Twilight Entertainment

     

Vacature Artiesten Boeker

Twilight Entertainment is een fullservice artiestenbureau met een groot aanbod aan entertainment. Van artiesten tot coverbands en van dj`s tot goochelaars. Wij zijn op zoek naar een artiesten boeker M/V met de volgende eigenschappen:

• Je bezit goede onderhandelings- en verkoopvaardigheden.
• Je hebt affiniteit met de entertainment- en muziekindustrie.
• Je bent een commercieel en ondernemend persoon.
• Je hebt een prettige telefoonstem.


Werkzaamheden:

• Het afhandelen en opvolgen van boekingsaanvragen.
• Behandelen en beantwoorden van E-mails.
• Opstellen contracten en facturen.
• Opstellen van nieuwsbrieven.


Profiel medewerker:
• Minimaal MBO werk- en denkniveau
• Uitstekende onderhandelings- en verkoopvaardigheden
• Commercieel en ondernemend
• Nauwkeurig en secuur
• Communicatief sterk
• Stressbestendig
• Oplossings- en resultaatgericht
• Georganiseerd kunnen werken
• Goed kunnen plannen en organiseren
• Servicegericht


Wat bieden wij:

• Informele en open werksfeer
• Fulltime (40 uur)
• Marktconform salaris


U kunt uw sollicitatiebrief met uw CV per e-mail richten aan Toine Dirks via toine@twilight-entertainment.nl

The Clarks bekend van Oranje Zomer en Voetbal Inside

The Clarks zijn tijdens het EK in totaal 14 x als huisband van ORANJE ZOMER op SBS 6  te zien en te horen! Eigenlijk zelfs 28 x, dit omdat er 2 uitzendingen op 1 avond uitgezonden zullen worden.

Uiteraard na het EK weer zoals al jaren lang bij Veronica Inside te zien en te horen. Al vele jaren spelen The Clarks uit Den Haag voor VI en doen dat elke keer weer met veel plezier. Uiteraard kunnen ze ook a.s. juni en juli gewoon geboekt worden als er niet voor TV gespeeld hoeft te worden.

Nu het land weer eindelijk voldoende open gaat voor feesten en partijen, is het helemaal oké om The Clarks te boeken!
Het is altijd een feest als de coverband The Clarks bij u langs komt, dus boek nu zo snel mogelijk voordat de agenda dicht slipt!

Nieuwe gage Wilbert Pigmans

Door het nog steeds doorlopende succes van de Toreador en feestplaten als “Dolores” en “De Clown”, is Wilbert niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Komende maand zal zijn Oranje versie van de Toreador 'Oh Oh Oranje' (beluister hem hier) als anthem gebruikt gaan worden tijdens de EK tour van Coen & Sander op radio 538.
Speciaal hiervoor heeft Wilbert een uniek Oranje Toreadors kostuum op maat laten maken en steunt hij hiermee het Nederlands elftal.

Ook liggen er inmiddels diverse feestplaten op de plank die niet lang meer op een release hoeven te wachten en komen er een aantal unieke tv optredens aan.

Wegens de enorme hoeveelheid aanvragen gaat zijn gage per heden naar
€ 1.995,- excl. BUMA / BTW

Graat en De Laat interactieve radioshow

Christel de Laat en Jordy Graat zijn normaal gesproken iedere zaterdagmiddag te horen op Omroep Brabant.

Dit radioprogramma is nu ook te boeken voor een online event. We brengen een interactieve, gezellige, humoristische maar bovenal energieke show, speciaal voor de medewerkers. Dit is een unieke radio-ervaring voor ieder bedrijf die eens wat anders wil in deze Coronatijd.

Te boeken als streaming of via één van de online platforms.

Nieuwe gage / prijs Mart Hoogkamer

De jonge volkszanger Mart Hoogkamer is na het beroemde 'strandfilmpje' waarin hij ‘Unchained Melody’ zong niet meer te stoppen! Dit spontane filmpje ging wereldwijd viral en is alleen al op Facebook meer dan 55 miljoen keer bekeken.
 
Inmiddels is Mart tijdens de Buma awards uitgeroepen tot ‘Het Grootste Talent Van 2020’ en AVRO Tros heeft een TV registratie gemaakt van zijn livestream concert.  Zijn online concert genaamd ‘Sweet Memories’ kreeg duizenden bezoekers vanuit de hele wereld en vond plaats in de Leidsche Schouwburg.
 
Uitzending concert op NPO1
Morgenmiddag is Mart live te gast bij Radio538 en (aanstaande) zaterdag 19 december is zijn concert te zien op NPO1, 17:05 uur.
 
Het concert bestaat uit prachtliedjes zoals ‘All By Myself’, ’She Believes In Me’ (de Engelstalige versie van de Hazes hit ’Zij Gelooft In Mij’), ‘Hopelessly Devoted To You’ (Grease) en natuurlijk ‘Unchained Melody’! Daarnaast is ook zijn eigen Nederlandstalige materiaal te horen zoals zijn hitsingle ‘Ik Kan Je Niet Vergeten’ en de vertaling van ‘My Way’ onder de titel ‘Terug In M’n Leven. Tijdens het live-concert werd Mart begeleid door de Micky Fisser Band.

