Twilight Entertainment

     

Def Rhymz - Blanke Dingen Doen

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een rasechte entertainer die is onderscheiden is met maar liefst drie  hele dikke TMF-Awards!
 
Op jonge leeftijd is Def Rhymz begonnen met breakdance en rappen. In 1986 werd hij Nederlands kampioen rappen. De jaren erna bleef hij rappen in - en met - diverse formaties. Zijn bekendheid nam vooral toe toen hij zijn nummer 1-hit 'Doekoe' scoorde. Al snel volgde zijn tweede nummer 1-hit 'Schudden'.
 
En nu, anno 2018 gaat Def Rhymz nog steeds knetterhard! Van bedrijfsfeest tot aan festivals, Def Rhymz is elk weekend op verschillende podia in Nederland te vinden.
 
En guess what?! Naast zijn spetterende optredens gaat er gewoon weer nieuwe muziek uitgebracht worden! Ja, je leest het goed, geïnspireerd door zijn wijlen oom ‘Lieve Hugo’ kwam Def Rhymz met een nieuwe nummer genaamd ‘Poenta Woi’!
 
En nu dus "Blanke Dingen Doen", spraakmakend en pure humor.
Weet u nog? 'RODDELEN BY DEF RHYMZ'? Het zit ook in deze track!

Studio album van Jan Smit is nu verkrijgbaar

Vandaag is het langverwachte nieuwe studio-album van Jan Smit uitgekomen. Het album getiteld ‘Met Andere Woorden’ bundelt 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten. Vanaf vandaag is dan ook bekend welke 12 collega’s uit het vak hebben meegewerkt aan dit bijzondere project.
  
“Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe” aldus Jan.
 
Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd. Volledige vrijheid voor de componist, met -zoals altijd- de vertrouwde medewerking van muzikaal genie Thomas Tol die de volledige productie op zich nam.
 
Waar Jan Smit altijd zijn eigen liedjes schrijft stelt hij zich bij dit album kwetsbaar op.
Dat brengt ook een stukje onzekerheid met zich mee. “Voldoe ik wel aan de verwachtingen van de componist? En wat nou als ik 12 liedjes krijg die mij niet kunnen bekoren? Of misschien wel het allerbelangrijkste... Wat als mijn fans dit helemaal niet leuk vinden?” Aldus Jan Smit.
 
Op 7 september werden de eerste 4 tracks van het nieuwe album beschikbaar en werd de single ‘Ik Zie’ bekend gemaakt.

Dit hele project wordt ondersteund met een theatertour getiteld Met Andere Woorden. De tour gaat op 26 september van start in Zaandam en eindigt op 20 December in Winschoten. Voor kaarten kun je terecht op www.ntk.nl.

Nieuwe feesthit voor Helemaal Hollands

‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje!’ Dit is één van de vele hits van Helemaal Hollands en inmiddels een kreet die je overal terug hoort in Nederland en ver daarbuiten!

Ook andere knallers als ‘De Ober’ en ‘Omdat ie zo mooi is’ zijn nog altijd populaire meezingers in cafés en in binnen- en buitenlandse uitgaansgebieden!
 
Deze week is de allernieuwste single van Helemaal Hollands gelanceerd: ‘Michaela’. De oorspronkelijke klassieker van Bata Illic is in een supergezellig, feestelijk jasje gestoken door de twee mannen van Helemaal Hollands.

Met deze plaat wordt elk feestje gegarandeerd een spektakel. Het is een plaat die meteen in je hoofd blijft zitten en er nooit meer uit gaat. Helemaal Hollands is een begrip geworden en helemaal terug in de feestsferen!

Dries Roelvink klaar voor Paradiso

Na maanden voorbereiden is het dan eindelijk zo ver: Dries Roelvink staat vanavond in een stijf uitverkochte Paradiso! Dries gaat zijn publiek verrassen met een mix van eigen nummers, medleys en covers van o.a. Mick Jagger, David Bowie en Prince. Ruth Jacott, Dave Roelvink en Quincy zijn de gastartiesten van de avond.

