Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met Live Orkest
Volledige prijslijst

O`G3NE boeken?

O`G3NE boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van O`G3NE

Wilt u O`G3NE direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie O`G3NE

O’G3NE is een meidenband bestaande uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden. De drie zussen zijn hiermee de “voices of Holland”. Samen met Marco Borsato  en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1-hit. Na een superspannende finale maakten de dames het tijdens de slotuitzending ook helemaal waar! O’G3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen.

O`G3NE wint the Voice of Holland

Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes. O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze singles stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland domineerde O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 “Magic”, 2 “Change will come” en op 3 “Emotions”.

O`G3NE Boeken

In de laatste week van 2014 bombardeerde Radio 538 het nummer ‘Magic’ tot alarmschijf, waarna deze als hoogste nieuwe binnenkomer op 23. Begin 2015 ontvingen ze uit handen van Robert ten Brink een gouden plaat voor de single Magic. In 2015 was O’G3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo stonden o.a. tijdens de Vrienden van Amstel – concerten in A’hoy, werden gevraagd door de Engelse Olly Murs om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn Europese tournee in HMH, opende in Koninklijk Theater Carré het 50ste Televiziergala en mogen het jaar afsluiten in met een concerten reeks in Ziggo Dome met hun coach Marco Borsto tijdens de 11 Symphonica Concerten en 5 grote Kerstshows.

 

O`G3NE boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over O`G3NE zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over O`G3NE wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van O`G3NE. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over O`G3NE te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.