Twilight Entertainment

     

Nieuwe single Aukje Fijn

Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van "Blijf Vannacht" is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarriere. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021.

Aukje Fijn begint al op jonge leeftijd met zingen. Ze is pas negen jaar wanneer ze haar eerste single uitbrengt, die in Noord-Oost Nederland met succes ontvangen werd. De 22-jarige singer-songwriter heeft al diverse eigen nummers uitgebracht en is klaar voor de grote doorbraak in Nederland.

De sympathieke zangeres heeft een grote liefde voor Duitstalige muziek, wie goed luistert naar de melodie, herkent hier en daar het succesvolle schlagergenre. Haar nieuwe single "Blijf Vannacht", vertaald in het Duits: "Bleib heut' Nacht" wordt dan ook in Duitsland uitgebracht. Hiermee gaat er een grote wens van de zangeres in vervulling.

Aukje Fijn heeft de tekst van "Blijf Vannacht" zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned. Binnenkort lanceert Aukje ook haar nieuwe videoclip, houdt haar social media in de gaten. De nieuwe singel wordt op 21 januari 2021 gelanceerd en is vanaf dat moment te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen

Samantha Steenwijk - Vlees en Bloed

Vandaag brengt Samantha Steenwijk haar nieuwe single 'Vlees en Bloed' uit. Samantha slaat met deze single een nieuwe muzikale richting in.

Samantha: 'Vlees en Bloed is de persoonlijkste single die ik ooit heb uitgebracht. Internetpesten is op dit moment een maatschappelijk probleem, wat steeds groter wordt. Het doet mij ontzettend veel op mijn vierendertigste als ik vervelende berichten op mijn social media kanalen lees, laat staan wat het met jonge kinderen doet. Ik vind dat daar veel meer aandacht voor moet komen. Uiteindelijk is iedereen van Vlees en Bloed'.

De single is geschreven door Bart Voncken, Robert D. Fisher en Robert Bredeveld, geproduceerd door Jens Munnik en Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) en gemasterd in de Abbey Road Studios. Het nummer is uitgebracht bij Sony Music.

Peter Koelewijn 80 jaar

De onvervalsbare koning van de Nederlandstalige Rock-`n-roll is vandaag 80 jaar oud geworden.

Peter Koelewijn wordt geboren op 29 december 1940 op de Heezerweg in Eindhoven als zoon van een vishandelaar. Als producer/liedjesschrijver scoort de Eindhovenaar in de seventies vele hits: o.a. Herman van Keeken met “Pappie loop toch niet zo snel”, Bonnie St. Claire met “Clap your hands”, “Waikiki man”, “Dokter Bernhard”, Willeke Alberti met “Carolientje”, Ria Valk met “De liefde van de man gaat door de maag” (beter bekend als “Worstjes op de borstjes”) en “Moeder ik ben zo bang”, Leftside met “Like a Locomotion”, vele Nico Haak hits zoals “Foxy Foxtrot” (in Duitsland een top tien onder de titel “Schmidtchen Schleicher”), “Is je moeder niet thuis”, “Ukelele”en “Honkie tonkie pianissie”, Ronnie Tober met “Petite Mademoiselle”, Ronnie en Ciska Peters met “Naar de kermis”, Don Mercedes met "Rocky" en Louis Neefs met “Ach Margrietje (de rozen zullen bloeien)”. Voormalig Rockets lid Hans Sanders richt de groep Bots op en Koelewijn produceert vier zéér succesvolle LP´s. Ook in Duitsland wordt de groep erg populair: meer dan 500.000 verkochte LP´s.

Peter scoort zowel met The Rockets als solo ontelbare hits zoals: Kom van dat Dak af, Je wordt ouder papa, De Sprong in het duister, Marijke, Klap maar in je handen, Angeline, Kl 204 en vele vele andere hits.

Met het behalen van de gerespecteerde leeftijd van 80 jaar denkt Peter Koelewijn niet aan stoppen, zodra corona achter de rug is hoopt hij weer snel op de bühne te staan.Het Feestteam - Alleen was er toch niks aan

Een feestplaat uitbrengen in deze tijd? De mannen van het FEESTTEAM hebben dit gezien als een uitdaging.

Met ziel & zaligheid is er gewerkt aan een nummer dat terugblikt en vooruit kijkt. Want hoewel sommige beelden van minder dan een jaar geleden nu science-fiction lijken wil het FEESTTEAM laten weten dat je nooit mag vergeten dat straks deuren & ramen weer opengaan en we snel weer samen feest vieren.

De single "Alleen Was Er Toch Niks Aan" is vanaf nu terug te vinden op You Tube, Spotify en andere kanalen.


Gezondheid voorop, daarna gas d'r op

John de Bever scoort unieke Kersthit

Johan Derksen vindt er waarschijnlijk ‘geen bal aan’ maar juist dáárom zouden John de Bever en diverse PSV-sterren het samen wel eens ‘heel ver kunnen schoppen’. De volkszanger lanceert zijn nieuwe kerstsingle én videoclip.

In het ruim drie minuten durende speelfilmpje zien we profvoetballers en voetbalprominenten voorbijkomen. Samen geven zij een unieke ‘voorzet’ naar de kerstdagen!

