Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     

StukTV en Wolter Kroes release single

StukTV heeft vandaag de nieuwe single en videoclip 'Vannacht' uitgebracht. De nieuwe single is een samenwerking met niemand minder dan volksheld Wolter Kroes.

De mannen waren gisteravond samen met Wolter Kroes te gast bij RTL Late Night waar de primeur van de single plaatsvond. Ook hebben ze het uitgebreid gehad over hoe de samenwerking tot stand is gekomen. Bekijk de beelden hier terug. 

StukTV bewijst zich de laatste twee jaar op hoog niveau als dj-act. Zo braken ze vakkundig de tent af op festivals als Paaspop, Solar, Dutch Valley, Emporium Festival, Dreamfields Festival, Vestrock en Park City Live. Ook de costa's in het buitenland zijn niet meer veilig waar StukTV vast onderdeel is op Totally Summer.

Met de nieuwe single 'Vannacht' laat StukTV weer zien dat ze staan voor veelzijdigheid. En dit is nog maar de eerste van een nieuwe frisse reeks eigen releases!

Rene Schuurmans geeft kleur aan je leven

In april van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”. “GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire.

 “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene, “gezond voor lichaam en geest”. Zijn nieuwe single “Kom geef wat kleur aan je leven” springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.
De nieuwe single is vandaag uitgekomen! Bekijk de bijbehorende videoclip hier.
 
Al jarenlang bewijst Rene Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho”, “Bij ons in Brabant”, “Mooie Meisjes” en “He, Doe niet zo Sexy” bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. A.s. zondag geeft hij een Live Concert in Natuurtheater De Kersouwe met alleen eigen repertoire. Een verdienste, na jaren van hard werken, om trots op te zijn.
 
Het afgelopen jaar is Rene Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied, een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant uitgeroepen. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. In deze rol heeft Rene al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel “Keileuk” met het daarbij horende keurmerk.

Ronnie Flex brengt nieuw album uit

Het langverwachte nieuwe album Rémi van Ronnie Flex is uitgekomen. De rapper heeft uitgebreid de tijd genomen voor zijn nieuwe langspeler, die vanaf vandaag overal te beluisteren is. Daarnaast is ook de nieuwe single en video 'Is Dit Over' (ft. Tabitha) verschenen.

Met "uitgebreid" doelen we op het feit dat Ronnie Flex maar liefst anderhalf jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt heeft aan Rémi. De eerder uitgebrachte tracks 'Plek Als Dit',  'Energie', en 'Come Again' zijn onderdeel van het nieuwe album. Deze releases ontvingen meerdere (dubbel) platina awards en vergaarden tientallen miljoenen streams.

Het album is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met bijdragen van Afro Bros. Featurings zijn er o.a. van Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr. Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine.

Tino Martin geeft spectaculaire show in Ziggo Dome

Tino Martin gaf zaterdag een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam.
 

Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.
 
‘Het was mijn droom als klein mannetje om grote concerten te geven. Die droom is uitgekomen in de Ziggo Dome. Ik ben waanzinnig trots dat ik dit moment kan delen met mijn familie en al mijn fans die uit hele land naar Amsterdam zijn gekomen.’ aldus Tino. 
 
In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en hij ontving afgelopen jaar een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. Onlangs bracht hij de single ‘Laat Me Leven’ met Gerard Joling uit en afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ uit. Komende woensdag is de release van zijn nieuwe single 'Blijf Bij Mij'.
 
Foto: William Rutten

Raymon Hermans releast nieuwe single Al Laat

AL LAAT is geschreven door RAYMON en in samenwerking met zijn vaste producer Harald Queens geproduceerd. De track bevat RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar heeft ook dit keer weer nieuwe invloeden gekregen.

“Ik focus mezelf steeds meer op het produceren en daar krijg ik bij Harald alle ruimte voor. Samen streven we altijd naar de beste producties en blijven we vernieuwen. Ook AL LAAT heeft weer een verrassende nieuwe sound gekregen.” – RAYMON HERMANS

AL LAAT is de voorloper op RAYMON’s eerste EP die later dit jaar zal verschijnen. “Ik kan niet wachten om het te laten horen!”

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Ik houd me bezig met het maken van mijn eerste EP. Hiermee ben ik zeker het afgelopen half jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Zo zat ik in het afstudeerjaar van mijn HBO opleiding Media-en Entertainment Management toen dit allemaal begon.. en je raadt het misschien al, dat afstuderen moet nog steeds gebeuren.
Maar weet je, dat komt allemaal wel goed, nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig” – RAYMON HERMANS


In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van AL LAAT verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels bijna 200 boekingen in de agenda.

