Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Komisch opera cabaret
Volledige prijslijst

Opera della Casa boeken?

Opera della Casa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Opera della Casa

Wilt u Opera della Casa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Opera della Casa

Opera della Casa is een ontwapenend muzikaal en theatraal programma, afgestemd op uw gelegenheid, waarbij iedereen, operaliefhebber of niet, huilt van ontroering……..of van het lachen.

Opera della Casa is een  teug opera, een toefje klassiek, een vleugje operette, steeds met humor, plezier en stijl. Licht, luchtig en ironisch.Pianoklanken, zang van zinnenstrelende opera- en operettemelodieën.

Stiltes, lachsalvo’s, publiek dat een operakoor blijkt te zijn……Soms pittig, altijd buitengewoon smaakvol.

Deze veelzijdige en professioneel geschoolde dames spelen een programma met bekende en onbekende aria’s en klassieke liederen. Eigenzinnig en voor iedere gelegenheid op maat gemaakt.

Opera della Casa ook voor uw event, de act op maat.

Opera della Casa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Opera della Casa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Opera della Casa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Opera della Casa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Opera della Casa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.