Twilight Entertainment

     

Album 3JS komt definitief 15 Mei uit

3JS hebben de release van hun nieuwe album De Aard Van Het Beest verschoven naar 15 mei. De band heeft uiteindelijk meer tijd genomen om het album nog verder te perfectioneren.

In aanloop naar deze datum zal de band door middel van meerdere YouTube live streams de nummers op het album voor het eerst aan hun fans laten horen. Morgen om 20:00 vindt de eerste live stream plaats en primeuren ze twee nieuwe tracks: 'De Dagen' en 'De Brug'. Deze zullen vanaf 21:00 ook alvast te beluisteren zijn op alle streaming services. De data voor overige live streams worden in de loop van de maand bekendgemaakt.

De Aard Van Het Beest is het twaalfde studioalbum van 3JS. Ze zetten hierop de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single 'De Toekomst'.

“We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles. Ook de in februari verschenen single  'Wat Je Mist' krijgt een plekje op het album. Evenals het gloednieuwe nummer 'Voor Hen Die Wachten', dat werd geschreven naar aanleiding van de corona crisis