Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nitty en Crane boeken?

Nitty en Crane boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nitty en Crane

Wilt u Nitty en Crane direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nitty en Crane

Nadat Kraantje Pappie vorig jaar zijn debuutalbum 'Crane' heeft gereleased en vervolgens hetzelfde jaar 187 (!) keer live op het podium heeft gestaan, werkt hij momenteel hard aan de opvolger. Hoe zijn volgende plaat gaat klinken blijft voorlopig een vraag: "Misschien ben ik wel een country album aan het maken met Rick Rubin", aldus Kraantje. Het nieuwe album wordt begin 2014 verwacht, maar tot het zo ver is hebben we Nitty & Crane.

Nitty & Crane is een DJ/MC show van Kraantje Pappie en zijn DJ, Nitty Wow. De jonge, getalenteerde, Groningse DJ draait op een goed gemixte wijze alle stijlen tijdens een 60 min. durende set. Kraantje Pappie host de gehele show en zal natuurlijk niet het podium verlaten zonder zijn 3 bekendste hitsingles live uit te voeren.

Nitty en Crane boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nitty en Crane zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nitty en Crane wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nitty en Crane. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nitty en Crane te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.