Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oranjedames boeken?

Oranjedames boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oranjedames

Wilt u Oranjedames direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oranjedames

Zoekt u een àndere actie tijdens het EK of WK die zeker de aandacht trekt? Dan zijn onze Oranjedames iets voor u!

De Oranjedames in hun opvallende Oranjetafeljurk weten de aandacht te trekken van al uw bezoekers. Voor iedereen hebben de Oranjedames een leuke verrassing in hun jurk verstopt en hebben zij een gezellig praatje klaar. Ook willen zij best met de voetbalfans discussiëren over de wedstrijden van “onze jongens”!
Laat de Oranjedames iets uitdelen

Uitdeelmateriaal kan door u zelf worden aangeleverd of , tegen een meerprijs, door ons worden verzorgd.
Enkele voorbeelden: voetbalsleutelhangers, oranje vlaggetjes, toeters (met / zonder bedrukking) of “zoethoudertjes voor tijdens een slechte wedstrijd” (snoepgoed). Deze uitdeelmaterialen zijn tevens leuke vaderdagattenties.

Met de Oranjedames heeft u een goed scorende promotie-actie in huis!

Oranjedames boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oranjedames zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oranjedames wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oranjedames. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oranjedames te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.