Nieuwe single Henk Dissel – Bij mij

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een geweldig jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 optredens gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij veel succes gehad met de single “Bijna” die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.

'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single.

Henk verwacht met deze single weer heel veel succes te hebben in het land maar ook op de radio. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek. 2017 staat voor Henk in het teken van zijn concert in de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall)

8 April 2017 geeft Henk dit concert ter ere van zijn10 jarig bestaan als artiest. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn.

Romy Monteiro op #2 in de album Top 100

Wij waren enorm verrast toen afgelopen week de GFK Dutchcharts Album top 100 uitkwam met daarin de meest verkochte albums van de week want ‘Romy Monteiro’ komt één week na release binnen op de nummer twee positie van deze lijst.

Dit is met name opvallend omdat het album 'A Tribute to Whitney' slechts als fysieke CD is uitgebracht en dus niet via download- of streamingportals verkrijgbaar is.

Op 10 februari, 1 dag voor de 5e verjaardag van Whitney’s sterfdag, bracht Romy haar eerbetoon aan haar grote voorbeeld uit. De muziek van Whitney Houston loopt voor zangeres Romy Monteiro als een rode draad door haar leven dankzij haar rol in de musical The Bodyguard. Romy speelt reeds sinds 2015 de rol van Rachel Marron in de succesvolle musical waar ze avond aan avond het repertoire van Whitney Houston met volle overgave zingt. Zo ontstond het idee voor een album vol bekende Whitney Houston stukken. Elf bekende songs, waaronder 'I Will Always Love You', 'Greatest Love of All' en een bijzondere akoestische uitvoering van 'I wanna dance with somebody' zijn te horen op het album.

Het album ‘A Trubute to Whitney’. is alleen verkrijgbaar in het Beatrix Theater tijdens de voorstellingen van The Bodyguard en via bekende retailers als Blokker, bol.com en Mediamarkt.

Drie volkszangers bundelen krachten en gaan de arbeidmarkt op

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?

In het nieuwe AVROTROS-programma 3Man Sterk, vanaf vrijdag 24 maart op NPO 1, verkennen de zangers de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is. De mannen gaan zelf aan de slag om met hun enthousiasme werkzoekenden en bedrijven bij elkaar te brengen.

De arbeidsmarkt trekt weer aan. Dat is goed nieuws maar, tegelijkertijd is er ook sprake van een mismatch. In de ene sector verliezen mensen hun baan, terwijl in de andere de vacatures niet opgevuld worden. Frans, Peter en Django gaan elke week op bezoek bij een bedrijf dat op zoek is naar werknemers.

De zangers bundelen hun krachten in de hoop dit bedrijf aan de juiste mensen te helpen. Zij gaan zelf meedraaien en geven hun oordeel over het werk. Wat is leuk, wat is zwaar, wat moet je ervoor kunnen? Mensen zonder baan of zij die nog moeten kiezen voor een beroep krijgen op deze manier een mooie inkijk en raken wellicht enthousiast voor dit beroep. Met alle middelen die Django, Peter en Frans tot hun beschikking hebben, gaan de mannen op zoek naar potentiele sollicitanten. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn en gekwalificeerd, worden meteen in contact gebracht met het bedrijf en zo bestaat de kans dat de vacature wordt opgevuld.  Bedrijf blij, sollicitant blij en 3Man Sterk blij!

3Man Sterk is vanaf vrijdag 24 maart te zien om 22.25 uur bij AVROTROS op NPO 1

Carnavalshit voor de PartyfrieX - John (Met Z`n Accordeon)

Bart en Tom van PartyfrieX zijn wederom naar de alom bekende Goldfinger Studio’s in Best getrokken waar ze met Waylon van der Heijden weer een knaller van jewelste produceerden, getiteld “John (Met Z’n Accordeon)”.

Inmiddels hebben de heren van PartyfrieX al menige feesthit op hun naam staan, zoals “Deze Kroeg (Ya Ya Yippie)”, “Turbonaise” en “Handen Omhoog” en binnenkort zal heel het land luidkeels meezingen met “John (Met Z’n Accordeon)”.

Hiermee zullen de heren volop te horen zijn tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.

The Partyfriex Boeken? Informeer bij Twilight Entertainment.

Klubbb3 lanceert eerste Nederlandstalige single

De meest succesvolle Duitse nieuwkomers van 2016 komen op 3 februari met een nieuwe single speciaal in het Nederlands.

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten!

Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KLUBBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes!

KLUBBB3 is op dit moment bezig met een internationale tour waarbij ze in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België 40 concerten zullen verzorgen.
Midden februari zullen de heren in Nederland zijn om de single en het album te promoten.

Nieuwe Single Rene Schuurmans

“He, doe niet zo Sexy”, hoe leuk is het als dat naar je gezongen wordt?  Bij het horen van de nieuwe single van René Schuurmans wil je het straks zelfs van de daken schreeuwen.

