Twilight Entertainment

     

Jim van der Zee wint The Voice of Holland

Zanger Jim van der Zee heeft vrijdagavond  The Voice of Holland gewonnen. Daarmee versloeg Jim zijn medefinalisten Nienke en Samantha Steenwijk.

Jim van der Zee is  muzikant in hart en nieren en maakt als straatmuzikant furore in geheel europa waar hij rond tourt met zijn camper. Hij deed auditie met het nummer Amar Pelos Dois en zijn cover was I’m on Fire van Bruce Springsteen.

Jim van der Zee krijgt een platencontract aangeboden en zal er verder gebouwd worden aan de carriere.

Nieuwe single Marlous - Verlaat me niet

Met 'Verlaat me niet' laat de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, weer van zich horen. 'Verlaat me niet' is een pakkende kwaliteits-single waarmee Marlous weer hoge ogen zal scoren.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling. Jody Bernal en René Schuurmans). De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles 'Als Hij 's Nachts Piano Speelt', 'Jij alleen jij', 'Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit', Je Zeurt Teveel', 'Verboden Liefde' en 'Bedankt Voor Je Liefde' wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen.

Haar debuutalbum 'Ik Voel Me Goed' (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album 'Verslaafd Aan Muziek', met daarop de hits 'Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen' en 'De Dag Is Voorbij'. Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen "real-life" soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote tv-programma's. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous' mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje 'Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)' zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op. De nieuwe single 'Verlaat Me Niet' wordt uiteraard ondersteund door een prachtige videoclip.

Chef Soldaat in de Zapp Kids Top 20

De uit Brabants afkomstige Chef Soldaat is met het liedje ‘van de Kaart’ te gast in de carnavalsuitzending van Zapp Kids Top 20. Dinsdag vonden de opnames plaats in Montfoort.

De uitzending is zaterdag om 8:10 uur te zien op NPO 3. Naast een live optreden, wordt Chef geïnterviewd door presentator Buddy Vedder en komt er een Leutige Legertip aan bod.

Ook de Gebroeders Rossig zijn met hun hit ‘Hallo allemaal’ te gast in de mobiele studio. De Zapp Kids Top 20 wordt namelijk opgenomen op een basisschool in Nederland. ‘Wat een productie is dat! Gelijk na aankomst in de schmink, het programma doornemen en dan de uitzending in. Legerdarisch!’, aldus Chef Soldaat.

Tijdens carnaval 2018 is Chef Soldaat helemaal van de kaart. Het liedje ‘van de Kaart’ is niet onopgemerkt gebleven in de aanloop naar carnaval 2018. Zo gaat Chef Soldaat heel Brabant door om op te treden, van o.a. 3 Uurkes Vurraf in Eindhoven tot aan café’s op de markt in Roosendaal.

Gerard Ekdom dubbel in de prijzen

Afgelopen donderdag pakte Gerard Ekdom zowel de Zilveren Radio ster als de Radio Ring. De Ring kreeg Gerard voor zijn Radio Programma “Ekdom in de ochtend” en deze prijs is gekozen door het publiek.
 
Van de vak jury kreeg Gerard Ekdom ook nog de Zilveren Radio Ster uitgereikt. Gerard Ekdom hoor je van Maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 09.00 uur met Ekdom in de ochtend op NPORadio2. Zaterdagnacht tussen 24.00 en 02.00 uur | Ekdom Funky Weekend Trip. Verder schuift Gerard regelmatig aan bij RTL Late Night.
 
Gerard Ekdom is beschikbaar voor besloten en openbare feesten

Samantha Steenwijk door naar TVOH Live Shows

Vrijdagavond was Samantha te zien tijdens de Knock-Outs van 'The Voice Of Holland'. De zangeres blies iedereen in The Knockouts omver met een cover van Herman van Veen's 'Liefde Van Later'.

De coaches waren dan ook erg te spreken over haar optreden. "Je bent het beste uit het team tot nu toe en je bent de beste in je genre." Aldus coach Ali. Ook Anouk was te spreken over haar stadsgenoot. "Ik vind je sowieso goed".

Voor Sanne zat er natuurlijk niets anders op, dan met haar naar de liveshows te gaan; “Helemaal te gek. En je ziet in dat je met jouw stem ook iets anders kan doen. Dat is mooi.”

Gouden plaat voor Tino Martin

Een bijzonder moment voor zanger Tino Martin. Hij ontving een gouden plaat voor zijn single ‘Jij liet me vallen'. Van de single zijn meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Een totaal verraste Tino nam de gouden plaat in het showbizzprogramma SBS Shownieuws in ontvangst van presentatoren Airen Mylène en Maurice Wijnen. Geheel onverwachts kwam de gouden plaat niet voor de zanger. Het gelijknamige album ‘Jij liet me vallen’ stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij de ultieme bekroning, een Edison, voor het album ‘Jij liet me vallen’.
 
De zanger was afgelopen zondag te gast bij Shownieuws om te vertellen over het afgelopen jaar, de clipopnames van zijn nieuwe kerstsingle in Oostenrijk en om vooruit te kijken naar zijn concerten in 2018. Aan het einde van het programma kreeg hij de gouden plaat overhandigd.
‘Ik ben echt even sprakeloos, wat fantastisch. Dit wist ik dus echt niet’, aldus een trotse en geëmotioneerde Tino Martin.

Vinzzent proost op deze dag

December is de maand van Sinterklaas en de Kerstman maar zeker ook de maand waarin we proostend het nieuwe jaar inluiden. Voor Vinzzent een goed moment om zijn nieuwe single ‘Proost Op Deze Dag’ te lanceren.
 
