Twilight Entertainment

     

Na avontuur The Voice opnieuw single voor Marlene

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane (ontdekt door Alice Maywood) niet meer te stoppen!

Met een grote schare fans én een BUMA NL Award voor 'Grootste Talent 2018' op zak presenteert ze nu haar nieuwe single 'Wat Ben Ik Gek Op Jou'. Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. En niet zonder succes!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht.

Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden, is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!

Nieuwe single Danny de Munk geschreven door Henny Thijssen

Vandaag brengt Danny de Munk zijn nieuwe single 'Een Man Van De Wereld' uit. Deze nieuwe single is de opvolger van 'Bij Elke Slok' in de reeks van het levenslied.

Danny is ontzettend trots op zijn nieuwe single: 'Met deze single wil ik laten zien wat belangrijk is in het leven. Succes kan je een man van de wereld maken, maar dat is enkel een momentopname. Niets valt te plannen in het leven.

Je leeft als mens met de dag: zo heb je alles en zo heb je niets. Alles is aan tijd onderhevig en betrekkelijk'.

De single is geschreven door Henny Thijssen (winnaar 'The Voice Senior' 2020) en geproduceerd door Bas van den Heuvel.

Rene Karst brengt nieuwe single Tarwesmoothie uit

"Zou er ook Tarwesmoothie zijn?" vraagt René Karst zich in zijn nieuwe single af. Uiteraard een verwijzing naar zijn favoriete drankje: bier!

Na een heftige Coronabesmetting in maart en maar liefst twee brandstichtingen afgelopen zomer, vond de immer positieve René het tijd voor vrolijkheid en dus brouwde hij een ouderwetse feesthit. "Het leven moeten we, ondanks die rottige Corona, gewoon blijven vieren en hoe kan dat beter dan met een Tarwesmoothie in de hand!" aldus René.

René Karst is perfect in te zetten voor een (coronaproof) event. René kan als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. Indien gewenst zoekt René Karst vanaf de barkruk de (gepaste) interactie op met zijn publiek. Sfeer & gezelligheid!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.  

Henny Thijssen winnaar van The Voice Senior

Henny Thijssen (68) uit Enschede heeft vrijdagavond de finale van The voice senior gewonnen. Dit werd bekendgemaakt in Jinek. Thijssen was zichtbaar verrast toen onthuld werd dat hij samen met zijn coach Frans Bauer de talentenjacht gewonnen had. Martijn Krabbé noemt hem een van ’de beste zangers van het levenslied’.

Thijssen was zichtbaar verrast toen onthuld werd dat hij samen met zijn coach Frans Bauer de talentenjacht gewonnen had. Martijn Krabbé noemt hem een van ’de beste zangers van het levenslied’.

„Ik wacht wel af wat er gebeurt”, aldus Henny. „Ik zou hem willen zeggen: ’laat Nederland gewoon genieten van je unieke stem’ want dat heeft ’ie. En schrijf gewoon nummers voor jezelf en deel dat met heel Nederland en de Benelux. Ik ben er zo ongelooflijk trots dat hij op zo’n fantastische manier het Nederlandse lied vertegenwoordigt”, zegt coach Frans Bauer.

Bron: Telegraaf.nl

Jaap Reesema breekt alle records

Singer, songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België.  ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 zomerhit, gewonnen.
 
Jaap heeft tijdens 'Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid. Jaap Reesema maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen.

Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles uit het leven’ helemaal live & loepzuiver te brengen.
 
Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij de Nederlandse versie van X-Factor. Jaap heeft inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc.

Op 1 mei 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Voor de najaars corona-periode heeft Jaap een mooi semi akoestisch programma samengesteld met alle hits uit 'Liefde voor Muziek' aangevuld met Nederlandstalige covers. Begeleid door zijn vaste pianist een programma om niet te missen!
 

Mart Hoogkamer gaat viral

Het zal je wellicht niet zijn ontgaan; Mart Hoogkamer is HOT! Met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand, heeft Mart tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bereikt.

Inmiddels heeft hij het nummer opgenomen en uitgebracht. Resultaat: nummer één in de i-tunes top 100. Beluister het nummer hier! Nederland kan nu écht niet meer om Mart heen!

Mede door het succes van Unchained Melody gaat ook zijn laatste single "Jij bent gemaakt voor mij" als een speer! Deze single is te vinden op plaats drie in de i-tunes top 100.

Met Mart Hoogkamer haal je een publiekstrekker van formaat in huis. 

John West knalt de zomer door

Heel soms heb je van die liedjes waarvan je zeker weet dat het zich als een oorwurm zal nestelen in de hoofden van het publiek. De nieuwe zomerse en vrolijke meezinger ‘Je raakt me zo’ van John West is er zeker zo één.

Met het door succescomponist Emile Hartkamp, samen met zijn zoon Michael, geschreven en door John Dirne geproduceerde ‘Je raakt me zo’ doet John West zeker een gooi naar de ‘Zomerhit 2020’.
 
Al jaren is John West, al dan niet in duet met Lange Frans, een vaste waarde in de hitlijsten van de Nederlandstalige radiostations. Zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen typische sound hebben gezorgd voor een grote vaste schare fans en een grote support binnen de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland die steevast zorgt voor extreme streamingcijfers.
 
 Ruim een jaar is John West met een vast team van mensen bezig met de volgende stap in zijn succesvolle carrière. We gaan de vaste kernwaarden zeker niet weggooien maar bij de ‘next step’ hoort meer visie op lange termijn. Samen met producer John Dirne, componist Emile Hartkamp, Cornelis Music en anderen wordt druk gewerkt aan een serie van nieuwe nummers waarbij de lat hoog gelegd wordt in alle opzichten. ‘We willen echt kritisch zijn naar ons zelf toe. Kwaliteit leveren met de keuze van de liedjes, alles live gespeeld door top muzikanten en nog veel meer. We zijn in de fase gekomen dat het echt allemaal moet kloppen’.
 
