Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nikkie Plessen boeken?

Nikkie Plessen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nikkie Plessen

Wilt u Nikkie Plessen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ziet op 8 mei 1985 het levenslicht in de Domstad, Utrecht. Momenteel woont ze in Amsterdam. Sinds september 2006 is ze de nieuwste aanwinst van TMF, waar ze samen met Miljuschka Reaction presenteert!

Het is niet nieuw voor Nikkie om voor de camera te staan. Ze begint haar carrière als actrice in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Later speelt ze, naast acteurs Victor Löw en Simone Kleinsma, in de succesvolle tv-serie Kees & Co. Ook heeft ze een rol in de bioscoopfilm De Grot, naar het gelijknamige boek van Tim Krabbé. Haar ervaring als actrice doet ze op bij Jeugdtheaterschool Roel Tijhof. Naast acteren volgt de blondine ook een opleiding voor verschillende dansstijlen, zoals jazzballet, tapdans en videodans.

Tussen 1997 en 2002 behaalt Nikkie haar Havo-diploma aan het Revius Collega in Doorn. Twee jaar nadat ze haar Havo heeft afgerond, besluit ze om Rechten te gaan studeren. Naar eigen zeggen is ze nog steeds bezig met haar studie, maar heeft ze momenteel alleen een 'pauze' ingelast. Naast dansen en tennis, is eten één van Nikkie's grootste hobby's. Als ze zelf kookt, eet ze soms wel drie keer per week sushi. Daarnaast kan ze wel eens plotseling ontzettende trek krijgen in patat. Zelfs als ze al in bed ligt, is de drang vaak te groot. Dan trekt ze een joggingbroek aan en rijdt ze naar de dichtstbijzijnde snackbar!

Vanaf begin september presenteert Nikkie bij TMF de Straatvraag, die tijdens Reaction wordt uitgezonden. Halverwege oktober is het dan zover: Nikkie mag het stokje overnemen van haar goede vriendin Renate, die - na het presenteren van de TMF Awards – afscheid neemt van de zender. Vanaf dat moment host Nikkie samen met Miljuschka het totaal vernieuwde Reaction!

Nikkie Plessen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nikkie Plessen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nikkie Plessen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nikkie Plessen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nikkie Plessen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.