Wat John de Bever en zijn voetbalhelden betreft, is Nederland klaar voor een grote dosis positiviteit: lekker eten en drinken, een mooi versierde boom én oude vertrouwde kersthits zijn de ingrediënten voor welverdiende, warme feestdagen. De volkszanger wil dit jaar hieraan zijn muzikale steentje bijdragen met zijn fonkelnieuwe single ‘Kerst Wordt Altijd Weer Gevierd’. Inclusief een PSV-versie én bijbehorende kersttrui!

Volgens kenners maakt het kersverse nummer kans dé Nederlandstalige kersthit van dit jaar te worden, al is dit zeker niet het doel van de zanger en zijn voetballende vrienden. ‘Hoewel kerst dit jaar waarschijnlijk anders is dan anders, hopen we met dit nummer vooral veel mensen te inspireren om er toch een gezellige kerst van te maken,’ aldus John de Bever, die het nummer opnam in samenwerking met PSV-sponsor Energiedirect.

De feestelijke videoclip is opgenomen in het Philips Stadion en te zien via YouTube en diverse televisiestations.

Geen Kerstmis, nieuwe single Danny de Munk & Silver Metz

Vandaag brengen Danny de Munk en Silver Metz hun nieuwe single 'Geen Kerstmis' uit.

Danny kwam op dit idee, omdat hij Silver op Instagram zag zingen en wederom versteld stond van zijn talent.

'Het is niet vanzelfsprekend dat Kerstmis voor iedereen een fijne en gezellige tijd is, zeker niet in de bizarre tijd waarin we nu leven. Vandaar dit duet dat uit het leven gegrepen is', aldus Danny.

De single is geschreven door Henny Thijssen en geproduceerd door Maarten de Groot.

Johnny Gold wil samen zijn

Dat op dit moment alles anders dan anders is, en we ons moeten behelpen met het “nieuwe normaal” zal niemand zijn ontgaan .. hoe het komende winter/carnavalsseizoen er zal gaan uitzien is ook volstrekt onduidelijk.

Wat wel heel duidelijk zal zijn  is dat er vanaf 1 December een landelijke mondkapjesplicht is , en dat de anderhalve meter afstand ook nog maanden lang in acht zal moeten worden genomen …..

Precies 10 jaar geleden bracht Johnny Gold een feestelijke Remake van “Samen zijn’ uit, die weken lang in de Mega Single top 100 stond, en in Nederland en België de doorbraak betekende voor dit Enfant terrible van de Nederlandse showbizz … wie had toen ooit kunnen bedenken dat het “Samenzijn” in 2020 zo in gedrang zou komen ..

Johnny Gold had geen beter besluit kunnen nemen dan het opnieuw uitbrengen van deze 10 jarige jubileumversie, geheel opnieuw geproduceerd door zijn vaste producer Harald Queens en tekstueel aangepast op wat we allemaal in deze tijd zo ontzettend missen .. samenzijn, samen lachen, dansen, feesten .. leven om dicht bij elkaar te zijn !!

Met deze oooh zo actuele feestkneiter zal Johnny zeker meehelpen om het “nieuwe normaal’ toch een stuk feestelijker te laten zijn dan dat het nu is !!

Gouden status voor Feestteam met "Shirt uit en Zwaaien"

De teller van betaalde streams voor het nummer 'Shirt uit & Zwaaien' van het FEESTTEAM & Dj Maurice staat momenteel op ruim 10 miljoen.

Een mooie mijlpaal en opsteker.Hoewel er momenteel nog steeds geen mogelijkheden zijn voor fysieke optredens van het FEESTTEAM zijn de mannen zoals altijd zeer gemotiveerd en meer dan klaar voor het moment dat er weer mogelijkheden zijn.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te boeien: een ieder toont bij het beleven van de act een glimlacht op het gezicht, alle handen gaan in de lucht en in de feeststemming gaat iedereen mee. De act is een en al positiviteit ten top zorgt voor een goede omzet verhogende sfeer/.
 
Ook in het buitenland worden zij met open armen ontvangen. Landen als Singapore, Curaçao, Spanje hebben ze reeds aangedaan. Maar ook in Oostenrijk zijn `s winters vaak te gast.

Nieuwe single van Partymeister Immer Hansi

Immer Hansi, bekend van zijn hits Reünie (Après-Ski) en Shotje (Tik Tok) komt met een nieuwe release.

DJ Maurice heeft samen met Hansi de hit "In de Schuur" van Snelle & Ronnie Flex bewerkt naar een up-tempo feestplaat.

Wil jij ook ergens diep van binnen weer een feestje gaan beginnen? Luister naar deze knaller vanaf 20 November.

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in het Oostenrijkse land gek gemaak van Westendorf tot Gerlos en van Hinterglemm tot Kirchberg. Ook in Nederland en België heeft Hansi al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Heise Bierfesten, de Skihut Rotterdam, Fijnfisjenie Café  en de Snollebollekes Live in Concert Pré-Party. Dieses Jahr stehen auch: Wish festival, Electronic Picnic, Lloret de Mar und viele anderen Feestjes in sein Agenda!

Immer Hansi wil een feestje met je vieren in de schuur!


Na avontuur The Voice opnieuw single voor Marlene

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane (ontdekt door Alice Maywood) niet meer te stoppen!

Met een grote schare fans én een BUMA NL Award voor 'Grootste Talent 2018' op zak presenteert ze nu haar nieuwe single 'Wat Ben Ik Gek Op Jou'. Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. En niet zonder succes!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht.

Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden, is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!