Twilight Entertainment

     

De Grote Sinter Stream Show online

In deze corona tijden wordt er volop gezocht naar mogelijkheden om Sinterklaas entertainment toch te doen plaats vinden. De kinderhelden Titus & Fien bieden het interactieve en unieke bedrijfsfeest voor alle medewerkers en hun kinderen!

Er wordt een Sinterklaas show gestreamt naar voor kinderen van medewerkers van bedrijven. Dit jaar zal dit waarschijnlijk allemaal niet in reallife kunnen en dan is streaming natuurlijk een goed alternatief. Uw mensen hoeven niet te reizen, zitten lekker met het gezin op de bank en genieten toch enorm van een show. De Sinter Stream Show maken we persoonlijk, we brengen bv het logo van het bedrijf in beeld, en we vragen vooraf inside info over de kinderen en medewerkers om het echt hùn Sinterklaasevent te maken.

Tijdens de show zijn er optreden van de populaire Party Pieten, knutselpiet gaat met de kinderen knutselen.  En zo is er nog veel meer om een 45 minuten durende show te streamen volop interactie en entertainment,

Voor de 45 minuten durende show is het zelfs mogelijk een SinterStreamShow pakket vooraf te laten bezorgen bij de kinderen met daarin snoepgoed, een SinterStreamShow Doeboek en Sinterklaasversiering voor in huis.

Boek nu de perfecte tijd voor de SinterStreamShow zodat zelfs dit jaar Sinterklaas uw bedrijf niet overslaat.