Twilight Entertainment

     

Nieuwe single Tino Martin

Met veel enthousiasme en plezier heeft Tino Martin de laatste weken gewerkt aan zijn nieuwe single ‘Was Sorry Maar Genoeg’.

Samen met de topmuzikanten van zijn eigen Tino Martin Band is het nummer live opgenomen.Zoals we van Tino Martin gewend zijn hoort bij deze nieuwe single ook een videoclip die deze keer opgenomen is op het strand en in de duinen van Noordwijk.

Mooie beelden die met Tino’s uitstraling, de pakkende tekst en de hartverwarmende sound een extra dimensie geven aan dit prachtige nummer.

3JS op #1 met de Aard van het Beest

De Aard Van Het Beest, het 11e studio album van 3JS, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album top 100. Hiermee hebben 3JS hun allereerste nummer 1 album te pakken.

Op de Aard Van Het Beest zetten 3JS de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single 'De Toekomst'.

“We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles. Ook de in februari verschenen single  'Wat Je Mist' krijgt een plekje op het album. Evenals de gloednieuwe single 'Dansen Tot Het Over Is'

Single Vinzzent - We zijn er Bijna

Hij is veelzijdig en allround met een repertoire dat varieert van pop en blues met een boodschap tot vrolijke, aanstekelijke feelgood nummers met een hoog meezinggehalte.

Kortom gezegd: Vinzzent valt in de smaak bij een groot publiek en zijn singles worden altijd breed opgepakt bij de stations in het Nederlandstalige genre.Zijn samenwerking met het bekende label NRGY Music brengt hem gaandeweg naar waar hij wil zijn: de absolute top en zoals hij zelf zingt op zijn nieuwe single ‘We Zijn Er Bijna’.

Een nummer dat hij schreef met Bram Koning en Hans van Vondelen, die ook tekende voor het arrangement. De komende tijd gaat Vinzzent, geboren in Winterswijk, in zijn onafscheidelijke camper weer op pad om aangepast op te treden en promotie te doen en ongetwijfeld zal hij ook veelvuldig te beluisteren zijn op de radio en andere media.

Wesly Bronkhorst - Duurt Dit Nog Lang

Wesly Bronkhorst: “We worden ons bewust van de nieuwe standaard en voelen dan meteen het gemis van hoe we het voor de crisis deden.  Dat werd mij nog maar weer eens duidelijk toen ik met Raymond de Bruijn in de studio van Hans van Vondelen aankwam om de nieuwe single te maken.

Waar we elkaar normaal begroeten met een omhelzing en een klap op de schouder, was er nu toch een ongemakkelijke afstandelijke hoi.Niet omdat er tussen ons iets aan de hand was maar omdat het niet meer mag.

Tijdens het schrijven van de nieuwe single kwamen we toch steeds weer terug op de huidige situatie in onze wereld en vroegen we ons af hoe lang dit nog zou duren.
Zo is deze single ontstaan. Eigenlijk gewoon om onze gevoelens, het gemis van de dingen die niet meer mogen of kunnen in deze tijd van ons af te schrijven en onze hoofden voor heel even leeg te maken voor de nieuwe single.

De tekst die we hebben geschreven komt uit het hart en willen wij toch graag met iedereen delen.”

Jan Smit Officier in orde van Oranje Nassau

Jan Smit (34) is vanochtend uit naam van Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Deze onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Lieke Sievers van de gemeente Edam- Volendam voor zijn bijzondere staat van dienst binnen de Nederlandse muziek en verdiensten voor de medemens, ook buiten de landgrenzen.
 
Niet alleen nationaal, maar ook zeker internationaal heeft Jan de afgelopen jaren Volendam op de kaart weten te zetten. Ook door de vele vrijwillige bijdragen van Jan waaronder het ambassadeurschap van SOS KInderdorpen wat hij inmiddels al 21 jaar uitoefent is deze benoeming tot stand gekomen. Jan is landelijk de jongste persoon aan wie een onderscheiding is toegekend.

Smit werd uit een vooropgezette vergadering gehaald en meegenomen naar zijn woning waar hij verrast werd door de burgemeester. Dit alles rekening houdende met de geldende RIVM richtlijnen.
 
“Ik ben ontzettend geraakt en trots, ik had dit nooit verwacht, zeker niet gezien mijn leeftijd” aldus Jan Smit.

Album 3JS komt definitief 15 Mei uit

3JS hebben de release van hun nieuwe album De Aard Van Het Beest verschoven naar 15 mei. De band heeft uiteindelijk meer tijd genomen om het album nog verder te perfectioneren.

In aanloop naar deze datum zal de band door middel van meerdere YouTube live streams de nummers op het album voor het eerst aan hun fans laten horen. Morgen om 20:00 vindt de eerste live stream plaats en primeuren ze twee nieuwe tracks: 'De Dagen' en 'De Brug'. Deze zullen vanaf 21:00 ook alvast te beluisteren zijn op alle streaming services. De data voor overige live streams worden in de loop van de maand bekendgemaakt.

De Aard Van Het Beest is het twaalfde studioalbum van 3JS. Ze zetten hierop de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single 'De Toekomst'.

