Twilight Entertainment

     

Dennis (winnaar The Voice of Holland) vanaf nu te boeken

Vanaf heden is de agenda van Dennis van Aarssen, die onlangs The voice of Holland op zijn naam schreef, geopend voor boekingen. 

Met zijn deelname aan The voice of Holland heeft Dennis van Aarssen het genre jazz weer op de kaart gezet.

Op 22 februari 2019 is hij gekroond tot winnaar van The voice of Holland 2019. Hij imponeerde in de talentenjacht o.a. met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams, ‘That’s Life’ van Frank Sinatra én een croonerversie van Anouk's 'Modern World'.

Zanger Hans nu te boeken met carnaval

Wie kent Hans nou niet? Zijn filmpjes werden meer dan een miljoen keer bekeken op zijn social media. “Natnekken” zo heten de volgers en fans van Zanger Hans, het alterego van rasentertainer Joel Borelli.

Alleen rondom en tijdens carnaval zal Zanger Hans het zuiden van het land betreden om zijn hits, “500ml”, “Pita Kaas” en “MoÌ‚p, moÌ‚p ik ben een heftruck coureur” ten gehore te brengen. Gewapend met zijn knalrode keytar en piano zet hij iedere feesttent op zijn kop.

Een spetterend optreden van 25 minuten met buiten zijn eigen nummers ook een aantal meezingers. 100% feest garantie!


Zanger Hans boeken rondom en tijdens de carnaval? Informeer nu naar de mogelijkheden bij Twilight Entertainment.

Jo Ha Lee bekend van TVOH nu te boeken

JO-HA-LEE (bekend van The Voice of Holland) is er klaar voor!! JO-HA-LEE ontving louter & alleen positieve reacties van de jury van The Voice of Holland.

Waylon, Lil' Kleine, Ali B en zelfs Anouk waren allen enthousiast en positief over de gezellige, goedlachse Amsterdamse 'Feest-Chinees' die het schopte tot aan de battles.

Inmiddels na de eerste optredens in het land kunnen we met volle overtuiging zeggen dat Jo-Ha-Lee niet alleen de studio van The Voice op zijn kop weet te zetten.

Van feesttent tot aan dorpsfeest en van bedrijfsevent tot aan stadion, JO-HA-LEE is er klaar voor!!
BOEK NU!! (ook nog voor carnaval!!)
 

Nieuwe gage John West 2019

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt en dat, in het volkse- en feestsegment, altijd een zekere stijl en klasse heeft. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn schare fans nog steeds blijft groeien.
 
In de afgelopen 10 jaar heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekker Ding en zijn laatste single Nee Ik Rij Niet weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op vele kleine maar ook de grote podia gestaan. In februari begint John aan zijn eerste theater tournee “John West Live“.

Een avondvullend programma met begeleiding van zijn eigen 8 koppige band dat hem naar alle windstreken van het land brengt. Het belooft een muzikaal spektakel te worden en een avond vol vermaak en entertainment!
 
Voor boekingen in 2019 is er een nieuwe gage van € 2.795,00 excl. Btw/Buma

Snollebollekes is Booming !

Met 2 uitverkochte concerten in Gelredome in 2019 schiet Snollebollekes helemaal uit zunne panty!

De shows beloven een spektakelstuk te worden dat zijn weerga niet kent. Volgende week verschijnt de nieuwe single Bobbelen. En Door Nondeju!

NIEUWE GAGE 2019
€ 6.995 (tot 3.500 personen) excl. BTW / BUMA
Gage boven 3.500 personen op aanvraag.

Artiesten TV Programma Beste Zangers

Inmiddels is het TV seizoen van het succesvolle AVROTROS programma "Beste Zangers " achter de rug. De artiesten welke in het seizoen 2018 deelname zijn ook te boeken op uw evenement / feest.

De artiesten welke in 2018 deelname waren: Lee Towers, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glen Faria, Alain Clark , Maria Fiselier, Davina Michelle.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van 1 van de artiesten uit Beste Zangers bij Twilight Entertainment

The BlueBirds: Met Live Band of Akoestisch!

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen, die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Vorige week is het debuutalbum 'Sisters' uitgekomen en van september t/m december staan The BlueBirds in de theaters met hun eerste theatertour.

