt boeken van Otto Orgel.

Sinds zijn unvergessliche optreden op Lowlands 2004 staat iedereen er voor in de rij: bekende Nederlandstalige meezingers vertaald naar het meest krakkemikkige Duits dat ooit uit een mannenmond te horen was. Is het een nieuw cultureel fenomeen of amusante kolder? De meningen lopen bij aanvang van een optreden van Otto Orgel altijd sterk uiteen. En achteraf trouwens ook. Zeker is wel dat het iedere keer weer slechts een kwestie van tijd is tot het fronsen der wenkbrauwen omslaat in massale hilariteit, waarna daverende lachsalvo’s en tranen in de ogen niet meer te stuiten zijn.

De  opkomst van Otto Orgel in authentieke Tiroler kleding, de droge humor en z’n krom-Duitse versies van Nederlandstalige ‘klassiekers’ maken van Otto Orgel een unieke artiest. ‘Es sind die kleine Sachen die es machen’ heet het, vrij naar Saskia & Serge. Maar ook het grote gebaar krijgt ruim baan. Geholpen door z’n trouwe maar soms oncontroleerbare toetsenbord schuwt hij geen middel om z’n toehoorders te betrekken in z’n ludieke show. Er wordt meegezongen en meegesprongen, niemand is veilig voor zijn amusante en scherpe observaties en wie eenmaal zijn prachtige versie van ‘Hupf, dort ist Wilhelm mit den Wasserpumpfetange’ (von E. und W. Bever), heeft ondergaan zal Otto Orgel nimmer meer vergeten.

Otto Orgel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Otto Orgel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Otto Orgel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Otto Orgel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Otto Orgel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.