Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oscar Harris boeken?

Oscar Harris boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oscar Harris

Wilt u Oscar Harris direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oscar Harris

Oscar Harris werd geboren in Suriname en verliet dit land op 19-jarige leeftijd teneinde in Nederland te gaan studeren. Zijn allergrootste hobby was zingen en tijdens zijn studententijd formeerde hij een band genaamd Oscar Harris & The Twinkle Stars. Samen met deze formatie werden diverse hits gescoord. De eerste plaat die ze opnamen en uitbrachten was " T.O.P." en was meteen een groot succes, deze werd opgevolgd door " Try a little love " en " Soldiers Prayer ", beide top 5 noteringen. Ook toen Oscar in 1973 besloot een solo-carrière na te streven bleef succes niet uit met hits als " Since I met you baby " en " I try my hand ". Na deze hits werd wederom voor een vernieuwing besloten.

Een nieuwe platenmaatschappij en een vernieuwing van repertoire. En ook deze keer werden er hits gescoord zoals " Song for the children " en " Disco Calypso ".
Mede door deze hits is het werkterrein voor Oscar Harris verbreed en strekt zich uit tot ver over de Nederlandse grenzen te weten: Duitsland, Turkije, Spanje, Oostenrijk, Zuid-Amerika, Bulgarije, Indonesië en natuurlijk Suriname.

In 1982 nam Oscar een duet projekt samen met Debbie op getiteld " It takes two ". Deze langspeler werd geproduceerd door Dick Bakker en overschreed ruimschoots de Gouden grens. Een jaar later verscheen de opvolger in " Everybody loves somebody " waaraan het zelfde team zijn medewerking verleende. Deze langspeler leverde de single " Walk right back " op. Na dit succes besloten zowel Debbie als Oscar ieder voor zich hun carrière voort te zetten.

Mede door het uitbrengen van de L.P./C.D. "Love for the world ", wordt Oscar begin 1999 uitgenodigd om voor het Wereld Natuur Fonds een special op te nemen in Kenya, samen met Viktor Laszlo.

Oscar Harris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oscar Harris zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oscar Harris wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oscar Harris. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oscar Harris te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.