Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.150,- excl. BTW
  • Opmerking: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg
Volledige prijslijst

Opera Laria boeken?

Opera Laria boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Opera Laria

Wilt u Opera Laria direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Opera Laria

Voor een ontspannend muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot OperaLaria! ‘De OperaLaria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Het verhaal:

Diep in het hart van de bekende ‘Gooise Matras’, in de volksmond Blèricum genoemd, weten drie bekakte en in de ‘slappe was’ badende society girls zich met hun teveel aan vrije tijd geen raad. Terwijl ze regelmatig ‘gespot’ worden in zogenaamde upper-ten kringen, zoals ‘de Hilversumse’, de kookclinics en de tot vervelens aan toe georganiseerde haute coutureshows, zijn Doortje Vleugellam, Conny Bloothoven en Mylène de la Haaibaai onlangs toegetreden tot het Larens oratoriumkoortje ‘Nijd en Vlijt’. Dit om hun belabberde culturele niveau ietwat op te krikken! Op zoek naar potentiële gegadigden voor ‘Het Circuit’, moet u niet verbaasd opkijken als dit illustere drietal ook uw feestje komt ‘opleuken’!

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter.

Duur van de act: 1 x 25 minuten
Klassieke act met een glimlach
Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
De act wordt speciaal op maat gemaakt
Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits

Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg


 

Opera Laria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Opera Laria zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Opera Laria wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Opera Laria. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Opera Laria te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.