Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

O`Nine boeken?

O`Nine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van O`Nine

Wilt u O`Nine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie O`Nine

O’ nine is een van de meest veelbelovende allround coverbands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-feest te maken! De bekendste en leukste hits van de afgelopen 30 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij níemand stil kan blijven staan.

Boekingen O`Nine

Met inmiddels meer dan 300 optredens in de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn. Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren.  

Check snel de promo en neem contact op voor meer informatie!

O`Nine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over O`Nine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over O`Nine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van O`Nine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over O`Nine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.