Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Normaal Coverband boeken?

Normaal Coverband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Normaal Coverband

Wilt u Normaal Coverband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Normaal Coverband

Normaal coverband Doe Normaal Joh speelt al geruime tijd in dezelfde samenstelling. En dat  is goed te horen. DNJ is ook een echte Normaal Tribute band. En heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken nietop de setlijst.

Daarnaast speelt de Normaal Coverband DNJ nog een aantal nummers di e ‘Normaal’ zelden live speelt. Ze staan altijd garant voor een waar spektakel, en isdaarom een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’.

De setlijst wordt voortdurend aangevuld met oude krakers, juweeltjes en vergeten nummers van Normaal. Zoals: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi, Eenvoudige Boerenlul, Oerend Hard, Ik mos pissen, De Boer is Troef, Ballade van een Muzikant, De Boer is Troef, Noar ’t Cafe, Geef ut Toe, Oe wat een volk en nog veel meer.

Høken, Brekken, en Angoan, of neeth dan!

Normaal Coverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Normaal Coverband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Normaal Coverband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Normaal Coverband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Normaal Coverband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.