Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Oes boeken?

Oes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Oes

Wilt u Oes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Oes

Geboren entertainer Oes is een zangeres gezegend met een flinke dosis energie en fierce dans moves. Met Beyoncé’s Homecoming als haar grootste on stage inspiratie, maakt ze een show van elke performance. Haar op Major Lazer geïnspireerde urban pop songs kenmerken zich door dansbaarheid en girl power is de rode draad in haar songwriting maar ook in haar dagelijkse leven: “Ik ben klaar om de wereld te veroveren – nadat ik mijn kinderen naar bed heb gebracht.”

Oes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.