Twilight Entertainment

     

Nieuw strijdlied voor Nederlandse sporters

Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit, André Rieu, John De Bever & Jack van Gelder uitgekomen. De track getiteld ‘Wij Zijn Nederland’ is hêt nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters
 
Met ‘Wij Zijn Nederland’ willen de 4 heren de oranje Leeuwinnen een hart onder de riem steken in het komende WK voetbal.
 
In 2017 scoorde John De Bever zijn hit “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”. Deze track werd toen omarmd door de Oranje Leeuwinnen wat mede heeft gezorgd voor het ongelofelijke succes van deze track.
 
Om de Oranje Leeuwinnen ook dit jaar alle steun te geven die ze verdienen schreef Jan Smit ‘Wij Zijn Nederland’ om samen met John De Bever te vertolken. Voeg daarbij het arrangement van André Rieu toe en de overweldigende commentaren van Jack Van Gelder en je hebt een nieuw ‘Oranje’ strijdlied.
 
Ik hoop dat sportminnend Nederland ons lied omarmt en dat we binnenkort tijdens en na de wedstrijden met trots kunnen luisteren naar ‘Wij Zijn Nederland” Aldus Jan Smit

Zanger Lesley Williams overleden

In de nacht van maandag op dinsdag is volkszanger Lesley Williams in zijn woonplaats Andijk plotseling overleden.

In 2002 deed Lesley als André Hazes mee met de Soundmixshow van Hennie Huisman. Daar eindigde hij in de grote finale op de derde plaats. Daarna volgden ontzettend veel optredens. Toen André Hazes in 2004 overleed, stortte Lesleys wereld in. Zijn grote voorbeeld was er niet meer. Daarna werd het echter alleen maar drukker voor hem. Want de dood van Hazes leidde tot een enorme herwaardering van zijn muziek. Ineens werd zichtbaar hoe breed Hazes gedragen werd door het volk. In de cafés, op de bouw, in de kantines en in de feesttenten, maar ook op chique feestjes.

Lesley maakte verschillende tournees in het buitenland.  Zo trad hij onder andere op in China, Curaçao, Bonaire, Turkije, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Duitsland. In 2014 bereikte hij met zijn Hazes-act de finale van ‘The winner takes it all’, de SBS6-talentenjacht voor sound-a-likes. Lesley sprak ook stemmen in voor het SBS6-poppenprogramma ‘Popster’.

Lesley laat zijn partner Sandra, een volwassen zoon en twee jonge dochters achter. Lesley is slechts 49 jaar geworden. Lesley stond bekend als de nummer 1 André Hazes-tributezanger van Nederland.

We wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies en vragen de privacy van zijn familie te respecteren.

Nieuwe Single voor Sieneke

Sieneke bruist van energie! De ‘Prinses van het Levenslied’ is trots op haar nieuwe single ‘Bekijk ’t Maar’. De meezinger, opgenomen in de studio van Emile Hartkamp heeft alles in zich, een grote hit te worden.

Zojuist is ook de videoclip gelanceerd! Met deze Zomersingle op zak wordt er nu al hard gewerkt aan een muzikaal vervolg. In 2020 is het tien jaar geleden dat de inmiddels 27-jarige zangeres Nederland vertegenwoordigde het Eurovisiesongfestival in Oslo. Om dit jubileum te vieren wordt 2020 uitgeroepen tot hét jaar van Sieneke! Zo verschijnt er nieuw repertoire en wordt er muzikaal uitgepakt met een live concert!

Sieneke: ‘Er komen zoveel mooie dingen op mijn pad. Het maken van nieuwe muziek, meedoen aan televisieprogramma’s. En dat allemaal naar aanleiding van ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’, nu negen jaar geleden. Het nummer waar zoveel kritiek op kwam. Maar nu nog door iedereen wordt meegezongen. Nu ik terugkijk op deze periode, is het de mooiste uit mijn carrière. Ik wens Duncan Laurence heel veel succes. Hij gaat hoge ogen gooien!’.

