Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Duitstalige Alpenland show met alphoorn act
Volledige prijslijst

Ohne Gewahr boeken?

Ohne Gewahr boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ohne Gewahr

Wilt u Ohne Gewahr direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ohne Gewahr

Ohne Gewähr bestaat uit drie muzikanten die van geen ophouden weten! Als je de CV van Ohne Gewähr bekijkt weet je pas waarom deze heren van feesten houden. De bandleden van die Ohne Gewähr participeerden in grote bands van naam en doen dat nu nog steeds in hun schaarse vrije tijd.

Ohne Gewähr is een feestband bij uitstek die bratwurstundjodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung” te maken naar the USA! Dit volkstümliche trio heeft al heel wat grote podias in binnen en buitenland gezien.

De leden van Ohne Gewähr participeerden in grote band zoals Palemiger Spatzen, René Schuman, Huben Buben e.v.a. Met tirolerrock, spetterende Oostenrijkse songs, schlagermuziek, originele alpenhoornsound en een geweldige show, staat Ohne Gewähr garant voor amusement en spektakel.

Ohne Gewähr bestaat uit:
Marcel Smeets (Zang, Entertainer en Presentatie)
Theo Kicken (Alpenhoorn, Tuba, basgitaar en zang)
Raymond De Laruelle (Accordeon, keyboards en zang)
LS Productions (Licht en geluidstechniek) Luuk Steins


De leden van Ohne Gewähr participeerden in grote band zoals Palemiger Spatzen, René Schuman, Huben Buben e.v.a. 

In het verleden trad Ohne Gewähr op onder de naam Die Almraketen.

Ohne Gewahr boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ohne Gewahr zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ohne Gewahr wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ohne Gewahr. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ohne Gewahr te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.