Een gigantisch nieuw feestnummer dat van ieder feest een “feest der feesten” maakt, de tap rijkelijk laat stromen en elke stemming zal doen overstijgen. Aangezien dit nummer weer van geheel eigen hand is, herken, hoor en voel je de typische feel good “Schuurmans”-sfeer.
 
 René Schuurmans laat dit jaar flink van zich horen. Met een prachtig nieuw album dat eind maart uitkomt, een buitenconcert met live-band in de zomer en een goed gevulde agenda, zingt en springt deze kleine grote man op ieder podium onvermoeibaar verder.
 
Al jarenlang bewijst René Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Bij Ons in Brabant”, bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. Het vorige album van René "Lach en Geniet" heeft maar liefst 24 weken in de Album top 100 gestaan!

Gebroeders Rossig zijn klaar voor carnaval

De vier Rossige broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen. Het gevolg? Verschillende zelfgeschreven nummers gecombineerd met humoristische videoclips, spontane interactie en een strakke performance op de bühne.

De Gebroeders brengen een gezellige feestact waar de confetti van af knalt! Daarom is deze zingende eeneiige vierling niet meer weg te denken uit het landelijke feestcircuit

Voor het jaar 2017 hebben de Gebroeders Rossig zich volledig in het zweet gewerkt. Ze zijn fitter dan ooit en hebben zichzelf en hun voormalige hit Links Rechts Voor Terug in een nieuw en ‘strakker’ jasje gestoken. Het bewegelijke nummer geeft een 100% fit garantie en stimuleert jong en oud om meer te gaan sporten en gezonder te gaan leven.

Album Klubbb3 op nr. 1 in Duitse Charts

Een Nederlander, een Duitser en een Belg... Het zou het begin kunnen zijn van een goeie mop! Maar voor Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff is hun 'Spaß Projekt' toch aardig serieus geworden.

De mannen komen vandaag met hun nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' vanuit het niets op nummer 1 binnen in de officiële Duitse albumcharts. Iets wat voor maar weinig Nederlanders is weggelegd!  De 31 jarige Smit en zijn collega's zijn compleet door het dolle heen: 'We hebben onszelf echt 3 keer moeten knijpen om te beseffen dat dit geen droom is! En reken maar dat er iemand boven met een grote glimlach naar beneden kijkt...

' Het is inmiddels het 2e album van KLUBBB3. Precies een jaar geleden kwam 'Vorsicht Unzensiert' uit, dat de gouden status bereikte in zowel Duitsland, Oostenrijk en België! Inmiddels zijn ze de grens van 200.000 verkochte exemplaren gepasseerd, en dus mogen de heren zich alweer verheugen op platina bij onze oosterburen. Binnenkort komt KLUBBB3 ook voor promotie naar Nederland! Wordt vervolgd...

One Night Only met Romy Monteiro

Gisteravond vond in het Beatrix Theater te Utrecht de 16e editie van het ‘Musical Awards Gala’ plaats en dit werd Live uitgezonden bij AVROTROS. Tijdens deze groots opgezette liveshow werden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt.

Vorig jaar won Romy Monteiro zelf de Musical Award voor aanstormend talent. Iets waar zij natuurlijk enorm trots op is. Dit jaar mocht zij dit geweldige gala openen met een nummer wat echt op haar lijf is geschreven: ‘One Night Only’. Het was werkelijk een spectaculaire opening.

Voor het komende jaar staan er een aantal mooie projecten op de agenda van Romy.  Naast het tekenen van een platencontract bij 8Ball, tekende zij ook een contract bij AVROTROS. Op 14 januari  a.s. wordt de eerste aflevering uitgezonden van ‘Mijn Vader is de Beste’ op NPO3 waarin Romy te zien zal zijn als de nieuwe presentatrice van dit populaire programma.

Zingen is nog steeds haar grote passie en dat is tijdens haar optredens in het land ook zeker terug te zien. Alom geprezen vanwege haar geweldige stemgeluid weet zij keer op keer een ieder te ontroeren tijdens een gevoelige ballade en een ieder omver te blazen tijdens een uptempo shownummer.  
Romy Monteiro staat garant voor een fantastisch optreden en samen met haar dansers verrast en raakt zij ieder publiek.

Nieuwe single PartyfrieX - Handen Omhoog

De afgelopen zomer lanceerde de PartyfrieX de single "Leef voor 't Weekend" Voor dit nummer gingen de PartyfrieX een samenwerking aan met DJ Carlo.

Met een pakkende melodie, en een zeer toepasselijke tekst gingen de PartyfrieX de zomer van 2016 in. "Maandag & Dinsdag is niets voor mij, woensdag & donderdag vliegen voorbij. Elke vrijdag dan zakken we door, want 't weekend daar leef ik voor!"

Dat de heren wel houden van een feestje blijkt wel uit de nieuwe single "Handen Omhoog", een single met wederom een pakkende tekst en melodie. Deze makkelijk mee te zingen feestknaller zal het zeker in de aanloop naar carnaval goed gaan doen in de horeca.

Ook de "Handen Omhoog" op jouw feestje? Boek dan nu Exclusief de PartyfrieX bij Twilight Entertainment.