Twilight Entertainment

     

Nieuwe singel finaliste We Want More

Patricia van Haastrecht brengt vandaag haar nieuwe single ‘Gravity’ uit. Patricia zong de track zaterdag in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr. Probz en Marco Borsato.

De blind audition met de song ‘Rise Up’, waarmee Patricia in 2019 debuteerde in ‘The Voice of Holland’, is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De teller van de song op Spotify staat inmiddels op meer dan een miljoen streams.

Patricia (31) gaf naast haar finaleplaats in ‘The voice of Holland’ twee jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in TivoliVredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende clubs door heel Nederland en tekende ze een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You Are The Reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.