Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. Ledwall
Volledige prijslijst

One Band boeken?

One Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van One Band

Wilt u One Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie One Band

ONE. is de #1 Coverband van Nederland en bestaat uit de beste muzikanten uit de entertainment industrie. Deze muzikanten werken samen met artiesten als: Jeroen van der Boom, van Velzen, Berget Lewis, Xander de Buisonjé, Lois Lane, Nick en Simon, Belle Perez, Waylon, Alain Clark, Gerard Joling, Gordon, Glennis Grace, Het Goede Doel, Rene Froger, Trijntje Oosterhuis, Ali-B, Backstreet Boys, Il Divo, Brian May, The Tramps, The Pointer Sisters e.v.a.

Verder is de band te zien als de vaste huisband in het SBS6 TV programma “De Beste Liedjes Van…” met Jeroen van der Boom.

Het repertoire van ONE. bestaat uit Medleys van de bekende dans- en feestklassiekers, hedendaagse hits en de leukste Nederlandstalige liedjes. Disco, Soul, Dance, Pop, Rock en meer. Van Earth Wind & Fire tot Katy Perry en van Elvis Presley tot David Guetta.

Het door ONE. ontwikkelde Non-stop Music Concept zorgt voor een continu gevulde dansvloer tijdens de sets. De show van ONE. wordt gecompleteerd met een spetterende Ledwall met synchronized music-videos.

Door hun ruime ervaring, vakmanschap en tomeloze energie maakt ONE. ieder evenement tot een waar muzikaal spektakel en een onvergetelijk feest.

ONE. The ultimate partyband!

One Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over One Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over One Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van One Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over One Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.