Daarnaast zijn The BlueBirds beschikbaar voor besloten optredens in akoestische setting of met live band. Informeer naar de mogelijkheden!

Antje Monteiro op uw evenement

Vanaf deze maand zal Antje de hoofdrol vertolken in de, inmiddels al veelbesproken, Feel good Musical 'Mamma Mia!'. In de rol van Donna zal zij alle grote 'ABBA'. hits ten gehore brengen in deze bekende hitmusical. Een rol die Antje op het lijf is geschreven!

Uiteraard is Antje ook beschikbaar voor optredens in het land. Tijdens haar ijzersterke compacte buhneshows brengt zij een selectie van de alom bekende, originele ABBA hits zoals Waterloo, Dancing Queen en The Winner Takes It All. Aangevuld met bekende 70s & 80s hits zoals Why Tell Me Why, Saturday Night Fever, Proud Mary, Let’s Get Loud e.v.a.

Tijdens de speelperiode van Mamma Mia! (september 2018 - juli 2019) zijn de beschikbare data vrij beperkt, dus wees er op tijd bij!

En wilt u de directeur, jubilaris, bruidspaar, jarige of een personeelslid in het zonnetje zetten? Dat kan! Antje kan een speciaal op maat gemaakt optreden voor u verzorgen waarinop basis van de door u aangeleverde informatie het optreden van Antje een wel heel speciaal én persoonlijk tintje zal krijgen!

Steven Kazan niet alleen leuk voor volwassenen

Steven Kazàn brengt een unieke show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke trucs.
Dit programma is een bewezen succes gebleken in het theater en tijdens de meest uiteenlopende evenementen.


De aankomende Feestdagen is de show van Steven Kazan nog op enkele data te boeken. Leuk om te weten is dat deze show niet alleen geschikt is voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Een perfecte invulling voor een evenement tijdens de Feestdagen, zodat zowel de volwassenen als de kinderen het naar hun zin zullen hebben!

Wil je meer zien van Steven Kazàn? Aanstaande woensdag is hij te gast in het splinternieuwe TV-programma “De Tafel van K3”, waar hij meer vertelt over zijn vak als entertainer.

De uitzending wordt om 7.20 op NPO3 uitgezonden.

Geen Fiesta zonder Perez!

Een gloednieuwe show met Live band. De bekende klasse en kwaliteit, in het spannende pakje van een party animal. Dàt is Fiesta Perez, Belle Perez in feest-uitvoering.
 
Natuurlijk krijg je Belle’s beste in pure danspop-stijl voorgeschoteld, snediger, sensueler en stoerder dan ooit: Enamorada, El Mundo Bailando... En dan knalt daar een extra lading Spaanse peper de zaal in op de bloedhete vibes van Born to be Alive en de strakke reggaeton van Despacito. Het opzwepende Let's get Loud, de stomende soul van Dancing on the Ceiling of het catchy Locked out of Heaven van, jawel, Bruno Mars...

Je gaat er van dansen als in Cuba en feesten als op Ibiza, van de Macarena tot Lambada. Belle neemt je mee in een super-set vol dance-hits met zowel hippe als old-school latin feel. En je kan er gif op nemen: Rhythm is gonna get you.

De voorbije maanden heeft Belle Perez in het grootste geheim gewerkt aan een zomeroffensief van formaat. Belle’s nieuwe single, 'Rumba', kwam tot stand door een intense samenwerking met één van LA’s top producersduo’s inzake Latin hits, The Swaggernautz, Jovany Javier en Tot Tan (The Swaggernautz )scoren momenteel een monsterhit met‘ 'Échame La Culpa' van Luis Fonsi en Demi Lavato


“Na mijn deelname aan Liefde voor Muziek en het hitalbum ‘Agua y fuego' had ik het gevoel dat het tijd was voor een nieuwe sound”, zegt Belle.  “‘Rumba’ is zon, zee, strand … kortom ‘totally summer proof’! Zelf ben ik echt heel blij met de nieuwe sound en trots op het resultaat.  Let the summer begin”, aldus Belle. 

Belle Perez met LIVE band is te boeken voor € 7.450 excl. BTW/ Buma
Showtime 1 x 75 minuten
Incl. monitoring