“We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles. Ook de in februari verschenen single  'Wat Je Mist' krijgt een plekje op het album. Evenals het gloednieuwe nummer 'Voor Hen Die Wachten', dat werd geschreven naar aanleiding van de corona crisis
 

Nieuwe single voor Henk Wijngaard

Na het geweldige succes van de eerste single "Tranen op het Stuur" van het gelijknamige spectaculaire album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar/Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers/radio en tv en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Met zijn single "Tranen op het Stuur" wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen en zijn verschijning op het Malieveld bezorgde iedere minister en de massaal opgekomen boeren met hun trekker kippenvel, toen hun Henk Wijngaard met zijn spontane optreden de duizenden toegestroomde aanwezigen een hart onder de riem kwam steken met zijn unieke live optreden.

Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega 'Met de Vlam in de Pijp' te omarmen. De reacties waren laaiend en er zal daarom beslist een vervolg gegeven worden aan dit schitterende initiatief.

Na zijn optredens in de mega-campagnes voor Beequip en Lotto is Henk Wijngaard niet meer weg te denken en zijn nieuwe single "Ik wil Jou" zal door het grote publiek spontaan omarmd worden. Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland.

Jarige John de Bever trakteert

Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken. ‘Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden,’ aldus de Brabantse volkszanger.

‘Iedereen doet zijn best om anderen waar mogelijk te helpen en vaak zijn het de kleine dingen die ons steun geven. Als zanger wil ik daar graag een steentje aan bijdragen.’
Dat doet John de Bever op dinsdag 7 april, de dag dat hij zijn 55ste verjaardag viert. Op deze voor hem bijzondere dag brengt hij zijn single en videoclip ‘Jij Wel’ uit. Het nummer zal gratis (digitaal) worden aangeboden.

Met deze speciale traktatie hoopt de zanger alle liefhebbers van het Nederlandse lied wat extra muzikale steun te bieden. ‘Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat ik iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toewens. Net zoals iedereen hoop ik dat we het Coronavirus snel tot bedaren kunnen brengen en het gewone leven weer langzaam maar zeker kunnen oppakken,’ laat John de Bever weten.

De single ‘Jij Wel’ (geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar) is vanaf 7 april gratis te downloaden via de website www.johndebever.nl

Nieuwe singel voor TVOH finalist Stef Classens

Na zijn deelname aan ‘The Voice of Holland 2020’, waarbij hij als tweede eindigde, brengt Stef Classens nu zijn eerste single uit onder zijn eigen naam bij [PIAS] Holland.
 
Over ‘Carried Away’ zegt Stef: "Voor mij gaat de song over dat iedereen altijd vecht tegen het verleden en dit zou willen veranderen. Maar uiteindelijk maakt dit je tot wie je bent. Je kunt nu eenmaal je verhaal niet 'veranderen', accepteer wie je bent, ook al moet je soms door dalen gaan".

Stef Classens wordt geboren in Veulen, Limburg, en groeit op in een muzikale familie waar hij al van jongs af aan omringd wordt door muzikanten. Dit heeft een directe invloed op zijn eigen liefde voor het vak. In 2014, als hij nog aan het Rock City Institute in Eindhoven studeert, wint Stef ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’: het talentenjachtprogramma van Giel Beelen op NPO3. Hij vormt een band om zich heen en brengt in 2017 onder de naam HANDED zijn debuutalbum ‘Above the Storm, Below the Flood’ ook uit bij [PIAS] Holland.
 
Naast deze verschillende projecten is Classens al jarenlang de vaste zanger/frontman van de populaire coverband NOAH, waarmee hij optreedt op festivals, tent- en dorpsfeesten, kermissen en andere mooie evenementen. Tijdens zijn persoonlijke zoektocht groeit Stef elke dag, waarin met name zijn schrijfsessies een centrale rol spelen. Een samenwerking met Dubvision voor Armada Music in 2018 verandert veel voor zijn muziek. Hij komt voor het eerst echt in aanraking met de dancescene en begint te schrijven met verschillende producers, waaronder Justin Mylo, No Class en Boye & Sigvardt.
 
Deze samenwerkingen geven Stef’s muzikale groei een dusdanige impuls dat hij besluit mee te doen aan ‘The Voice of Holland 2020’. Met succes: hij wordt tweede en mag in de finale -als eerste finalist in Nederland- zijn eigen single spelen. ‘Carried Away’ is de track waarmee Nederland kennis heeft kunnen maken met de nieuwe, volwassen Stef.
 
‘Carried Away’ is ontstaan tijdens het RecPlay Writing Camp in oktober 2019 en werd in een dag geschreven tijdens een samenwerking met Alessia Labate (Italië), No Class (Noorwegen) en Johannes Weissschnur (White Zoo, Duitsland).


Carried Away is te beluisteren via alle bekende kanalen:

April Darby in voorprogramma Eurovisie Songfestival

Heel erg mooi nieuws voor April Darby! In mei gaat ze namelijk het voorprogramma van alle negen publieksshows van het Eurovisie Songfestival verzorgen.

April zal samen met Jordan Roy een medley van songfestival hits ten gehore brengen, ondersteund door 8 dansers. Inmiddels zijn alle negen shows in het Rotterdamse Ahoy ruimschoots uitverkocht. April is super trots en kan niet wachten; 'Het is het grootste evenement van Nederland en zo'n grote eer om daar te mogen optreden.'

April Darby is een entertainer van wereldklasse en een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren! April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en popmuziek.