Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nigel Otermans boeken?

Nigel Otermans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nigel Otermans

Wilt u Nigel Otermans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nigel Otermans

,,Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts." Aldus Nigel Otermans. inmiddels heeft Nigel meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en 'Circus Got Talent'.

Gala`s, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden

Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist. Ook was hij te zien bij de ‘Medammecour’, ‘L1’, ‘Magisch Maastricht livestream 2020’.

Boekingen Nigel Otermans

,,De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding - samen brengen tot een krachtig geheel.’’

Nigel Otermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nigel Otermans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nigel Otermans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nigel Otermans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nigel Otermans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.