Twilight Entertainment

     

John West knalt de zomer door

Heel soms heb je van die liedjes waarvan je zeker weet dat het zich als een oorwurm zal nestelen in de hoofden van het publiek. De nieuwe zomerse en vrolijke meezinger ‘Je raakt me zo’ van John West is er zeker zo één.

Met het door succescomponist Emile Hartkamp, samen met zijn zoon Michael, geschreven en door John Dirne geproduceerde ‘Je raakt me zo’ doet John West zeker een gooi naar de ‘Zomerhit 2020’.
 
Al jaren is John West, al dan niet in duet met Lange Frans, een vaste waarde in de hitlijsten van de Nederlandstalige radiostations. Zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen typische sound hebben gezorgd voor een grote vaste schare fans en een grote support binnen de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland die steevast zorgt voor extreme streamingcijfers.
 
 Ruim een jaar is John West met een vast team van mensen bezig met de volgende stap in zijn succesvolle carrière. We gaan de vaste kernwaarden zeker niet weggooien maar bij de ‘next step’ hoort meer visie op lange termijn. Samen met producer John Dirne, componist Emile Hartkamp, Cornelis Music en anderen wordt druk gewerkt aan een serie van nieuwe nummers waarbij de lat hoog gelegd wordt in alle opzichten. ‘We willen echt kritisch zijn naar ons zelf toe. Kwaliteit leveren met de keuze van de liedjes, alles live gespeeld door top muzikanten en nog veel meer. We zijn in de fase gekomen dat het echt allemaal moet kloppen’.
 
De nieuwe single ‘Je raakt me zo’ is vanaf 31 juli 2020 te streamen en te downloaden op de bekende portals. Ook de bijbehorende clip is spoedig te bewonderen op de bekende clipzenders, YouTube en de social media kanalen van John West.

Opvallende samenwerking voor Jimi Bellmartin

Een opvallende samenwerking kunnen we het zeker noemen. De 24-jarige DJ Jordiz is de studio ingedoken met de 71-jarige Jimi Bellmartin en samen releasen zij de nieuwe dance-track: “Together We Stay Strong’, een nummer passend in de tijdsgeest van nu.

‘Vanaf het moment dat ik de stem van Jimi hoorde dacht ik met deze man wil ik ooit iets doen. Dit soort doorleefde soulstemmen bestaan gewoon niet meer en samen met de moderne invloeden van de dance muziek kan er dan iets heel aparts ontstaan’ aldus Jordiz.

Jimi Bellmartin keeps the soul alive! Soulkanon Jimi Bellmartin werd in september 2018 de grote winnaar van de RTL4-kijkcijferhit ‘The Voice Senior’. De 71-jarge rasvocalist was vanaf het eerste moment topfavoriet. Al bij de eerste klanken van zijn blind-audition - James Browns ‘It’s A Man’s World’ - draaiden alle coaches hun stoel in één klap om. Vervolgens werd de zanger bedolven onder lyrische reacties van de juryleden en de media. Kijkers lieten social-media ontploffen en inmiddels werd zijn auditie door ruim 11 miljoen mensen op Youtube bekeken. Reacties op Youtube, van over de hele wereld, roemen zijn doorleefde rauwe en unieke stemgeluid. ‘James Brown is Alive!’.

Soulman Jimi Bellmartin blies in de finale werkelijk iedereen omver met twee hem op het lijf geschreven nummers ‘To Love Somebody’ (Bee Gees) en ‘Stand By Me’ (Ben E. King). Moeiteloos haalde hij met mijn rauwe en doorleefde soulvoice de lastigste noten.

De ‘MasterVoice of Soul’ zingt al heel zijn leven. Als guest-leadzanger van diverse gerenommeerde soulorkesten zoals ‘The Swinging SoulMachine’ reisde hij jaren door Europa. Ook in achtergrondkoren van grote sterren als Percy Sledge en The Trammps was hij met regelmaat te vinden. In 1993 complimenteerde zijn grote voorbeeld, The Godfather of Soul, James Brown hem met zijn unieke stemgeluid.

Zijn grote doorbraak kwam er echter nooit; door familieomstandigheden zette Jimi zijn muziek carrière in de jaren ’80 op een laag pitje. Tot nu! Met zijn verbluffende stem veroverde hij de harten van de miljoenen tv kijkers en won glansrijk de finale van de eerste ‘The Voice Senior’ in de wereld. Nu dan de release van “Together We Stay Strong’ samen met Jordiz.


 


Nieuwe single Romy Monteiro is uit

De nieuwe single van Romy Monteiro is uit! 'Hij Was Voor Altijd' is haar eerste Nederlandstalige nummer. Romy slaat daarmee een compleet nieuwe weg in.

Ondanks dat Romy razend druk is met televisieopnames heeft zij hard gewerkt aan nieuwe muziek. Voor dit heerlijke Nederlandstalige nummer, waarin zij haar hart heeft laten spreken, heeft Romy onder andere samengewerkt met Linde Schöne.

Voor de inspiratie van dit nummer is Romy behoorlijk openhartig geweest. "Ik maak uitgebreide briefings waarin ik van alles over mezelf vertel. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt: werd ontdekt in The Voice Of Holland en kreeg de hoofdrol in The Bodyguard, werd verliefd, verloofd, maar nét niet getrouwd en ik ben vervolgens overwerkt geraakt. Ik nam rust, vond de liefde en genoot van de boekingen in het land, dus nu was het tijd voor nieuwe muziek" aldus Romy. 

Dit nummer is de eerste single die uit wordt gebracht onder het platenlabel Cornelis Music, waar zij onlangs een contract tekende. 'Hij Was Voor Altijd' is vanaf vandaag overal te beluisteren!
 

