Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Noisecontrollers boeken?

Noisecontrollers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Noisecontrollers

Wilt u Noisecontrollers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Noisecontrollers

Noisecontrollers is een hardstyle-act die in 2005 door dj’s Bas Oskam en Arjan Terpstra opgericht is. Ze kregen in 2009 bekendheid met Ctrl.Alt.Delete, het In Qontrol anthem van 2009. Verder hebben de Noisecontrollers ook nog het anthem gemaakt voor Bassleader in 2008, het Decibel anthem van 2010, het Defqon.1 anthem van 2011 en ze hebben nu ook in samenwerking met Wildstylez en Headhunterzde Defqon.1 anthem van 2012 gemaakt .

Ze brengen hun werken uit via Digital Age, een label dat ze zelf hebben opgericht samen met Joram Metekohy, beter bekend als Wildstylez. De Noisecontrollers hebben gedraaid op veel feesten, waaronderQlimax, Defqon.1, Decibel, In Qontrol en Hard Bass.

Noisecontrollers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Noisecontrollers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Noisecontrollers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Noisecontrollers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Noisecontrollers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.