Twilight Entertainment

     

Frikandel Speciaal is de nieuwe hit van Bram Krikke

Na het ongekende succes van “Potentie”, wat DE carnavals hit van 2019 was, zijn Bram, Stefan en Sean terug met een nieuwe carnavalskraker.

Dit keer hebben ze een track gemaakt over hun favoriete snack, de Frikandel Speciaal. Het eindresultaat is een hilarische track met een nog grappigere videoclip! “Frikandel Speciaal” is afgelopen vrijdag online gekomen en zit inmiddels al op 534K plays op Spotify en is meer dan 1 miljoen keer bekeken (+ Trending Topic) op YouTube.

Carnaval
Bram Krikke VS. Stefan & Sean (*alleen te boeken op feestdagen).
1x 30 minuten
 
Reguliere show
Bram Krikke solo (met DJ en back-up MC).
1x 30 minuten

Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren Alarmschijf!

Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren de Alarmschijf op Qmusic met hun duet ‘Pa Olvidarte’! Elke vrijdag maakt Domien tijdens de Top 40 de nieuwe Alarmschijf bekend. Het is dé track die alles in zich heeft om uit te groeien tot een grote hit!
 
‘Pa Olvidarte’ kwam tot stand in de laatste aflevering van het goed bekeken programma Beste Zangers, waarin Rolf en Emma het duet ten gehore brachten. Met succes! Het duo ontving lovende reacties over hun Spaans/Nederlandse bewerking en dat bleef niet onopgemerkt bij Qmusic. De komende week is de plaat extra vaak te horen op de radiozender.
 
Ook op Radio 538 is ‘Pa Olvidarte’ reeds te horen, want vandaag kwam het zomerse duet binnen op #41 in de 538 Top 50. Emma Heesters en Rolf Sanchez lijken hiermee in de voetsporen te treden van Davina Michelle, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes, die eerder grote hits scoorden met liedjes uit Beste Zangers.

 Romy Monteiro opent het Televizier Gala

Het jaarlijkse Televizier-Ring Gala werd gisteren geopend door het spetterende optreden van onze Romy Monteiro!

Ruim 2 en een half miljoen kijkers waren getuige van deze onvergetelijke avond waarin Romy met de nummers 'Single Ladies' van Beyoncé en 'Higher Love' van Whitney Houston het dak eraf wist te zingen. Het SBS programma 'Chateau Meiland' wist als grote winnaar van de avond, er uiteindelijk met de Gouden Televizier-Ring vandoor te gaan.

Hey Maat is de nieuwe single van Raymon Hermans

Vandaag is de nieuwe single van RAYMON HERMANS ‘HEY MAAT’ gereleased. Met miljoenen streams, views en per jaar zo’n 250 shows door heel Nederland behoort RAYMON HERMANS tot een van de grootste Nederlandstalige talenten van dit moment.

Buiten het feit dat Raymon een groot zangtalent bezit is hij ook trots op zijn schrijftalent. ‘HEY MAAT’ is alweer de 10e single van zijn hand.

Speciaal voor alle vrienden en vriendinnen heeft Raymon deze nieuwe track geschreven.
“Ik ben de laatste jaren me er steeds meer bewust van geworden hoe belangrijk echte vriendschap is. Door mijn drukke carrière heb ik minder tijd voor mijn vrienden, maar als we weer eenmaal bij elkaar zijn gaat ’t los! Om de vriendschap te vieren heb ik een track gemaakt voor mijn maten. Iedereen weet hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn.
‘HEY MAAT’ is weer een echt RAYMON HERMANS nummer welke je na 2x luisteren al meezingt”

‘HEY MAAT’ is te streamen via o.a. Spotify, Apple Music, Deezer en Google Play Music of download via iTunes.

Vrijdag 11 oktober komt de videoclip online op Raymon’s YouTube kanaal

Belle Perez viert 20 jarig jubileum met Fiesta Perez show

Het is ondertussen 20 jaar geleden dat Belle Perez doorbrak met haar single ‘Hello World’, reden om stil te staan bij deze mooie mijlpaal en tijd voor een feestje.

Het startschot van Belle’s jubileum was op 1 juni in een bomvolle Roma Antwerpen, waarna de tour zich voortzet door België. Omdat ze twintig jaar op het podium staat, is in 2019 niet alleen het gloednieuwe feestalbum ‘Fiesta Perez!’ gelanceerd, maar trekt Belle ook samen met haar band door het land voor Fiesta Perez! In het najaar warmt ze de Nederlandse theaters op met haar zomerse repertoire.
 
Fiësta Perez is vanaf nu ook te boeken voor festivals, besloten events en events waarbij de latinfever niet mag ontbreken. Onze Spaanse schone zal tijdens haar vurige shows haar hele oeuvre ten gehore brengen; van ‘Hello World’ tot ‘Rumba’ en natuurlijk alle hits daar tussenin: ‘Enamorada’, ‘El Mundo Bailando’, ‘Honeybee’ en ga zo maar door.  Ook songs van enkele van haar favoriete artiesten – Bruno Mars, George Michael – zal ze op onnavolgbare wijze naar haar hand zetten.
 
