Twilight Entertainment

     

Django Wagner komt met nieuwe single

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en is een echte feestklassieker geworden.

Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af!

Op de nieuwe single 'Mijn lieve schat' zijn de heren van het Rosenberg Trio weer te horen, en naar verluidt kan dit wel eens de nieuwe 'Kali' worden.

Gerard Joling - Lekker

Vandaag released Gerard Joling zijn nieuwste zomerhit: 'Lekker'. Het nummer is geproduceerd door John Dirne van White Villa.

Gerard Joling: “De single Lekker is een heerlijke zomerse plaat, die in je hoofd blijft hangen. Ik vond het weer eens tijd worden voor een verfrissend nummer met een leuke beat’’. De single is uitgebracht bij ENL Records, het label van het management van Gerard.

‘Lekker’, de single van Gerard Joling is vanaf vandaag overal ONLINE verkrijgbaar en te streamen via Spotify

Nieuwe feestsingle Johnny Gold

Toen Johnny de afgelopen Carnavalsperiode het land doorkruiste, werd het hem steeds duidelijker dat eingelijk iedereen gewoon lekker simpel wil meelallen met bekende liedjes, maar dan in een feestelijk arrangement …

onze ouwe feestjuinert heeft dan ook besloten de komende jaren een serie van vier onvergetelijke tranentrekkers te transformeren tot hedendaagse feestkneiters !!

De eerste in deze serie is er één die iedereen, ongeacht leeftijd, gelijk mee moet kunnen blèren, want in 1971 stond dit liedje boordevol ellende van Jacques Herb maar liefst 23 weken in de Nederlandse top veertig, bereikte uiteindelijk de eerste positie in deze toonaangevende hitlijst, en geheel Nederland snikte, snuite en snotterde heerlijk mee !!

Wie anders dan Johnny Gold en topproducer Harald Queens hebben dit brokje muzikale ellende kunnen omtoveren tot een feestneiter van jewelste, nog een andere prettige bijkomstigheid is dat deze versie wel goed afloopt …. Dus hou je zakdoek bij de hand … al is het met deze versie voor  de vele tranen van plezier !!!!

Nieuwe single Henk Dissel - Bij mij

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een geweldig jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 optredens gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij veel succes gehad met de single “Bijna” die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.

'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single.

Henk verwacht met deze single weer heel veel succes te hebben in het land maar ook op de radio. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek. 2017 staat voor Henk in het teken van zijn concert in de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall)

8 April 2017 geeft Henk dit concert ter ere van zijn10 jarig bestaan als artiest. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn.

"Toekomst" nieuwe single Raymon Hermans

Het gaat goed met RAYMON HERMANS. Niet zomaar, maar op basis van toewijding en inzet. In zijn nieuwe nummer ‘Toekomst’ vertelt Raymon dan ook over zijn leven, carrière en wat hij meemaakt.

De single is de opvolger van de hit "Gevallen" en afkomstig van zijn uiterst succesvolle album "M'n Favoriet" welke onlangs verscheen. "Toekomst" is wederom door Raymon geschreven en samen met vaste producer Harald Queens opgenomen.

Hiermee vervolgt Raymon zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles zoals 'M’n Favoriet', 'Fenomeen', 'Al Laat' en 'Gevallen'. Inmiddels tellen deze releases 6 miljoen streams op Spotify en 5 miljoen YouTube views.
Met een BUMA NL nominatie voor "GROOTSTE TALENT" op zak en een drukke agenda lijkt niets een verdere zegetocht van Raymon Hermans nog in de weg te staan.

‘Toekomst’ is te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek beschikbaar op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

Check ook de videoclip van 'Toekomst' op het YouTube kanaal van RAYMON HERMANS.

1 Miljoen views Zware Jongens

Eén van de meest gedraaide nummers tijdens het afgelopen carnaval was het lied over de Kneu van de Zware Jongens. Het nummer over dat leuke vogeltje kreeg in anderhalve maand tijd meer dan één miljoen views op YouTube te verwerken. En ook wordt het gekke dansje uit de clip overal in het land nagedaan.

De Kneu is, voor wat feestgehalte betreft, een waardige opvolger van eerdere hits als Anton Aus Tirol, Stil aan de Overkant, Het Bier, De Poes van tante Loes en natuurlijk de Jodeljump.

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige beweginkjes en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Nieuwe single New Timeless

Na hun succesvolle single 'Ik draai er niet omheen' komt New Timeless met het heerlijk swingende nummer 'Zo'n mooie vrouw'. Ook deze single heeft een Surinaams tintje en trekt iedereen ogenblikkelijk de dansvloer op.

New Timeless is al jaren een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: "Let the boogie set you free" weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.Een subliem optreden als ‘Tavares’ in Henny Huisman’s Soundmix Show bleek baanbrekend voor Timeless en opende een weg naar nationale bekendheid.

Naast hun eigen singles trakteren de heren hun publiek op opzwepende en andere lekkere dansbare nummers uit de jaren 70’s & 80’s en the best of Motown. Succes gegarandeerd!

Tjindjara laat verpletterende indruk achter bij TVOH

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice of Holland maakte Tjindjara een verpletterende indruk op de jury én het publiek!

Tjindjara zong het nummer ‘What About Us’ van P!nk en wist daarmee alle coaches te overtuigen. “Sensationeel gedaan”, aldus Sanne. Anouk deed daar nog een schepje bovenop met de uitspraak: “Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de finale terecht gaat komen.” Ze koos uiteindelijk voor Ali B.

Tjindjara is geen onbekende in het vak. Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld. Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor en scoorde vervolgens mooie rollen in de musicals Dreamgirls én The Bodyguard. Maar de zangeres werkt ook aan haar eigen muziekcarrière! In 2015 verscheen de track 'Bad Habit' in samenwerking met Dirtcaps en begin dit jaar lanceerde zij haar eigen single 'Angel On The Streets' ft. F1rstman.

Jim van der Zee wint The Voice of Holland

Zanger Jim van der Zee heeft vrijdagavond  The Voice of Holland gewonnen. Daarmee versloeg Jim zijn medefinalisten Nienke en Samantha Steenwijk.

Jim van der Zee is  muzikant in hart en nieren en maakt als straatmuzikant furore in geheel europa waar hij rond tourt met zijn camper. Hij deed auditie met het nummer Amar Pelos Dois en zijn cover was I’m on Fire van Bruce Springsteen.

Jim van der Zee krijgt een platencontract aangeboden en zal er verder gebouwd worden aan de carriere.

Nieuwe single Marlous - Verlaat me niet

Met 'Verlaat me niet' laat de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, weer van zich horen. 'Verlaat me niet' is een pakkende kwaliteits-single waarmee Marlous weer hoge ogen zal scoren.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling. Jody Bernal en René Schuurmans). De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles 'Als Hij 's Nachts Piano Speelt', 'Jij alleen jij', 'Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit', Je Zeurt Teveel', 'Verboden Liefde' en 'Bedankt Voor Je Liefde' wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen.

Haar debuutalbum 'Ik Voel Me Goed' (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album 'Verslaafd Aan Muziek', met daarop de hits 'Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen' en 'De Dag Is Voorbij'. Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen "real-life" soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote tv-programma's. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous' mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje 'Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)' zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op. De nieuwe single 'Verlaat Me Niet' wordt uiteraard ondersteund door een prachtige videoclip.