Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

One Two Trio Hussel boeken?

One Two Trio Hussel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van One Two Trio Hussel

Wilt u One Two Trio Hussel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie One Two Trio Hussel

De 'One Two Trio Hussel’ is een uniek live concept waarmee de band bij Edwin Evers op Radio 538 hoge ogen gooit. Twee nummers worden door de huisband van 'Evers staat op’ qua tekst en melodie volledig door elkaar gehusseld. Twee kandidaten moeten vervolgens de titels en uitvoerenden ontcijferen. Inmiddels is de hussel door het enorme succes een vast onderdeel geworden van de live shows! Door de spontane interactie die er ontstaat gaat het publiek direct meeraden en voor je het weet zingt en danst iedereen mee! In kleine settings zoals besloten events, bedrijfs- of privé-feesten kan de band razendsnel uit het publiek een aantal kandidaten selecteren waardoor er een echte muzikale competitie kan ontstaan… hilarisch!

'De One Two Trio Hussel' = uniek en kwalitatief top-entertainment waarmee One Two Trio zijn naam als live entertainers nogmaals landelijk bevestigt. 

One Two Trio Hussel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over One Two Trio Hussel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over One Two Trio Hussel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van One Two Trio Hussel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over One Two Trio Hussel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.