Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nora Dalal boeken?

Nora Dalal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nora Dalal

Wilt u Nora Dalal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nora Dalal

Nora Dalal (bekend van finale popstars en Raffish), ervaren zangeres met internationale podiumervaring en een opvallend groot stembereik doet anno 2011 een poging om The Voice of Holland te worden.

Of Nora Dalal de finale zal gaan bereiken zal de toekomst uitwijzen.

Nora Dalal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nora Dalal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nora Dalal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nora Dalal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nora Dalal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.