Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oliver Twizt boeken?

Oliver Twizt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oliver Twizt

Wilt u Oliver Twizt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oliver Twizt

Oliver Twizt, bekend van het duo Skitzofrenix, begint zijn solo carrière met een geheel eigen, nieuwe sound: een bijzondere combinatie van deephouse, minimal, chicago-, detroit-, en tech-house.

Zijn eerste release 'Do the Monkey' die hij in samenwerking met MC Roga heeft geproduceerd, scoorde onlangs de 4e plaats in de Buzzchart en wordt momenteel ook in landen zoals Duitsland, Spanje en Italië uitgebracht. Deze enorme hit wordt gedraaid door dj’s als Roger Sanchez, Tiësto, Axwell en Judge Jules. Binnenkort komt Joel Rene, aka Oliver Twizt, met releases op Samsobeats en Sneakerz MUZIK.

Daarnaast heeft hij remixes gemaakt voor Tiger Stripes 'Survivor' en voor Franky Rizardo & Daniel Beasley’s plaat 'Tokyo'. Later dit jaar start hij zijn eigen label; Dark Knight Recordings, een sublabel van G-Rex Music. Dit veelbelovende talent is er een om in de gaten te houden.

Oliver Twizt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oliver Twizt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oliver Twizt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oliver Twizt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oliver Twizt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.