Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

OneArmed boeken?

OneArmed boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van OneArmed

Wilt u OneArmed direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie OneArmed

OneArmed is een unieke combinatie tussen een drummer en een DJ. OneArmed is in Nederland bekend geworden door Hollands Got Talent waarbij hij support kreeg van Armin van Buuren. Door zijn unieke act viel hij op en kwam bij de finalisten terecht. OneArmed tourt momenteel door zowel binnen als buitenland en is te bewonderen op diverse festivals, clubs en evenementen. OneArmed komt uit Nederland en is de artiestennaam van Alex Wegman. Hij is ooit begonnen als gitarist, maar door het verliezen van zijn linkerarm werd hij gedwongen een andere weg in te slaan. Hij richtte zich volledig op het drummen met één arm en breidde deze act steeds meer uit tot waar het nu staat!

Zelfs in China hebben ze OneArmed al ontdekt, tweemaal werd hij overgevlogen voor drumdemonstraties en een korte tour. Ook in Amerika is OneArmed niet onopgemerkt gebleven!
TedTalks komt 13 februari 2017 naar Den Helder - Nederland, waar hij in een live gesprek mag vertellen over zijn reis tot waar hij nu is, om zo anderen over de wereld te inspireren!

OneArmed Boeken

Met zijn liveact combineert hij live drums met verschillende stijlen dancemuziek, waaronder: house, dubstep en zelfs hardstyle. Van vele bekende- en onbekende nummers maakt hij live mashups en blijft hiermee het publiek verrassen. Er is voor ieder wat wils, waardoor deze act uitermate geschikt is voor in de grotere horecagelegenheden, clubs en festivals.
 
Wilt u dat OneArmed met zijn muziek en live beats gegarandeerd uw feest op zijn kop komt zetten?

OneArmed boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over OneArmed zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over OneArmed wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van OneArmed. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over OneArmed te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.