The Originals maken eindejaars songference 2017

Nederlands meest succesvolle verzoekjesband gaat met uniek interactief muzikaal jaaroverzicht het theater in. The Originals maken de “Eindejaars Songference 2017”.

Met dit interactief muzikaal jaaroverzicht gaat de verzoekjesband komend najaar op theatertournee. Onder regie van Bavo Galama verzorgen de vijf alleskunners de soundtrack van het jaar. En omdat de zaal mede bepaalt wat The Originals spelen, is elke avond nét even anders.

Interactief muzikaal jaaroverzicht

In elke gebeurtenis zit muziek, in belangrijke nieuwsfeiten en opvallende sportmomenten, maar het bijzondere van de “Eindejaars Songference 2017” is dat The Originals ook de hoogtepunten van het publiek direct in de voorstelling verwerken. Zo worden alle bijzondere gebeurtenissen, van wereldnieuws tot persoonlijk geluk, samengesmeed tot één klinkend jaaroverzicht. Interactief muziektheater dus!

Alles op verzoek

The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Op verzoek! Noem een liedje, een artiest, of een genre en de vijf multi-instrumentalisten zetten het onherroepelijk in. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en op de radio.

Op 27 oktober is de première in theater De Speeldoos in Vught, daarna trekt de band tot eind december langs theaters in het hele land. Van Venlo tot Heerenveen en van Roosendaal tot Zwolle. De “Eindejaars Songference 2017” van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit. Koop nu je kaarten en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar!

Nieuwe gage Snollebollekes

Net toen we dachten dat het niet gekker kon steeg  het succes van Snollebollekes naar nog grotere hoogte! Een paar hoogtepunten?

Het hele jaar was 1 hoogtepunt maar om wat dingen te noemen:
- Een nieuw album (en de bijbehorende uitverkochte CD presentatie)
- Afgelopen jaar 4 singles (7 miljoen views)
- In totaal al 11 singles (bij elkaar ruim 30 miljoen keer bekeken)
- 13 miljoen Spotify streams
- Ruim 200 optredens per jaar in 6 verschillende landen
- Bezoekjes en optredens bij alle grote radiostations (Evers staat op 538, 3FM   Serious Request, Bij Igmar Slam enz. enz.)
- Optredens in veel leuke cafés, bedrijfsfeesten, feesttenten maar ook de bekende festivals als: Paaspop, Emporium, Intents, Dutchvalley en meer!

Oftewel écht teveel om op te noemen en het lijkt wel of het grote publiek Snollebollekes nu pas leert kennen dus het zal zeker voorlopig alleen nog maar toenemen. 
 
Nieuwe gage Snollebollekes: € 2.495,- excl. BTW/BUMA

Vacature Artiesten Boeker

Twilight Entertainment zoekt per direct een fulltime Artiesten Boeker.

We zijn op zoek naar een (aankomende) artiesten boeker M/V en hebt de volgende eigenschappen:

•    Je bezit goede onderhandelings- en verkoopvaardigheden.
•    Je hebt affiniteit met de entertainment- en muziekindustrie.
•    Je bent een commercieel en ondernemend persoon.
•    Je hebt een prettige telefoonstem.

Werkzaamheden

•    Het boeken van artiesten.
•    Opstellen contracten en facturen.
•    Behandelen en beantwoorden van E-mails.
•    Opstellen van nieuwsbrieven.

Profiel werknemer

•    Minimaal MBO werk- en denkniveau
•    Uitstekende onderhandelings- en verkoopvaardigheden
•    Commercieel en ondernemend
•    Nauwkeurig en secuur
•    Communicatief sterk
•    Stressbestendig
•    Oplossings- en resultaatgericht
•    Georganiseerd kunnen werken
•    Goed kunnen plannen en organiseren
•    Servicegericht

Wat bieden wij:

•    Informele en open werksfeer
•    Fulltime (40 uur)
•    Marktconform salaris

U kunt uw sollicitatiebrief met uw CV per e-mail richten aan Toine Dirks via toine@twilight-entertainment.nl
Sluitingsdatum voor deze vacature is 20 maart 2017

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

The Voice of Holland Finalisten Boeken

Na wederom een spectaculair seizoen met ontzettend veel talent is het vrijdag 17-2 zo ver; de spannende finale van The voice of Holland.

