Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nighttrain boeken?

Nighttrain boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nighttrain

Wilt u Nighttrain direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nighttrain

” Let’s go to the next station’
Een stevige beat, een funky bass, een groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowing horns en fantastische vocalisten. Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning: Soul, Pop, Dance, Disco, Rock en een vleugje Nederpop!

Met een overvloed aan ervaring heeft de band een stempel gedrukt op feestend Nederland! Van festivals, personeelsfeesten tot diner-events en privé feesten!

De band is te boeken in diverse bezettingen. De basisformatie bestaat uit 6 personen:
– Drums
– Toetsen
– 2x vocals
– Bass
– Gitaar

Nighttrain XL: voor de grotere gelegenheden. Met knallende blazers en extra vocalist kan echt helemaal niemand meer stil blijven staan. Party en nog eens party, dat is Nighttrain!

Nighttrain Small: voor kleinere gelegenheden: In een compacte bezetting vanaf 5 personen verzorgt de Nighttrain small de muzikale invulling. Van klein en intiem tot een volle dansvloer!

Nighttrain werkt met een fantastisch mooi stageconcept. Top geluid en een oogverblindende lichtshow!

Nighttrain boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nighttrain zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nighttrain wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nighttrain. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nighttrain te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.