Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oranje Surprise Car boeken?

Oranje Surprise Car boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oranje Surprise Car

Wilt u Oranje Surprise Car direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oranje Surprise Car

De Oranje Surprise Car is een attractie die speciaal bedacht is, om voor surprises te zorgen. Uw kleine gasten worden uitgenodigd om de verrassingen te beleven bij deze Oranje Surprise Car.
Welke verrassingen zitten er verstopt in de Oranje Surprise Car?

    Limonadekabouter of Lollyboom (keuze)
    Schminktheater
    Ballonnenbeestjes
    Gezellige meezing muziek

De Oranje Surprise Car is gemakkelijk te verplaatsen. Deze vrolijke mobiele surprise kan van winkel tot winkel gaan. Per thema wordt de Surprise Car natuurlijk helemaal aangepast. En het personeel draagt kleding in het thema.

Oranje Surprise Car boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oranje Surprise Car zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oranje Surprise Car wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oranje Surprise Car. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oranje Surprise Car te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.