De nieuwe single ‘Je raakt me zo’ is vanaf 31 juli 2020 te streamen en te downloaden op de bekende portals. Ook de bijbehorende clip is spoedig te bewonderen op de bekende clipzenders, YouTube en de social media kanalen van John West.

Opvallende samenwerking voor Jimi Bellmartin

Een opvallende samenwerking kunnen we het zeker noemen. De 24-jarige DJ Jordiz is de studio ingedoken met de 71-jarige Jimi Bellmartin en samen releasen zij de nieuwe dance-track: “Together We Stay Strong’, een nummer passend in de tijdsgeest van nu.

‘Vanaf het moment dat ik de stem van Jimi hoorde dacht ik met deze man wil ik ooit iets doen. Dit soort doorleefde soulstemmen bestaan gewoon niet meer en samen met de moderne invloeden van de dance muziek kan er dan iets heel aparts ontstaan’ aldus Jordiz.

Jimi Bellmartin keeps the soul alive! Soulkanon Jimi Bellmartin werd in september 2018 de grote winnaar van de RTL4-kijkcijferhit ‘The Voice Senior’. De 71-jarge rasvocalist was vanaf het eerste moment topfavoriet. Al bij de eerste klanken van zijn blind-audition - James Browns ‘It’s A Man’s World’ - draaiden alle coaches hun stoel in één klap om. Vervolgens werd de zanger bedolven onder lyrische reacties van de juryleden en de media. Kijkers lieten social-media ontploffen en inmiddels werd zijn auditie door ruim 11 miljoen mensen op Youtube bekeken. Reacties op Youtube, van over de hele wereld, roemen zijn doorleefde rauwe en unieke stemgeluid. ‘James Brown is Alive!’.

Soulman Jimi Bellmartin blies in de finale werkelijk iedereen omver met twee hem op het lijf geschreven nummers ‘To Love Somebody’ (Bee Gees) en ‘Stand By Me’ (Ben E. King). Moeiteloos haalde hij met mijn rauwe en doorleefde soulvoice de lastigste noten.

De ‘MasterVoice of Soul’ zingt al heel zijn leven. Als guest-leadzanger van diverse gerenommeerde soulorkesten zoals ‘The Swinging SoulMachine’ reisde hij jaren door Europa. Ook in achtergrondkoren van grote sterren als Percy Sledge en The Trammps was hij met regelmaat te vinden. In 1993 complimenteerde zijn grote voorbeeld, The Godfather of Soul, James Brown hem met zijn unieke stemgeluid.

Zijn grote doorbraak kwam er echter nooit; door familieomstandigheden zette Jimi zijn muziek carrière in de jaren ’80 op een laag pitje. Tot nu! Met zijn verbluffende stem veroverde hij de harten van de miljoenen tv kijkers en won glansrijk de finale van de eerste ‘The Voice Senior’ in de wereld. Nu dan de release van “Together We Stay Strong’ samen met Jordiz.


 


Nieuwe single Romy Monteiro is uit

De nieuwe single van Romy Monteiro is uit! 'Hij Was Voor Altijd' is haar eerste Nederlandstalige nummer. Romy slaat daarmee een compleet nieuwe weg in.

Ondanks dat Romy razend druk is met televisieopnames heeft zij hard gewerkt aan nieuwe muziek. Voor dit heerlijke Nederlandstalige nummer, waarin zij haar hart heeft laten spreken, heeft Romy onder andere samengewerkt met Linde Schöne.

Voor de inspiratie van dit nummer is Romy behoorlijk openhartig geweest. "Ik maak uitgebreide briefings waarin ik van alles over mezelf vertel. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt: werd ontdekt in The Voice Of Holland en kreeg de hoofdrol in The Bodyguard, werd verliefd, verloofd, maar nét niet getrouwd en ik ben vervolgens overwerkt geraakt. Ik nam rust, vond de liefde en genoot van de boekingen in het land, dus nu was het tijd voor nieuwe muziek" aldus Romy. 

Dit nummer is de eerste single die uit wordt gebracht onder het platenlabel Cornelis Music, waar zij onlangs een contract tekende. 'Hij Was Voor Altijd' is vanaf vandaag overal te beluisteren!
 

John de Bever doet schokkende onthulling

Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…!
De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet:


‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’.En dat laatste heeft John de Bever zeker: zelfs tijdens de meest beladen discussie krijg je ‘die lach niet van zijn gezicht’. Woensdag 1 juli lanceert de zanger zijn toepasselijke strijdlied ‘Allemaal Hetzelfde’.

Van een beeldschone dame met een boerka, een zwoele Oosters  hunk, een stoere,getinte spierbundel tot een hoogblonde schoonheid: ze zijn allemaal te zien in de bijbehorende videoclip.Ze zingen  samen,  nuttigen  samen  de  lekkerste  gerechten  en trappen samen een balletje. Met als ultiem doel: samen het verschil maken. Zoals John het zingt: ‘Ieder woordje wordt nu afgewogen, je moet nog op gaan passen wat je zegt. Als wij elkaar eens gaan beloven dat liefde veel meer brengt dan een gevecht.’ Kortom volgens de volkszanger is het ‘vooral de toon die de muziek maakt’.

De  single  ‘Allemaal  Hetzelfde’  (geschreven  en  geproduceerd  door  Emile  Hartkamp  en  Norus
Padidar) is vanaf 1 juli te downloaden via de bekende portals.