Met ingang van 18-12-2020 is de nieuwe gage van een optreden € 2995,- excl. BTW en eventuele BUMA.

Nieuwe gage Rene le Blanc

De trein dendert maar voort! Inmiddels is René Le Blanc bijna dagelijks te bewonderen op de landelijke radio en tv, is hij door weekblad Panorama uitgeroepen tot 'Echte Man 2020'

De 'man of the year', staat hij op 12 december in de Ziggo Dome en is zijn single 'If I tell you' een dikke hit. Als klap op de vuurpijl werd gisteren in Shownieuws officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt van 'Ik geloof in mij', waarin René uiteraard ook weer te zien is.

Er worden momenteel grootse plannen gesmeed op zowel muzikaal als tv-gebied, dus ook voor de langere termijn kunnen we nog lang van René blijven genieten. René kan het zelf amper geloven wat er allemaal gebeurt. Hij is dankbaar en geniet met volle teugen van dit grote succes.

Online Magic met Hans Kazan

Verras je medewerkers of relaties met een live online magic show van Hans Kazàn. Een verbluffend interactief optreden van 20 minuten waarbij al je gasten eerste rang zitten!

 Dit optreden wordt via Zoom of een gelijksoortig systeem live gestreamd vanuit Hans` woonplaats in Spanje. Tijdens de eerste shows voor medewerkers/thuiswerkers/ relaties stroomden de chats binnen. Een korte greep: “Hij is het écht” “Epic” “Dit is super leuk” “Peter, je mond staat open” (over een medewerker die vol verbazing ziet dat Hans de door hem gekozen kaart uit een citroen tevoorschijn haalt) “Briljant” “Jongens, wat een verrassing! Hans Kazàn bij mij thuis op de keukentafel”

Wil je dit online optreden boeken ter opluistering van je meeting, vergadering, kerstborrel, nieuwjaarsparty of om het even welk evenement? Neem dan contact op met Twilight Entertainment

De Grote Sinter Stream Show online

In deze corona tijden wordt er volop gezocht naar mogelijkheden om Sinterklaas entertainment toch te doen plaats vinden. De kinderhelden Titus & Fien bieden het interactieve en unieke bedrijfsfeest voor alle medewerkers en hun kinderen!

Er wordt een Sinterklaas show gestreamt naar voor kinderen van medewerkers van bedrijven. Dit jaar zal dit waarschijnlijk allemaal niet in reallife kunnen en dan is streaming natuurlijk een goed alternatief. Uw mensen hoeven niet te reizen, zitten lekker met het gezin op de bank en genieten toch enorm van een show. De Sinter Stream Show maken we persoonlijk, we brengen bv het logo van het bedrijf in beeld, en we vragen vooraf inside info over de kinderen en medewerkers om het echt hùn Sinterklaasevent te maken.

Tijdens de show zijn er optreden van de populaire Party Pieten, knutselpiet gaat met de kinderen knutselen.  En zo is er nog veel meer om een 45 minuten durende show te streamen volop interactie en entertainment,

Voor de 45 minuten durende show is het zelfs mogelijk een SinterStreamShow pakket vooraf te laten bezorgen bij de kinderen met daarin snoepgoed, een SinterStreamShow Doeboek en Sinterklaasversiering voor in huis.

Boek nu de perfecte tijd voor de SinterStreamShow zodat zelfs dit jaar Sinterklaas uw bedrijf niet overslaat.

Jeffrey Heesen en Brace nu ook samen te boeken

Jeffrey Heesen & Brace zijn door het succes van de nummer 1 hit 'Van Mij Alleen' ook samen te boeken voor optredens in het land. Samen veroveren ze op dit moment heel Nederland. Met meer dan 1.000.000 streams binnen 3 weken en een eigen TikTok dansje gaan Jeffrey & Brace viraal.

Tijdens het 60 minuten durende optreden geniet je van top entertainment waarbij zowel hun solohits als duetten voorbij komen.

Jeffrey Heesen & Brace:
Uitkoopgage/prijs € 2995,-  excl. Btw & Buma
1 x 60 minuten, inclusief M- setHans Kazan, de verstandige optimist

In de periode september t/m december 2020  is Hans Kazàn in Nederland beschikbaar met zijn inspirerende en motiverende lezing “De verstandige optimist!”.

Een fascinerend verhaal vol levenslessen voor iedereen die de toekomst vol vertrouwen tegemoet wil treden.
Hans Kazàn vertelt over een leven vol rennen, vallen, opstaan en verder gaan. Over zijn zoektocht naar geluk en succes. Als tv-presentator, entertainer en ondernemer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek. Authentiek, oprecht, zonder terughoudendheid en… vol positiviteit en humor!

Na afloop van deze persoonlijke boeiende lezing, is er gelegenheid tot discusie. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten, vertrouwen en een brede glimlach naar huis!