Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Normaal coverband Gin gedonder
Volledige prijslijst

Normaal Coverband boeken?

Normaal Coverband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Normaal Coverband

Wilt u Normaal Coverband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Normaal Coverband

Normaal coverband Gin Gedonder is 14 jaar geleden opgericht door een stel vrienden uit Drenthe, die vanuit hun voorliefde voor dialectrock besloten samen muziek te maken. Vanaf het prille begin had de band de intentie om nummers van Normaal te gaan spelen.

De bandleden speelden voordien in allerlei coverbandjes, maar de liefde voor het 'Normale' boerenrock repertoire bleef toch altijd op de achtergrond mee spelen. Sinds het begin speelt de Normaal Coverband in café's, zalen, feesttenten en dorpsfeesten. En knappen ze er op lös!

Al vele jaren speelt de band in dezelfde samenstelling. En dat is goed te horen. Live staat de band als een huis. De enige echte Normaal Coverband heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode 1975 t/m 1982. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst. Daarnaast speelt de Normaal Coverband nog een aantal nummers die 'Normaal' zelden live speelt.

Al 14 jaar lang staat Normaal Coverband Gin Gedonder garant voor een waar spektakel, en is daarom een waardig eerbetoon aan de 'Godfathers van de Boerenrock'. Høken, Brekken, en Angoan, al 14 jaar lang of neeth dan!

Normaal Coverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Normaal Coverband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Normaal Coverband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Normaal Coverband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Normaal Coverband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.