Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nigel Brown boeken?

Nigel Brown boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nigel Brown

Wilt u Nigel Brown direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nigel Brown

Nigel Brown was één van de talenten van de kijkcijferhit 'The voice Of Holland'. Nigel Brown werd één van de publiekslievelingen door zijn spectaculaire optredens en waanzinnge stem. 

Nigel Brown wist op jonge leeftijd dat hij zanger wilde worden. Vanaf dat hij zich kan herinneren is hij al bezig met zingen. Hij voelt zich het beste op het podium en dat is ook duidelijk te zien. Nigel is een artiest die van elk optreden een feest maakt, zowel voor jongen als oud.

Repertoire Nigel Brown:

Of het nu een ballad of een up-tempo nummer is, in het Nederlands of Engels: Nigel beheerst alle elementen. Zijn repertoire bestaat uit nummers van o.a. Bruno Mars, Earth Wind and Fire, Brian Mc Night, Neo en Rihanna.

Nigel Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nigel Brown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nigel Brown wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nigel Brown. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nigel Brown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.