Tussen alle voorbereidingen door zijn ook de opnames van het programma ‘Effe Geen Cent Te Makken’ begonnen, waar Dries samen met zijn zoons Dave en Donny en zijn vrouw Honoria aan deelneemt. De Roelvinkjes ruilen hun luxe paradijs in voor een plekje in een minimawijk. Naast de opnames en voorbereidingen belt Dries iedere werkdag live met het radioprogramma ‘1 op 1’ van NPO Radio 1. Tijdens het gesprek geeft Dries zijn visie op het nieuws van de dag.

Afgelopen week was Dries te gast bij RTL Late Night. Hier vertelde hij met trots over zijn concert en bracht het nummer ‘My Way’ van Frank Sinatra in het Nederlands te horen. Het optreden van Dries maakte veel indruk en dat belooft wat voor het concert van vanavond. Dries is vanavond ook nog te gast bij RTL Boulevard om 18:30, waarna hij vervolgens doorreist naar Paradiso voor zijn uitverkochte show.

Ben Liebrand On Air

Vanaf vrijdag 7 September om 08.45 uur zal de bijna weekend “MINIMIX” van Ben Liebrand.Weer te horen zijn in het programma “Ekdom in de Morgen” van Gerard Ekdom.

Met deze Minimix van Ben Liebrand kan het weekend pas echt beginnen. De bijna weekend “Minimix” van Ben Liebrand elke vrijdagmorgen om 08.45 uur bij Gerard Ekdom op Radio 10.
 
Uiteraard blijft Ben Liebrand elke zaterdagavond met “In de Mix” bij Radio 10 te beluisteren.

Ben Liebrand boeken op uw evenement? Ben is te boeken voor een 3 uur durende DJ Set. Genre: 80's tot Nu / Grandmix.

Nieuw album Ilse Delange vandaag uit

Vandaag is het nieuwe album van Ilse DeLange verschenen, simpelweg Ilse DeLange geheten. Het is voor de zangeres uit Almelo, die debuteerde met World Of Hurt in 1998, haar achtste album. Morgen speelt Ilse DeLange voor het eerst haar nieuwe songs live op haar eigen festival Tuckerville. Op zaterdag 2 februari staat DeLange in Ziggo Dome, Amsterdam.

Album Ilse DeLange werd in maart al vooraf gegaan door eerste single OK, die door NPO Radio 2 meteen werd uitgeroepen tot Top Song. Huidige single Lay Your Weapons Down werd met de release meteen opgepakt door NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO Radio 5, 100%NL, Skyradio, Q-Music en Radio 538. Voor de zangeres is het zes jaar geleden dat ze nieuw solowerk uitbracht. De afgelopen jaren was DeLange actief met The Common Linnets waarmee ze in 2014 deelnam aan het Eurovisie Songfestival en de tweede plek behaalde met Calm After The Storm. Het nieuwe album betekent na al deze ervaringen dan ook een nieuwe Ilse: ‘Ik ben een type dat altijd op zoek is naar nieuwe avonturen,’ zegt ze. ‘En dat zal ook wel altijd zo blijven. Met The Common Linnets klonk mijn lyrische kant meer door. Dat was geweldig, maar het is wel muziek die vaak een beetje achterover moet leunen, een beetje moet rijpen. En ik had weer eens zin om te stuiteren, behoefte aan andere kleuren, een andere energie. Minder veranda en schommelstoel, meer naar vóren gericht.’

Uitverkochte tour
Morgen speelt Ilse op haar eigen festival Tuckerville, een voorproefje van het festivalseizoen van volgend jaar. Op Het Rutbeek, waar Tuckerville georganiseerd wordt, staan ook artiesten als George Ezra, Carrie Underwood, Isaac Gracie en Birth Of Joy op de line-up. De komende herfst staat in het teken van een uitverkochte clubtour door Nederland, waarna op 2 februari 2019 een show gepland staat in de Ziggo Dome. Voor de zangeres wordt dit haar grootste optreden in Amsterdam ooit. Komend jaar staat er voor Ilse een festivaltour op de agenda waar ze zowel haar nieuwe plaat zal spelen als haar vele eerdere succesvolle singles. Zo scoorde de zangeres in het verleden hits met I'm Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape, om er maar een paar te noemen. Naast haar muzikale carrière is Ilse ook op televisie zeer succesvol. Zo is ze bij het Nederlandse publiek zeer geliefd als coach bij The Voice Kids en The Voice Senior en trok haar eigen tv-programma Ilse's Veranda bijna een miljoen kijkers per aflevering. Daarnaast was Ilse zelfs wereldwijd te zien tijdens het laatste seizoen van de populaire Amerikaanse serie Nashville.