Naast al deze feestvreugde lanceerde Belle ook de nieuwe zomerse track ‘Indirectas’, welke bij Radio 2 (BE) gebombardeerd werd tot zomerhit van 2019.

Raymon Hermans releast volgende week nieuwe single

Vandaag heeft Raymon Hermans  bekend gemaakt dat zijn nieuwe single ‘HEY MAAT’ op 10 oktober 2019 online zal komen!

Speciaal voor alle vrienden en vriendinnen heeft Raymon deze nieuwe track geschreven. “Ik ben de laatste jaren me er steeds meer bewust van geworden hoe belangrijk echte vriendschap is. Door mijn drukke carrière heb ik minder tijd voor mijn vrienden, maar als we weer eenmaal bij elkaar zijn gaat ’t los! Om de vriendschap te vieren heb ik een track gemaakt voor mijn maten. Iedereen weet hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn. ‘HEY MAAT’ is weer een echt RAYMON HERMANS nummer welke je na 2x luisteren al meezingt”

‘HEY MAAT’ is vanaf donderdag 10 oktober te beluisteren op de diverse streaming- en downloadportals, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes.


Vrijdag 11 oktober komt de videoclip online op Raymon’s Youtubekanaal

Vinzzent komt met nieuwe single

Vinzzent, die voornamelijk bekend staat om zijn uptempo feel-good liedjes zoals de single ‘Dromendans’, komt dit keer met een serieuze ballade.

De single is een mix tussen pop en blues en heeft een sterke boodschap in de tekst: soms gaat het in het leven wel eens mis en hopelijk kan je dan relativeren, doorgaan en zeggen: ‘Dit is wat het is’.  De videoclip werd opgenomen in de voormalige Koepelgevangenis in Breda.
 
Deze locatie diende ook als decor voor o.a. de Nederlandse serie ‘Undercover’. Alles is nog in originele staat gebleven en tot 2014 zaten er zelfs nog gedetineerden. De keuze voor een clipopname in de gevangenis was makkelijk gemaakt. De zin: ‘Mijn hart is geen gevangenis’, is een zin in het refrein van ‘Dit is wat het is’ die voor Vinzzent veel betekent. Vanaf 4 oktober is de single op alle legale download- en streamingportals verkrijgbaar.

OG3NE in volle vaart vooruit

Na maanden van repetities, voorbereidingen en opnames brak voor de dames van OG3NE afgelopen week een hysterische periode aan. Zo waren er de try-out voorstellingen van de gloednieuwe theatershow OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’ in Spijkenisse, Oss en Rijswijk en was er de release van de nieuwe single ‘FIRST CLASH LOVERS’ in samenwerking met Cornelis Music.
 
Maar er gebeurde meer rondom de zussen. Op vrijdag 27 september was er de start van het gloednieuwe seizoen van het immens populaire tv-programma Dance Dance Dance… mét OG3NE! Lisa, Amy en Shelley doen als allereerste trio ter wereld mee aan Dance Dance Dance, dat normaal alleen uit duo’s bestaat. Een swingend en sportief avontuur en de reacties na de eerste aflevering zijn lyrisch.
 
Gisteren, 1 oktober, vond de officiële première van de OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’ plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Lisa, Amy en Shelley zingen met hun magische stemmen en hun eigen live band dit theaterseizoen in zestig theaters. Ter gelegenheid van OG3NE’s theatertournee verscheen gisteren ook het nieuwe album ‘STRAIGHT TO YOU’.
 
Tijdens de vorige theatertournee ‘THREE TIMES A LADY’ wist OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en een unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept.
 
In december maakt OG3NE wederom haar opwachting in het Kurhaus te Scheveningen voor een reeks kerstconcerten: OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS 2019’. Na het succes van tien uitverkochte shows van vorig jaar kon een vervolg met een NIEUWE kerstshow niet uitblijven.
 
OG3NE blijft natuurlijk ook te boeken in het land.

Rene Karst wint BUMA NL Award

Het succes lijkt niet te stoppen voor René Karst! Met inmiddels 6.5 miljoen streams/views voor ‘Atje Voor De Sfeer’, een bomvolle agenda en een vast item in de Ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 kan niemand meer om de man-met-de-groene-bril heen.
 
Afgelopen maandag won René een welverdiende Buma NL Award voor ‘Grootste Feesthit Van Het Jaar’, een waanzinnige kers op de toch al zo lekkere Atje-taart. Volgende week verschijnt zijn nieuwe single ‘Skol Cheers Proost’ (bekend van Radio 538) en ondertussen staat ‘Atje Voor De Sfeer’ in de Viral Top 20 van Spotify BELGIË!
 
Tijdens optredens van de sympathieke troubadour is het sleutelwoord FEEST en met hits als ‘Atje Voor De Sfeer’, ‘Liever Te Dik In De Kist’ en ‘Supergave Tijd’ is dat niet tegen dovemans oren gezegd!