Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Online Muziek Bingo boeken?

Online Muziek Bingo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Online Muziek Bingo

Wilt u Online Muziek Bingo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Online Muziek Bingo

Op zoek naar een online uitje? Dan is de Online Muziek Bingo ontzettend leuk om te spelen samen met jouw collega's, vrienden of familie. Jullie komen allemaal samen via bijvoorbeeld Teams, Zoom of Skype en krijgen allemaal een unieke online bingokaart. Bingomaster Guus speelt en zingt liedjes achter zijn piano van artiesten die op de bingokaarten staan. Er zijn prijzen te winnen voor de horzontale rij, de verticale rij of de volle kaart! Wie wint de bingo? Meezingen is verplicht!

Online Muziek Bingo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Online Muziek Bingo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Online Muziek Bingo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Online Muziek Bingo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Online Muziek Bingo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.