Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Okkie`s Fun and Magic Parade boeken?

Okkie`s Fun and Magic Parade boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Okkie`s Fun and Magic Parade

Wilt u Okkie`s Fun and Magic Parade direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Okkie`s Fun and Magic Parade

Okkie de Clown is onbetwist de leukste clown van Nederland.

Wanneer u kiest voor de kindershow van Okkie de Clown zijn niet alleen de kinderen maar ook  verzekerd van een onvergetelijk optreden.


Okkie tovert iedere locatie om tot een echt theater. Zijn prachtige decor en professioneel licht en geluid zijn het "cadeaupapiertje" van de inhoud van zijn show.
Hij goochelt er op los en laat de kinderen lachen en zingen.

 Hij heeft zijn eigen verkleedpartijtjes en krijgt zo in zijn voorstelling onder andere bezoek van zijn werkster "Cloon Ans" en samen met "Bakkie Okkie" maken de kinderen de lekkerste dingen.
In zijn kindervoorstelling heeft Okkie ook een ballonnenshow waarin hij voor ieder kind in een handomdraai van zijn ballonnen diverse figuurtjes maakt.


De ballonnenshow kan overigens ook apart worden geboekt ter gelegenheid van bijvoorbeeld een opening.

 Okkie is inzetbaar bij vrijwel iedere gelegenheid waar kinderen zijn.

 Dus denkt u dat Okkie de Clown uw feest, jubileum, opening, school, receptie, festival, bedrijfsfeest, beurs, braderie of ander evenement op zou kunnen vrolijken, neem dan contact met ons op

Okkie`s Fun and Magic Parade boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Okkie`s Fun and Magic Parade zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Okkie`s Fun and Magic Parade wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Okkie`s Fun and Magic Parade. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Okkie`s Fun and Magic Parade te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.