John de Bever doet schokkende onthulling

Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…!
De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet:


‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’.En dat laatste heeft John de Bever zeker: zelfs tijdens de meest beladen discussie krijg je ‘die lach niet van zijn gezicht’. Woensdag 1 juli lanceert de zanger zijn toepasselijke strijdlied ‘Allemaal Hetzelfde’.

Van een beeldschone dame met een boerka, een zwoele Oosters  hunk, een stoere,getinte spierbundel tot een hoogblonde schoonheid: ze zijn allemaal te zien in de bijbehorende videoclip.Ze zingen  samen,  nuttigen  samen  de  lekkerste  gerechten  en trappen samen een balletje. Met als ultiem doel: samen het verschil maken. Zoals John het zingt: ‘Ieder woordje wordt nu afgewogen, je moet nog op gaan passen wat je zegt. Als wij elkaar eens gaan beloven dat liefde veel meer brengt dan een gevecht.’ Kortom volgens de volkszanger is het ‘vooral de toon die de muziek maakt’.

De  single  ‘Allemaal  Hetzelfde’  (geschreven  en  geproduceerd  door  Emile  Hartkamp  en  Norus
Padidar) is vanaf 1 juli te downloaden via de bekende portals.

Gerard Joling brengt single uit met rapper Poke

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Gerard Joling, 'We Gaan Raket Nu', overal te beluisteren! Het nummer is een samenwerking met rapper Poke.

"We Gaan Raket Nu is een eigentijds zomers nummer, waar ik heel blij van word. Ik vind het erg cool om een combinatie te maken tussen urban en mijn eigen muziekgenre.

Poke is een geweldige rapper met een eigen persoonlijkheid die veel energie en sfeer brengt aan onze single", aldus Gerard Joling.

De single is uitgebracht bij Sony Music Entertainment en is vanaf vandaag overal te streamen en te downloaden.

Romy Monteiro de hele zomer op TV

Romy Monteiro is weer volop aan de bak en presenteert samen met Kees Tol het nieuwe programma De Hit Kwis van de AVROTROS!

Het nieuwe muziekprogramma draait om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits. De gezelligste meezingers, zomerse songs en de grootste hits wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor iedereen thuis gegarandeerd wilt mee spelen, dansen én zingen! De zomerse kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.
 
Natuurlijk is Romy Monteiro als zangeres en presentatrice te boeken voor jouw event! Naast een eventuele avondvullende presentatie zal deze prachtige verschijning met een swingend zangoptreden jouw avond tot een feest maken!

Ook voor een intieme setting is deze nachtegaal de perfecte kandidaat om een prachtige performance neer te zetten, waarbij ze diverse klassiekers ten gehore zal brengen en jouw avond compleet maakt. Informeer nu naar onze speciale corona tarieven!
 

Hart onder de riem van de kermis

Sjaak Vermaak loopt met zijn ziel onder zijn armen nu de kermissen voorlopig geen doorgang vinden. Sjaak is kermisexploitant in hart en nieren en mist de gezelligheid van de kermis.

Als eigenaar van een van de mooiste vermaak zaken op de kermis wil hij zijn kermisfamilie een hart onder de riem steken in deze barre tijden. Sjaak hield daarom een eenzaam protest, klom in de pen en maakte een plaatje om zijn frustratie te verwerken.

Het resultaat is de eerste single van Sjaak Vermaak met de titel ‘Hey Sjaak!’

Een super actuele tekst, een swingende accordeon en de prettige stem van Sjaak Vermaak
maken ‘Hey Sjaak’ tot de kermishit van het jaar.

Mits er nog een kermis komt….

Nieuwe single Tino Martin

Met veel enthousiasme en plezier heeft Tino Martin de laatste weken gewerkt aan zijn nieuwe single ‘Was Sorry Maar Genoeg’.

Samen met de topmuzikanten van zijn eigen Tino Martin Band is het nummer live opgenomen.Zoals we van Tino Martin gewend zijn hoort bij deze nieuwe single ook een videoclip die deze keer opgenomen is op het strand en in de duinen van Noordwijk.

Mooie beelden die met Tino’s uitstraling, de pakkende tekst en de hartverwarmende sound een extra dimensie geven aan dit prachtige nummer.

3JS op #1 met de Aard van het Beest

De Aard Van Het Beest, het 11e studio album van 3JS, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album top 100. Hiermee hebben 3JS hun allereerste nummer 1 album te pakken.

Op de Aard Van Het Beest zetten 3JS de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single 'De Toekomst'.

“We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles. Ook de in februari verschenen single  'Wat Je Mist' krijgt een plekje op het album. Evenals de gloednieuwe single 'Dansen Tot Het Over Is'

Single Vinzzent - We zijn er Bijna

Hij is veelzijdig en allround met een repertoire dat varieert van pop en blues met een boodschap tot vrolijke, aanstekelijke feelgood nummers met een hoog meezinggehalte.

Kortom gezegd: Vinzzent valt in de smaak bij een groot publiek en zijn singles worden altijd breed opgepakt bij de stations in het Nederlandstalige genre.Zijn samenwerking met het bekende label NRGY Music brengt hem gaandeweg naar waar hij wil zijn: de absolute top en zoals hij zelf zingt op zijn nieuwe single ‘We Zijn Er Bijna’.

Een nummer dat hij schreef met Bram Koning en Hans van Vondelen, die ook tekende voor het arrangement. De komende tijd gaat Vinzzent, geboren in Winterswijk, in zijn onafscheidelijke camper weer op pad om aangepast op te treden en promotie te doen en ongetwijfeld zal hij ook veelvuldig te beluisteren zijn op de radio en andere media.