Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 90s, 00s, Meezingers, Hits (Till Now)
Volledige prijslijst

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boeken?

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood)

Wilt u OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood)

“Ouwe Jongens Krentebrood”; iedereen kent deze uitspraak, waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van #OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening”, want zo mag je Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feestact wel noemen. In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit met als bekroning op het werk een “Party Award” als Populairste DJ Act van Nederland in 2017 !

#OJKB boeken is feestgarantie!

Wat mag je verwachten wanneer de mannen van #OJKB op het podium staan?
Een heel uur lang non-stop feesthits door twee super energieke vakidioten. Glenn achter de ‘digitale’ wheels of steel bewapend met een microfoon, en Carlos als aanjager voor op het podium. Natuurlijk wordt je door Glenn en Carlos om je oren geslagen met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt. En denk je dat je net bekomen bent van een polonaise met een meezinger van Guus Meeuwis, dan komt Dr. Alban of Bon Jovi voorbij. Wat het optreden van #OJKB anders maakt als vele andere
“DJ Acts” is het stuk interactie en live entertainment op het podium met de eigen hits zoals: Plakkerig, Hee Hoo, Middelvinger en Good To Go !

Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Guilty Pleasures worden natuurlijk niet vergeten, kortom: #OJKB is een gekkenhuis!

Zullen we nog een paar toffe feesten noemen waar de heren stonden..? Dutch Valley, Emporium Festival, Dance Valley, Defqon 1, Decibel Outdoor, Paaspop, Dreamfields, Outdoor Stereo, Electronic Picnic, Nightlife Awards en vele andere grote feesten. Uiteraard zijn de mannen van #OJKB een graag geziene gast op vele Feestweken, Tentfeesten, Kermissen, Pleinfeesten en op de vakantie oorden !

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.