‘Proost Op Deze Dag’ is een lekkere uptempo song met Folkse invloeden die akoestisch begint en na enkele seconden los gaat waardoor je meteen in de stemming bent. Voor deze single werkte Vinzzent en Hans van Vondelen samen met Edwin van Hoevelaak en muzikanten Marcel Fisser (gitaar en Banjo), Manfred Jongenelis (accordeon), Joost van Es (viool), Han van Eijk en Dian Senders (backings)
 
Als Vinzzent terugkijkt op 2017 was voor hem het ‘proost moment’ zijn eerste eigen festival “Vinzzent Op Het Strand” waar hij een bijzonder sfeervol en gezellig feest wist neer te zetten en waarin hij een Platina award voor Dromendans overhandigd kreeg van goede muziekvriend Rob de Nijs.
 
Rob; “Vinzzent je zit in mijn hart, dat weet je, je hebt veel voor mijn carrière gedaan en je doet nu veel goeie dingen voor je eigen carrière.”
 
In augustus 2018 zal er een tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaatsvinden. In de clip van ‘Proost Op deze Dag’ zie je een compilatie (aftermovie) van het festival.
 
Vanaf vandaag is ‘Proost Op Deze Dag’ op alle legale streaming en downloadportals  te verkrijgen o.a. Itunes & Spotify
 
 
 
 
 
 
                                                                                         

Zara Larsson co-writer nieuwe single OG3NE

Na een sneakpreview op 12 oktober in de grootste Nederlandse Award Show ‘Gouden Televizier Ring Gala’ is op 26 oktober de release van de nieuwe single getiteld ‘BUT I DO’ van OG3NE.

Een moderne uptempo song geschreven door  internationale wereldster Zara Larsson (bekend van o.a. de hit Symphony), Jaz Rogers en het songwriters en producers team DreamLab (Demi Lovato, Nicky Minaj, Miley Cyrus e.v.a.) uit Los Angeles.
 
De afgelopen maanden stonden voor OG3NE in het teken van een rustperiode, na het overlijden van hun moeder, de voorbereidingen op hun concerttournee en de ‘next step’ in hun carrière; het maken van nieuwe internationale muziek! Platenmaatschappij BMG en het management hebben in de zomer een internationale pitch uitgeschreven met een trailervideo waarop de unieke kwaliteiten van OG3NE zichtbaar zijn. Veelal grote internationale componisten, die direct het talent en de mogelijkheden op juiste waarde in wisten te schatten, stuurden de meest fantastische songs.
 
Na een selectie zijn uiteindelijk in de studio meerdere singles opgenomen geschreven door o.a. Ina Wroldsen (bekend van wereldhits als ‘Rockabye’ en ‘Symphony’). Samen met producers/DJ’s John Christian (Tiësto, David Guetta, Nicky Romero) en SWACQ  is OG3NE op zoek gegaan naar een typerende eigentijdse sound waar hun kwalitatieve en unieke meerstemmige geluid tot zijn recht komt.
 
‘But I Do’ is de eerste release in een serie van kwalitatieve internationale popsongs die we het komende jaar van OG3NE mogen verwachten. OG3NE is de nieuwe popsensatie, uniek in de wereld en nu klaar om deze muzikaal te veroveren.

Tjindara laat verpletterende indruk achter bij TVOH

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice of Holland maakte Tjindjara een verpletterende indruk op de jury én het publiek!

Tjindjara zong het nummer ‘What About Us’ van P!nk en wist daarmee alle coaches te overtuigen. “Sensationeel gedaan”, aldus Sanne. Anouk deed daar nog een schepje bovenop met de uitspraak: “Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de finale terecht gaat komen.” Ze koos uiteindelijk voor Ali B.

Tjindjara is geen onbekende in het vak. Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld. Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor en scoorde vervolgens mooie rollen in de musicals Dreamgirls én The Bodyguard. Maar de zangeres werkt ook aan haar eigen muziekcarrière! In 2015 verscheen de track 'Bad Habit' in samenwerking met Dirtcaps en begin dit jaar lanceerde zij haar eigen single 'Angel On The Streets' ft. F1rstman.

Raymon Hermans releast debuutalbum

M’N FAVORIET is zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden, waaronder M’n Favoriet en Nu Of Nooit, hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album.

Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. En Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd op één lijn, maar zegt wanneer het helemaal niks en wanneer we goed bezig zijn. Dit is mijn eerste album. Zelf geschreven, zelf gemaakt samen met Harald Queens. Het heeft veel tijd gekost, maar dan heb je naar mijn mening ook wat. – RAYMON HERMANS

De 9 tracks bevatten RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar hebben ook nieuwe invloeden gekregen. De nieuwe tracks Gevallen, Toekomst, Ondanks Alles en Vertel Mij hebben verrassende nieuwe sounds gekregen.

Vanaf 6 oktober is het album te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek te bestellen op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

De eerste single van Raymon’s debuutalbum is GEVALLEN. Binnenkort volgt de spectaculaire videoclip.

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Shows na shows, weekend in, weekend uit. Van festivals tot kroegen, het is top. Ik heb me de afgelopen maanden vooral gefocust op het maken van dit album. Hiermee ben ik zeker het afgelopen jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Toen dit succes kwam zat ik in mijn afstudeerjaar van mijn studie media-en entertainmentmanagement, nou dat afstuderen moet nog steeds gebeuren kan ik je vertellen. Nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig”.
  – RAYMON HERMANS

In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van zijn debuutalbum M’N FAVORIET verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels al 225 boekingen in de agenda.