CPG Divas met eigen show

'Greatest Dance Hits Of The World' Het wordt een mix van recente hits van onder andere Jason Derulo, Meghan Trainor, Ariana Grande, en Jessie J naar klassiekers van sterren en legendes als Alicia Keys, Beyoncé, Aretha Franklin, Chaka Khan en James Brown.

CPG DIVAS koos destijds bij The Voice of Holland voor team Guus Meeuwis en tijdens deze avond krijgen zij ook support van oud-collega’s uit hetzelfde team als voorprogramma; Mike Ott, Melany Sharon en Thijs Pot. De jaarlijkse Spaanse zomertour staat ook weer op het punt van beginnen en later dit jaar staan de dames tevens geboekt als headliner tijdens de Winter Pride met enkele honderdduizenden extra toeristen op Gran Canaria.

Vinzzent komt met eigen festival

‘Vinzzent Op Het Strand’ is het festival van de zanger dat op zondag 20 augustus gaat plaatsvinden op het festivalterrein van Beachclub Puur in Drimmelen.

Het is het eerste grote feest in zijn carrière in een sfeer die helemaal bij hem past. Hartje zomer met je vrienden een drankje doen en genieten van muziek op een mooie zomerse locatie is de beleving van het festival.
 
De zanger heeft een aantal collega’s weten te strikken; Rob de Nijs, Django Wagner, John de Bever, Samantha Steenwijk, Thomas Berge, Stef Ekkel, Corry Konings, Matthijs Koning, Niels Houtepen, DJ Willem de Wijs en DJ Rubin.
 

Feest DJ Maarten gaat viral

De twee jaar oude zomerplaat van Feest DJ Maarten gaat op dit moment 'viral' op internet.Dankzij de Facebookpagina met de ietwat scabreuze naam "Jezus wat slecht" is de plaat "Alles is zomer" inmiddels bijna 70.000 keer bekeken.

Maarten vindt dit heerlijk want voor wat gekkigheid ben je bij de vrolijkste DJ van het land altijd aan het goede adres.

Feest DJ Maarten is tegenwoordig elke vrijdagnacht te gast bij Rob op 3 FM tussen 02.00 en 03.00 uur. Hij mag daar 50 weken achter elkaar een lied komen zingen.

Nieuwe Single Thomas Berge

'IK WIL NIET DAT JE GAAT' is de titel van de nieuwste single van Thomas Berge; een vrolijke, zomerse uptempo plaat.  De reacties zijn lovend bij diverse radio- en TV-stations.
 
Dat een optreden van Thomas Berge heel succesvol is, heeft hij afgelopen weekend weer bewezen op de Fanzone van Toppers in Concert. Binnenkort is hij ook op TV te zien bij het Muziekfeest op het Plein.
 
Op Facebook heeft Thomas bij velen enorme indruk gemaakt met zijn Accoustic Sessions. Zo coverde hij o.a. 'Leef' van André Hazes (waaraan Thomas zelf heeft meegeschreven), 'Open Einde' van Rob de Nijs, 'Ik hou van jou' van Gordon en 'Ik leef niet meer voor jou' van Marco Borsato.
 
Op dit moment werkt Thomas samen met zijn vaste Co-Producer Edwin van Hoevelaak aan een nieuwe EP en is hij druk bezig met de videoclip van zijn nieuwe single.
 

New Timeless draait er niet omheen

Erik Jacott en Marcel Bogarde, oftewel New Timeless, zitten al bijna 30 jaar in het vak. Deze top entertainers met hun motown / earth, wind and fire repertoire scoorden met 'Where is the love' een top 10 notering in Nederland, Duitsland en Belgie.

Maar uiteraard stroomt er ook Surinaams bloed en houden de mannen van hun Surinaamse roots en het Zuid-Amerikaanse en Antiliaanse sfeertje. Met 'Ik draai er niet omheen' maken ze een uitstapje van hun motown repertoire. Het is een vrolijk, uptempo nummer in de sfeer van 'Zullen we maar weer' en ook dit is puur New Timeless!
 
Hun nieuwe single is klaar en vanaf vandaag overal te streamen, downloaden en bekijken op Youtube! New Timeless is 100% Glitter, Glamour and Groove!