New Timeless draait er niet omheen

Erik Jacott en Marcel Bogarde, oftewel New Timeless, zitten al bijna 30 jaar in het vak. Deze top entertainers met hun motown / earth, wind and fire repertoire scoorden met 'Where is the love' een top 10 notering in Nederland, Duitsland en Belgie.

Maar uiteraard stroomt er ook Surinaams bloed en houden de mannen van hun Surinaamse roots en het Zuid-Amerikaanse en Antiliaanse sfeertje. Met 'Ik draai er niet omheen' maken ze een uitstapje van hun motown repertoire. Het is een vrolijk, uptempo nummer in de sfeer van 'Zullen we maar weer' en ook dit is puur New Timeless!
 
Hun nieuwe single is klaar en vanaf vandaag overal te streamen, downloaden en bekijken op Youtube! New Timeless is 100% Glitter, Glamour and Groove!

Release single Gerard Joling & Tino Martin

Gerard Joling gaat het duet aan met Tino Martin. Beiden kennen elkaar al lange tijd en hier is een mooie vriendschap uit ontstaan. Over de vraag om samen een duet op te nemen, hoefden zij dan ook niet lang na te denken.

De twee zijn samen de  studio ingedoken en het prachtige 'Laat Me Leven' is het eindresultaat. Een bijbehorende clip werd geschoten op een mooi landgoed. De mannen zijn erg tevreden met het eindresultaat; 'Het heeft wel heel bijzonder uitgepakt. Onze stemmen kleuren prachtig. Het lijkt wel of het zo moet zijn. Het hele totaalplaatje, dat klopt gewoon', aldus de mannen.
 
100% NL had maandag 10 april de primeur van de single in de ochtenduitzending en vanaf nu is de nieuwe single online te streamen en te downloaden. De clip is deze week oa te zien op het VEVO en Youtube kanaal van Tino en het Youtube kanaal van Gerard.
 

Nick & Simon tekenen bij Warner Music Benelux

Nick & Simon tekenen bij platenmaatschappij Warner Music Benelux. Dit najaar verschijnt er een nieuw studioalbum van het Volendamse duo. Ook start er in oktober een nieuwe uitgebreide theatertour onder de titel 'Aangenaam'. 
 
Martin Jessurun, President van Warner Music Benelux: "We zijn enorm blij dat Nick & Simon zich aansluiten bij Warner Music. Nick & Simon zijn een prachtige toevoeging aan de huidige lokale Warner Music stal. Het duo is al meer dan tien jaar ongelofelijk succesvol en we kijken er naar uit om samen met hen te blijven bouwen aan deze glansrijke carrière." 
 
Nick & Simon voegen toe: "Warner Music begrijpt onze visie en we staan te popelen om met een fris team veel nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan."
 
Nick & Simon zijn momenteel druk bezig met het opnemen van songs voor het nieuwe album, dat gepland staat voor dit najaar. Het laatste album van Nick & Simon, getiteld 'Open', verscheen in 2015. Dit album behaalde de #1 positie in de Nederlandse album charts en de gouden status.
 
Het tweetal houdt via hun eigen social media kanalen de fans op de hoogte van alle voorbereidingen rondom het nieuwe album. Zojuist is de eerste vlog van Simon op YouTube verschenen.
In deze video geeft hij de fans een kijkje achter de schermen bij het ondertekenen van hun nieuwe platencontract.

John de Bever presenteert nieuwe single

Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp! Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever!

De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. En ze mag werken met bijzondere hoofdrolspelers: 12 kinderen in de leeftijdscategorie van twee tot 10 jaar! Een grote rol is weggelegd voor Rosalie, de tweejarige dochter van Sieneke!

‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ is de opvolger van de single ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ dat mede door de samenwerking met Pierre Kartner een groot succes is geworden. 2017 staat voor John de Bever volledig in het teken van het geven van optredens door het hele land. Ook zijn de voorbereidingen gestart voor de opnames van een compleet nieuw solo-album dat in januari 2018 wordt uitgebracht

Duits goud en platina voor Jan Smit

Zaterdag avond mocht Jan Smit samen met zijn KLUBBB3 collega's Florian Silbereisen en Christoff weer een nieuwe mijlpaal aan zijn glansrijke carrière toevoegen.
 
