Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Numidia boeken?

Numidia boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Numidia

Wilt u Numidia direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Numidia

Numidia is te horen op de hit Meli Meli van Ali B en Ronnie Flex en heeft ook al een platencontract bij Trifecta binnengesleept. De talentvolle zangeres werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Nu heeft ze grootse plannen en werkt ze keihard om haar dromen waar te maken.

Numidia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Numidia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Numidia wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Numidia. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Numidia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.