Rene Karst scoort met Atje voor de sfeer

Nananananana… Je kan er niet om heen. Het is dé hit van dit moment. In iedere feesttent, in ieder café, op iedere hoek van de straat: overal hoor je Atje Voor De Sfeer..

en dóet iedereen een Atje Voor De Sfeer! De feesthit van Rene Karst staat inmiddels al weken op 1 in diverse hitlijsten, is een knaller op Radio 538 en staat zelfs in de Viral Top 10 van Spotify..!

Boek Rene Karst dus nu voordat het te laat is. Met zijn 30 minuten durende tape-act zet Rene, gewapend met gitaar, ieder feest gegarandeerd op z’n kop, want naast Atje komen natuurlijk ook zijn grote hits Liever “Te Dik In De Kist” en “Supergave Tijd”  voorbij.

En Atje Voor De Sfeer heeft nu al bewezen dat het naast sfeer verhogend ook zeer omzet verhogend werkt! Waar wacht je nog op..!

Samantha Steenwijk in TV Programma Beste Zangers

Dit seizoen is Samantha Steenwijk een van de gastartiesten in het programma 'Beste Zangers'. In het programma reizen de gastartiesten af naar het zonnige Ibiza.

Op het eiland leren de artiesten elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire.

In elke aflevering staat een van de gastartiesten centraal, die zijn of haar meest gekoesterde nummers uitleent. Het programma is vanaf 24 augustus te zien bij NPO1!

Trijntje Oosterhuis schitterde in uitverkochte Ziggodome!

Trijntje Oosterhuis vierde afgelopen weekend haar 25-jarige jubileum met een groots uitverkocht concert in de Ziggo Dome. In een extra grote bezetting van 70 musici, begeleidde het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje bij haar jubileumconcert.

Daarnaast maakten diverse gastartiesten als Marco Borsato, Alain Clark, Tino Martin en Davina Michelle hun opwachting. Bekijk hier de reportage die RTL Boulevard maakte!

Op 24 mei verschijnt het nieuwe album van Trijntje waarbij ze schreef met oa Alain Clark, Diggy Dex, Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Als voorloper is het nummer Dit Is Voor Mij als single uitgebracht. Bekijk hier de bijbehorende vdeoclip!

In het najaar staat er een nieuwe clubtour op de planning. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. De clubtour loopt van 12 oktober t/m 30 november.

Daarnaast blijft Trijntje Oosterhuis uiteraard beschikbaar voor boekingen. Uniek: Trijntje maakt per gig een setlist op maat met de opdrachtgever! Of het nu gaat om een ingetogen optreden tijdens borrel / diner of juist als feestelijke en dansbare afsluiter: het onuitputtelijke repertoire van Trijntje kent geen grenzen! Juist dat maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event! Of het nu gaat om een optreden met jazz-repertoire, Motown & Soul, of met Nederlandstalige liedjes: Trijntje kan het allemaal!
 
Trijntje Oosterhuis is (o.a.) als volgt in te zetten:

•    met haar live band (4 tot ca 8 personen)
•    met haar Big Band
•    met pianist of gitarist
•    met haar jazztrio (of in kleinere bezetting)
•    solo met een tape-optreden (alleen besloten boekingen)
•    als gastsoliste met diverse andere bands/orkesten

Nieuw platenlabel voor Sieneke

Sieneke heeft nieuws! En nog wel op haar verjaardag. De zangeres die vandaag 27 kaarsjes uitblaast kiest voor een nieuw platenlabel én kondigt aan dat er begin mei een nieuwe single uitkomt.

Een single opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. In 2020 viert Sieneke, ontdekt door Marianne Weber haar tienjarig artiestenjubileum. De zangeres die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival kijkt terug op een nu al glansrijke carrière.

Voorafgaand aan dit feestelijke jubileumjaar blijft de zangeres wekelijks optreden door het land. En met nog steeds één van de meest bekende Songfestivalhits ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ op zak, lacht het muzikale geluk haar toe.

Sieneke die met trots de titel ‘Prinses van het Levenslied’ draagt zal zich ook de komende tien jaar inzetten voor het Nederlandse levenslied!