Wordt Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary , Isabel Provoost of Pleun Bierbooms The voice of Holland?

De agenda gaat direct na de finale open, maar u kunt tot die tijd wel alvast opties plaatsen. Wees er als eerste bij en informeer naar de mogelijkheden.

4U en GRLBND vanaf nu te boeken

De finalisten uit de Next Boy / Girl band zijn vanaf heden te boeken voor optredens in het land.

GRLBND
GRLBND is de allernieuwste popsensatie van Nederland en bestaat op dit moment uit vijf jonge en getalenteerde meiden. Samen met John Ewbank hebben ze hun eerste single ‘Party’ uitgebracht en is al te beluisteren via online platformen.

Uitkoopgage/prijs € 2495,- excl. btw/buma

4U
4U zijn de winnaars van het programma de Next Boy/Girl Band. De eerste single 'Bitter Taste' werd het vaakst gedownload en gestreamd waardoor de boyband de winst pakte. Tijdens de finale werd meteen bekend gemaakt dat 4U eind dit jaar vier keer in de Ahoy staat in het voorprogramma bij de jubileumconcerten van Nick & Simon.

Uitkoopgage/prijs € 2750,- excl. btw/buma

Carnavalsgage voor Rene Schuurmans

Tijdens de carnaval van 2017 hanteert René Schuurmans wederom een speciale Carnavalsgage.

Rene Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Uiteraard komen Hela Ho, Als ik haar zie, Bij ons in Brabant en Laat de zon in je hart voorbij. Feest gegarandeerd!
 

   Carnavalsgage  € 2.495 -  excl. 6% BTW  /BUMA

Speciale carnavalsgage voor Frans Duijts en Wolter Kroes

Ook dit jaar zijn Frans Duijts, Wolter Kroes weer voor een speciale carnavalsgage te boeken tijdens carnaval!

Deze acts worden gekenmerkt door onuitputtelijke energie, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, oftewel de garantie voor een goed feestje!

Carnavalsgage Frans Duijts 1 x 30 minuten:
 €2995,- Excl. BTW / Buma
Gage is inclusief monitorset.

Carnavalsgage Wolter Kroes 1 x 30 minuten:
 €3500,- Excl. BTW / Buma
Gage is inclusief monitorset.


Deze aanbiedingen gelden uitsluitend voor optredens die plaatsvinden van vrijdag 24 februari t/m dinsdag 28 februari 2017. Geen regiocheck in deze periode.

Edsilia Rombley nu ook te boeken met All Female Band

In het voorjaar van 2016 zette Edsilia Rombley met haar te gekke live band, bestaande uit vijf(!) vrouwen, 30 theaters door heel Nederland op zijn kop met haar muzikale programma 'Mama Sings'!

Als afsluiting van deze succesvolle reeks stond Edsilia 20 augustus jl. in het drukbezochte Openluchttheater Vondelpark te Amsterdam om het publiek nog 1 keer te trakteren op deze te gekke show.

Vanaf nu is zij in deze formatie ook te boeken voor uw evenement, besloten of openbaar.

Edsilia Rombley en haar band verrassen uw gasten met heerlijke Nederlands- en Engelstalige soul- en popnummers, die zij op geheel eigen wijze weten te brengen.

Natuurlijk is en blijft Edsilia Rombley ook te boeken als tape-act (incl. 2 danseressen), met pianist, klein akoestisch en als gastsoliste met andere bands/orkesten en muzikale gezelschappen in de hafabra-scene. 

Ben Liebrand nog te boeken in 1e weekend Augustus

Ben Liebrand is vanwege een optreden op de Amsterdamse "Canal Pride" het weekend van 5, 6 en 7 Augustus beschikbaar voor boekingen in Nederland.

Ben Liebrand boekte als remixer de nodige successen in het buitenland. Zijn eerste remix was ‘She’s So Divine’ van The Limit. ‘Rock The Boat’ van Forrest  en zijn versie van ‘Eve of the war’ leveren hem internationale top 5-hits op. Die buitenlandse hits keren als "import" weer terug in Nederland en zo wordt Ben ook hier  bekend. Zo produceerde en mixte hij onder andere de ’Holiday Rap’ van Mc Miker G &  DJ Sven, een megahit over de hele wereld begin jaren ‘80.

Ben Liebrand is te boeken voor dj`s set van 3 uur in NL.