Het nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' werd na 2 maanden al met goud bekroond voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren! Daarnaast heeft 'Vorsicht Unzensiert' de platina status verworven, het debuutalbum van de heren is inmiddels al meer dan 200.000 keer verkocht!
 
Als vanzelfsprekend is Jan behoorlijk in zijn nopjes door dit heugelijke nieuws!

Nieuwe single Henk Dissel – Bij mij

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een geweldig jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 optredens gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij veel succes gehad met de single “Bijna” die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.

'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single.

Henk verwacht met deze single weer heel veel succes te hebben in het land maar ook op de radio. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek. 2017 staat voor Henk in het teken van zijn concert in de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall)

8 April 2017 geeft Henk dit concert ter ere van zijn10 jarig bestaan als artiest. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn.

Romy Monteiro op #2 in de album Top 100

Wij waren enorm verrast toen afgelopen week de GFK Dutchcharts Album top 100 uitkwam met daarin de meest verkochte albums van de week want ‘Romy Monteiro’ komt één week na release binnen op de nummer twee positie van deze lijst.

Dit is met name opvallend omdat het album 'A Tribute to Whitney' slechts als fysieke CD is uitgebracht en dus niet via download- of streamingportals verkrijgbaar is.

Op 10 februari, 1 dag voor de 5e verjaardag van Whitney’s sterfdag, bracht Romy haar eerbetoon aan haar grote voorbeeld uit. De muziek van Whitney Houston loopt voor zangeres Romy Monteiro als een rode draad door haar leven dankzij haar rol in de musical The Bodyguard. Romy speelt reeds sinds 2015 de rol van Rachel Marron in de succesvolle musical waar ze avond aan avond het repertoire van Whitney Houston met volle overgave zingt. Zo ontstond het idee voor een album vol bekende Whitney Houston stukken. Elf bekende songs, waaronder 'I Will Always Love You', 'Greatest Love of All' en een bijzondere akoestische uitvoering van 'I wanna dance with somebody' zijn te horen op het album.

Het album ‘A Trubute to Whitney’. is alleen verkrijgbaar in het Beatrix Theater tijdens de voorstellingen van The Bodyguard en via bekende retailers als Blokker, bol.com en Mediamarkt.

Carnavalshit voor de PartyfrieX - John (Met Z`n Accordeon)

Bart en Tom van PartyfrieX zijn wederom naar de alom bekende Goldfinger Studio’s in Best getrokken waar ze met Waylon van der Heijden weer een knaller van jewelste produceerden, getiteld “John (Met Z’n Accordeon)”.

Inmiddels hebben de heren van PartyfrieX al menige feesthit op hun naam staan, zoals “Deze Kroeg (Ya Ya Yippie)”, “Turbonaise” en “Handen Omhoog” en binnenkort zal heel het land luidkeels meezingen met “John (Met Z’n Accordeon)”.

Hiermee zullen de heren volop te horen zijn tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

The Partyfriex Boeken? Informeer bij Twilight Entertainment.

Klubbb3 lanceert eerste Nederlandstalige single

De meest succesvolle Duitse nieuwkomers van 2016 komen op 3 februari met een nieuwe single speciaal in het Nederlands.

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten!

Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KLUBBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes!

KLUBBB3 is op dit moment bezig met een internationale tour waarbij ze in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België 40 concerten zullen verzorgen.
Midden februari zullen de heren in Nederland zijn om de single en het album te promoten.

Nieuwe Single Rene Schuurmans

“He, doe niet zo Sexy”, hoe leuk is het als dat naar je gezongen wordt?  Bij het horen van de nieuwe single van René Schuurmans wil je het straks zelfs van de daken schreeuwen.

Een gigantisch nieuw feestnummer dat van ieder feest een “feest der feesten” maakt, de tap rijkelijk laat stromen en elke stemming zal doen overstijgen. Aangezien dit nummer weer van geheel eigen hand is, herken, hoor en voel je de typische feel good “Schuurmans”-sfeer.
 
 René Schuurmans laat dit jaar flink van zich horen. Met een prachtig nieuw album dat eind maart uitkomt, een buitenconcert met live-band in de zomer en een goed gevulde agenda, zingt en springt deze kleine grote man op ieder podium onvermoeibaar verder.
 
Al jarenlang bewijst René Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Bij Ons in Brabant”, bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. Het vorige album van René "Lach en Geniet" heeft maar liefst 24 weken in de Album top 100 gestaan!