Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken incl. Wilbert Pigmans
Volledige prijslijst

Opgeblazen boeken?

Opgeblazen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Opgeblazen

Wilt u Opgeblazen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Opgeblazen

Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen treed nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst staan ze wel. De plaat heeft support van o.a Radio 538, Q Music, PuurNL, TV Oranje en nog veel meer. Zelfs op NPO1 komt de videoclip voorbij. Een Toreador virus raast over Nederland. Van voetbalkantine tot Boxgala, Van kroeg tot Festival, Overal hoor je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo”

De Leukste DJ / Live act van Nederland

De Leukste dj live/act van Nederland komen met hun eerste single. Met direct support van o.a. Jacques Herb die 50 jaar geleden het origineel heeft geschreven, hebben de jongens van Opgeblazen een feest versie gemaakt van “De Toreador”. Direct na de release vroegen vele artiesten al of ze de band mochten hebben om deze versie in hun live optredens te zingen. Zelfs Jacques Herb geeft de voorkeur aan deze vernieuwde versie. En nu kan iedereen hem luisteren maar vooral ook meezingen.

Interactieve Show

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen ze nog sneller dan het licht, alle explosieve meezingers en top 40 hits. Alles van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes in een interactieve show. Zo blijven jong en oud bediend en gaan helemaal op in de show waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Ook het publiek wordt interactief betrokken worden bij hun optredens.

Opgeblazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Opgeblazen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Opgeblazen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Opgeblazen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Opgeblazen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.