Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oranjefans die toeters uitdelen boeken?

Oranjefans die toeters uitdelen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oranjefans die toeters uitdelen

Wilt u Oranjefans die toeters uitdelen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oranjefans die toeters uitdelen

Wat is er leuker dan twee Oranje fans die de uw publiek aansteken met het "Oranje virus". Onze Oranjesupporters hoor je al van verre aankomen. Ze toeteren er vrolijk op los. Voor u het weet lopen uw bezoekers rond met een toeter bedrukt met uw logo of reclame boodschap.
Oranjesupporters delen toeters uit is inclusief:

    2 Oranjesupporters
    3.000 toetersuit (karton)

De toeters kunnen bedrukt worden met uw logo en tekst.

Oranjefans die toeters uitdelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oranjefans die toeters uitdelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oranjefans die toeters uitdelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oranjefans die toeters uitdelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oranjefans die toeters uitdelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.