Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ome Willem boeken?

Ome Willem boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ome Willem

Wilt u Ome Willem direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ome Willem

Wat maakte hij allemaal mee op Vuurland? Komt er vanillevla uit de douche? Slapen de kinderen er op een matras van spekkies? Kan je daar knuffelles krijgen? Worden er ook broodjes poep gebakken? Wie zijn slimmer jongens of meisjes? Ome Willem zingt zijn Ome Willem liedjes van de Televisie.

Opmerkingen:

- Optreden plm. 30 à 40 minuten (afhankelijk van soort optreden)

- Met CD begeleiding of met zijn pianist

Ome Willem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ome Willem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ome Willem wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ome Willem. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ome Willem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.