Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 2.695,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. geluid/licht € 2795,- excl.
Volledige prijslijst

Noah boeken?

Noah boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Noah

Wilt u Noah direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Noah

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers maar er zijn er maar enkelen die nét dat beetje meer hebben waardoor ze elk optreden onvergetelijk maken.
Noah is zo´n band! Want of het nou discotheek, café, kermis, bruiloft of feestavond is, Noah zorgt ervoor dat een top-avond wordt! Noah maakt werkelijk overal feest. Met Noah haal je een band in huis die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt.


The Real Deal!

Noah ontleent haar naam aan de gelijknamige ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA.

Terwijl aan de start van dit millennium de fastfood tentjes als paddenstoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot's in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabe's is er gelukkig toch nog plek voor de real deal!


En dat is Noah: The Real Deal! Dus geen meelopende tape's of samples, geen voorgekauwde stelist en geen geregisseerde toneelstukjes op het podium. Nee, Noah is altijd 100% haarzelf, Noah is altijd 100% live en Noah gaat altijd voor de volle 100% in the partymode!

Noah boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Noah zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Noah wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Noah. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Noah te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.