Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Noise Cartel boeken?

Noise Cartel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Noise Cartel

Wilt u Noise Cartel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Noise Cartel

Noise Cartel is dé energieke combinatie uit het Zuiden. Weinig acts hebben zo’n divers repertoire aan eigen muziek waarmee ze menig festival en club slopen in binnen-en buitenland. Noise Cartel is ontstaan in maart 2015 en boekte al snel succes.

Ze brachten verschillende officiële remixen uit voor en samen met The Partysquad, Childsplay, Jebroer, Girls Love DJs, Adje en Kempi. In 2017 dropte ze hun “Go Hard” EP en behaalde de track “Vliegen”, in samenwerking met StukTV en Cazz Major, de 7de plek binnen de Spotify Viral top 50. Afgelopen zomers waren ze naast de vele festivals als Paaspop, Rebirth Festival, Dreamvillage, Festyland, Hockeyloverz en City Of Dance Festival ook onderdeel van de Totally Summer tour met diverse shows in het buitenland. Noise Cartel is uniek, hun energieke interactieve set met eigen herkenbare muziek laat ieder publiek legendarisch gaan!

Noise Cartel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Noise Cartel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Noise Cartel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Noise Cartel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Noise Cartel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.