Nederland is al ruim een jaar in de ban van het coronavirus. Maar ondanks de nieuwe maatregelen is er écht licht aan het eind van de tunnel. Sieneke wil alvast een flinke positieve duit in het muzikale zakje doen. In het najaar zingt ze opnieuw samen met Frans Bauer in de Nederlandse theaters. Maar eerst presenteert ze haar nieuwe single met de wel heel toepasselijke titel: ‘Wat ’n Ellende’!


Met de release van de nieuwe single is Sieneke er klaar voor dit najaar de Nederlandse bühnes weer veelvuldig te betreden. De altijd goedlachse zangeres heeft er voor gekozen een vrolijke meezinger uit te brengen. In het aanstekelijke ‘Wat ’n Ellende’ zingt ze over alles wat we met z’n allen zo missen. Van een ‘weekendje Parijs’ tot aan het ‘lekker liggen zonnen aan de Middellandse zee’. Na regen komt zonneschijn en tot die tijd zal Nederland ‘muzikaal overleven’ met ‘Wat ’n Ellende’!


Na haar deelname ruim elf jaar geleden aan het Eurovisie Songfestival is de carrière van de inmiddels 29-jarige zangeres onverminderd succesvol. Zo staat er dit het najaar veel op stapel. Van nieuwe muziek en optredens door het hele land tot aan haar gastoptreden tijdens de theatershows van Frans Bauer. Sieneke zingt in deze shows naast een solo stuk ook een prachtige duetten medley met de populaire volkszanger.