De nieuwe Liefde van Vinzzent

De nieuwe single van Vinzzent heet ‘Liefde’ en is vanaf vandaag op alle digitale portals te verkrijgen. Het is een frisse uptempo song met Gipsy-invloeden én volgens de eerste reacties ‘heel verrassend’.

De boodschap van het liedje is: laten we vooral lief zijn voor elkaar! Vinzzent schreef ‘Liefde’ samen met Hans van Vondelen. Het is de eerste single van een reeks nieuwe liedjes die uit diverse co-writes tot stand zijn gekomen. We gaan dus nog veel muziek horen de komende tijd!
 
Ook zijn festival ‘Vinzzent op het Strand’ keert voor het derde jaar terug op zaterdag 10 Augustus.  De eerste namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Het belooft weer één groot feest te worden. Laat de zomer maar komen..
 
Luister ‘Liefde’ direct via Spotify en bekijk hier de clip waar Vinzzent op datingsite ‘Vlinder’ (knipoog naar Tinder) zijn Liefde ontmoet..

Grad Damen - Zuiver Hart (Vuile Rat)

Grad Damen bezingt in ‘Zuiver hart’ het vertrouwen in mensen Met ‘Zuiver hart’ lanceert Grad Damen wederom een liedje uit het leven gegrepen. Hij vindt het belangrijk dat een liedje ergens over gaat.

Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten. Grad weet als geen ander dat mensen soms wel eens tegenvallen en dat je op moet letten dat je niet iedereen zo maar kunt vertrouwen. ‘We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat als je iets in vertrouwen aan iemand vertelt, dat uiteindelijk toch doorgekletst wordt. Daar is het liedje op gebaseerd.

Ik heb het meerdere keren in m’n leven meegemaakt dat ik me vergist heb ik personen. Met die ervaring op zak schrijf je toch makkelijker een tekst weg’, verklaart Grad. Omdat Grad wel vertrouwen heeft in Manfred Jongenelis als vriend én producer werkt hij al een aantal jaren prettig met hem samen. ‘Wij voelen elkaar goed aan en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Bij de eerste tonen van ‘Zuiver hart’ hoor je dat het een liedje van mij is.

Die herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van mijn nummers. Het lied dat rustig begint en daarna overgaat in een uptempo, heeft alles in huis om een knaller te worden’, voorspelt Grad. Ook met clipregisseur Niels Horstman heeft Grad al jaren een goede welgemeende vertrouwde band. In een prachtig natuurgebied aan de rand van het Twentse dorp Wierden zijn mooie beelden geschoten.

‘De clip ziet er, mede doordat gebruik is gemaakt van een drone, geweldig uit’, aldus Grad. ‘Zuiver hart’ (Vuile Rat )is verschenen op het Smaragd label en is vanaf 1 februari 2019 verkrijgbaar via de bekende downloadportals. Daarnaast is het nummer te beluisteren op oa. Spotify.

Gouden Award voor Rene Schuurmans

Na zoveel jaren heeft Rene Schuurmans eindelijk een ruim verdiende “Gouden Award“ ontvangen voor één van de grootste Nederlandstalige hits “Laat de zon in je hart”.

René Schuurmans is met ‘Bij ons in Brabant’ inmiddels 3 jaar op rij de muzikale afsluiter van het populairste Carnavalsprogramma “3 uurkes vurraf” en geeft daarmee het officieuze startschot van het Brabantse Carnaval. Voor René is het de start van een podium marathon. Als rasechte Brabander zit de Carnaval in zijn bloed en viert hij dit feest groots in het land. Speciaal voor de Carnaval is er een aangepaste feestelijke gage.
 
René mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden.

Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, en tijdens de carnaval oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Hits zoals, "Bij ons in Brabant", "Laat de zon in je hart’, "Hela, Ho", "Als ik haar zie", " Ik ben nou eenmaal zo" en "Mooie meisjes" heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening is.
 
De agenda voor carnaval 2020 is nu open !!!!

Gage: € 3.250,-
Carnavalsgage: € 2.495,-
Gages zijn excl. buma en btw