Jan Smit zingt met andere woorden

Op 20 september komt het nieuwe studio-album uit van Jan Smit. Het album getiteld ‘Met Andere Woorden’ bundelt 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten.
 
Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd. Volledige vrijheid voor de componist, met -zoals altijd- de vertrouwde medewerking van muzikaal genie Thomas Tol die de volledige productie op zich nam.
 
Waar Jan Smit altijd zijn eigen liedjes schrijft stelt hij zich bij dit album kwetsbaar op. Dat brengt ook een stukje onzekerheid met zich mee. “Voldoe ik wel aan de verwachtingen van de componist? En wat nou als ik 12 liedjes krijg die mij niet kunnen bekoren? Of misschien wel het allerbelangrijkste... Wat als mijn fans dit helemaal niet leuk vinden?” Aldus Jan Smit.
 
Op 7 september zijn de eerste 4 tracks van het nieuwe album beschikbaar en wordt de single bekend gemaakt. Sanne Hans is één van de componisten en toevallig ook de enige vrouw die meeschreef aan dit project. Ook o.a Barry Hay & JB Meijers, Guus Meeuwis, Paskal Jakobsen & Peter Slager van Bløf, Racoon & Frank Boeijen wist Jan te strikken voor dit project.
 
Dit hele project wordt ondersteund met een theatertour getiteld Met Andere Woorden. De tour gaat op 26 september van start in Zaandam en eindigt op 20 December in Winschoten. Voor kaarten kun je terecht op www.ntk.nl.
 
“Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe” aldus Jan.

Django Wagner komt met nieuwe single

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en is een echte feestklassieker geworden.

Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af!

Op de nieuwe single 'Mijn lieve schat' zijn de heren van het Rosenberg Trio weer te horen, en naar verluidt kan dit wel eens de nieuwe 'Kali' worden.

Gerard Joling - Lekker

Vandaag released Gerard Joling zijn nieuwste zomerhit: 'Lekker'. Het nummer is geproduceerd door John Dirne van White Villa.

Gerard Joling: “De single Lekker is een heerlijke zomerse plaat, die in je hoofd blijft hangen. Ik vond het weer eens tijd worden voor een verfrissend nummer met een leuke beat’’. De single is uitgebracht bij ENL Records, het label van het management van Gerard.

‘Lekker’, de single van Gerard Joling is vanaf vandaag overal ONLINE verkrijgbaar en te streamen via Spotify

Nieuwe feestsingle Johnny Gold

Toen Johnny de afgelopen Carnavalsperiode het land doorkruiste, werd het hem steeds duidelijker dat eingelijk iedereen gewoon lekker simpel wil meelallen met bekende liedjes, maar dan in een feestelijk arrangement …

onze ouwe feestjuinert heeft dan ook besloten de komende jaren een serie van vier onvergetelijke tranentrekkers te transformeren tot hedendaagse feestkneiters !!

De eerste in deze serie is er één die iedereen, ongeacht leeftijd, gelijk mee moet kunnen blèren, want in 1971 stond dit liedje boordevol ellende van Jacques Herb maar liefst 23 weken in de Nederlandse top veertig, bereikte uiteindelijk de eerste positie in deze toonaangevende hitlijst, en geheel Nederland snikte, snuite en snotterde heerlijk mee !!

Wie anders dan Johnny Gold en topproducer Harald Queens hebben dit brokje muzikale ellende kunnen omtoveren tot een feestneiter van jewelste, nog een andere prettige bijkomstigheid is dat deze versie wel goed afloopt …. Dus hou je zakdoek bij de hand … al is het met deze versie voor  de vele tranen van plezier !!!!