Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Zanger Vof de Kunst
Volledige prijslijst

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken?

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nol Havens (Vof de Kunst)

Wilt u Nol Havens (Vof de Kunst) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nol Havens (Vof de Kunst)

Nol Havens is sinds 1983 het geluid en het gezicht van VOF de Kunst. De eerste uitgebrachte single was "Suzanne", welke twee maanden later op de eerste plaats van de hitparade stond.

Onder de naam The Art Company scoorde VOF de Kunst even later in zeven landen een nummer 1-hit met "Susanna". Oude Liefde Roest Niet, Retour Sneek, Dikkertje Dap en Eén Kopje Koffie zijn andere bekende liedjes.

Vanaf 1995 heeft Nol met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel acht jaar lang in uitverkochte theaters gestaan met hun familievoorstellingen. Nu, in 2005, gaat Nol weer terug naar het volwassenenrepertoire, met de voorstelling Suzanne Voorbij, waarmee het afgelopen seizoen in de theaters stond, en de eerste solo-cd "Zonder Jou", die begin 2006 uitkomt.

Vanaf oktober 2005 staat Nol, samen met kinderboekenschrijvers, weer voor kinderen in het theater met het programma De Luistervink.

Nu, in 2006, heeft Nol de behoefte om het volwassen- en het kinderrepertoire in balans te houden door zich met beide bezig te houden. Samen met bekende kinderboekenschrijvers staat Nol in het theater met de jeugdvoorstelling ‘Luistervink’. Het afgelopen seizoen was ‘Suzanne Voorbij’ in de theaters te zien, een voorstelling met studenten van de Rockacademie Tilburg en de Toneelacademie in Maastricht, met als thema het overleven als artiest. De eerste solo-cd van Nol Havens, ‘Hoop’, vloeit voort uit deze theatervoorstelling. ‘Hoop’ is in februari verschenen en bevat elf intieme, mooie en herkenbare liedjes. Het album is geproduceerd door Koen-Willem Toering, die ook het leeuwendeel van de muziek schreef. Het album is met veel lof ontvangen en was o.a. Radio 2 cd van de week.

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nol Havens (Vof de Kunst) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nol Havens (Vof de Kunst) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nol Havens (Vof de Kunst). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nol Havens (Vof de Kunst) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.