Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

NoizBoiz boeken?

NoizBoiz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van NoizBoiz

Wilt u NoizBoiz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie NoizBoiz

NoizBoiz bestaat uit MC XL, Producer/DJ Mucky Muxx en hypeman Don de Baron, alledrie getogen te Rotterdam. Het collectief is sinds 2004 bij elkaar is en richt zich voornamelijk Grime/Dubstep en dan niet de standaard Britse Grime, maar eigengereide Nederlandstalige Grime, oftewel NL Grime. De MC & producer Kariszma voegt zich bij de groep en hieruit onstond de eerste (promotionele) release genaamd '0.10'. Na een jaar vol optredens blijken sommige voorheen gelijke interesses op sommige plekken af te wijken en besluiten de jongens verder te gaan in de oorsprokelijke formatie.

Het tweede wapenfeit, NoizBoiz presenteert: 'Zware Bassen, Zware Beats' genaamd, komt in 2010 en bevatte samenwerkingen met niemand minder dan Boef en de Gelogeerde Aap, Zwart Licht, Skinto en Leo. Dit album zorgt voor landelijke media-aandacht en NoizBoiz werd daardoor bekend bij een groter publiek. Samen met bevriende en gelijkgestemde artiesten (Zwart Licht, Skinto & D.Lipps) vormen zij in deze periode ook het collectief N.E.B.U.L.O.N. waaronder zij eveneens muziek uitbrengen.

Begin 2012 vervolgen zij dit succes met het album 'Georganiseerde Chaos'. Dit album brengen zij uit op een unieke Gunfinger USB-stick, wat zorgt voor veel aandacht in de media en een optreden in televisieshow 'De Wereld Draait Door'. Ook de releaseparty iss een enorm succes.

Onlangs hebben zij getekend bij Nouveau Riche, het label dat onder andere Mr. Polska, Boaz van de Beatz en Jebroer herbergt en begin 2013 zal hun nieuwe album uitkomen. Genoeg plannen en mooie voornemens voor de toekomst en 2014 zal dan ook ongetwijfeld het jaar van NoizBoiz worden!

NoizBoiz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over NoizBoiz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over NoizBoiz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van NoizBoiz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over NoizBoiz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.