Twilight Entertainment

     
Foto: Martijn Lambinon
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Otto Lagerfett boeken?

Otto Lagerfett boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Otto Lagerfett

Wilt u Otto Lagerfett direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Otto Lagerfett

Otto Lagerfett is 1 van de grootste Schlager artiesten van dit moment. Vanwege zijn grote bekendheid in Duitsland heeft Otto er voor gekozen om in Nederland te komen wonen.

Otto Lagerfett gaat in stijl naar ieder optreden, hij kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl (de bekende Duitse designer).

Otto is in te zetten op ieder feest waar Duitse gemütlichkeit gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe, Du,  Griechesche Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live door Otto Lagerfett gezongen.

Otto Lagerfett boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Otto Lagerfett zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Otto Lagerfett wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Otto Lagerfett. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Otto Lagerfett te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.