Twilight Entertainment

     

Agenda Snollebollekes geopend vanaf 1 Juli

2019 is nog niet op de helft maar nu al een topjaar voor Snollebollekes met onder andere tweemaal een uitverkocht GelreDome, optredens bij Toppers en meer dan 10 miljoen streams op Spotify voor Links Rechts.

Afgelopen carnaval konden we eens lekker uit ons corrigerend ondergoed te schieten met deze nieuwe Snollebollekes billentriller: BOBBELEN! Met paradijsvogel Gerard Joling maakte hij Total Loss.

Voor de tweede helft van dit jaar staan er nog vele leuke festivals en andere optredens in de planning. Voor 2020 staat GelreDome weer in de agenda, ditmaal maar liefst 3 keer. Tijdens zijn uitverkochte concerten in 2019 in Gelredome ging het dak eraf!

De agenda voor 2020 gaat open op maandag 1 juli.

Nieuwe gage Henk Dissel

Op jonge leeftijd was hij er al zeker van: Henk Dissel wordt zanger. Het mocht een aantal talentenjachten duren maar na de Tros Sterren.NL Academy kreeg hij een platencontract. Zijn doorbraak werd definitief met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012).

Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen - het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

 Vanaf heden is de nieuwe gage van Henk Dissel:
 
Uitkoopgage € 2495,- excl. btw/buma
Show: 1x30 minuten
Geluid: incl. t/m 300 personen

Mad `House maakt comeback

Precies 17 jaar na de nummer 1-hit ‘Like A Prayer’ kondigt Mad’House haar comeback aan! Mad'House domineerde aan het begin van de 00's de dansvloeren én internationale hitlijsten.

Like A Prayer' werd een dikke nummer 1-hit in landen als Duitsland, Frankrijk, België en thuisland Nederland. De single werd zelfs meer dan 2 miljoen keer verkocht in Europa. Hierna volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren!
Na de piek van het album en vele optredens in alle hoeken van de wereld, koos frontvrouw Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Nu bijna 20 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft ze besloten Mad’House weer op de kaart te zetten met een spetterende nieuwe liveshow. De beste dansers zijn gecast en met een top-choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’House in een 30 minuten durende live-show!

The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present! Now, get back into the groove with Mad’House!

Dennis (winnaar The Voice of Holland) vanaf nu te boeken

Vanaf heden is de agenda van Dennis van Aarssen, die onlangs The voice of Holland op zijn naam schreef, geopend voor boekingen. 

Met zijn deelname aan The voice of Holland heeft Dennis van Aarssen het genre jazz weer op de kaart gezet.

Op 22 februari 2019 is hij gekroond tot winnaar van The voice of Holland 2019. Hij imponeerde in de talentenjacht o.a. met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams, ‘That’s Life’ van Frank Sinatra én een croonerversie van Anouk's 'Modern World'.

Zanger Hans nu te boeken met carnaval

Wie kent Hans nou niet? Zijn filmpjes werden meer dan een miljoen keer bekeken op zijn social media. “Natnekken” zo heten de volgers en fans van Zanger Hans, het alterego van rasentertainer Joel Borelli.

Alleen rondom en tijdens carnaval zal Zanger Hans het zuiden van het land betreden om zijn hits, “500ml”, “Pita Kaas” en “MoÌ‚p, moÌ‚p ik ben een heftruck coureur” ten gehore te brengen. Gewapend met zijn knalrode keytar en piano zet hij iedere feesttent op zijn kop.

Een spetterend optreden van 25 minuten met buiten zijn eigen nummers ook een aantal meezingers. 100% feest garantie!


Zanger Hans boeken rondom en tijdens de carnaval? Informeer nu naar de mogelijkheden bij Twilight Entertainment.

Jo Ha Lee bekend van TVOH nu te boeken

JO-HA-LEE (bekend van The Voice of Holland) is er klaar voor!! JO-HA-LEE ontving louter & alleen positieve reacties van de jury van The Voice of Holland.

Waylon, Lil' Kleine, Ali B en zelfs Anouk waren allen enthousiast en positief over de gezellige, goedlachse Amsterdamse 'Feest-Chinees' die het schopte tot aan de battles.

Inmiddels na de eerste optredens in het land kunnen we met volle overtuiging zeggen dat Jo-Ha-Lee niet alleen de studio van The Voice op zijn kop weet te zetten.

Van feesttent tot aan dorpsfeest en van bedrijfsevent tot aan stadion, JO-HA-LEE is er klaar voor!!
BOEK NU!! (ook nog voor carnaval!!)
 

Nieuwe gage John West 2019

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt en dat, in het volkse- en feestsegment, altijd een zekere stijl en klasse heeft. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn schare fans nog steeds blijft groeien.
 
In de afgelopen 10 jaar heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekker Ding en zijn laatste single Nee Ik Rij Niet weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op vele kleine maar ook de grote podia gestaan. In februari begint John aan zijn eerste theater tournee “John West Live“.

Een avondvullend programma met begeleiding van zijn eigen 8 koppige band dat hem naar alle windstreken van het land brengt. Het belooft een muzikaal spektakel te worden en een avond vol vermaak en entertainment!
 
Voor boekingen in 2019 is er een nieuwe gage van € 2.795,00 excl. Btw/Buma

Snollebollekes is Booming !

Met 2 uitverkochte concerten in Gelredome in 2019 schiet Snollebollekes helemaal uit zunne panty!

De shows beloven een spektakelstuk te worden dat zijn weerga niet kent. Volgende week verschijnt de nieuwe single Bobbelen. En Door Nondeju!

NIEUWE GAGE 2019
€ 6.995 (tot 3.500 personen) excl. BTW / BUMA
Gage boven 3.500 personen op aanvraag.

Artiesten TV Programma Beste Zangers

Inmiddels is het TV seizoen van het succesvolle AVROTROS programma "Beste Zangers " achter de rug. De artiesten welke in het seizoen 2018 deelname zijn ook te boeken op uw evenement / feest.

De artiesten welke in 2018 deelname waren: Lee Towers, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glen Faria, Alain Clark , Maria Fiselier, Davina Michelle.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van 1 van de artiesten uit Beste Zangers bij Twilight Entertainment

The BlueBirds: Met Live Band of Akoestisch!

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen, die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Vorige week is het debuutalbum 'Sisters' uitgekomen en van september t/m december staan The BlueBirds in de theaters met hun eerste theatertour.

Daarnaast zijn The BlueBirds beschikbaar voor besloten optredens in akoestische setting of met live band. Informeer naar de mogelijkheden!