Twilight Entertainment

     

Nieuwe single voor Henk Wijngaard

Na het geweldige succes van de eerste single "Tranen op het Stuur" van het gelijknamige spectaculaire album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar/Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers/radio en tv en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Met zijn single "Tranen op het Stuur" wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen en zijn verschijning op het Malieveld bezorgde iedere minister en de massaal opgekomen boeren met hun trekker kippenvel, toen hun Henk Wijngaard met zijn spontane optreden de duizenden toegestroomde aanwezigen een hart onder de riem kwam steken met zijn unieke live optreden.

Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega 'Met de Vlam in de Pijp' te omarmen. De reacties waren laaiend en er zal daarom beslist een vervolg gegeven worden aan dit schitterende initiatief.

Na zijn optredens in de mega-campagnes voor Beequip en Lotto is Henk Wijngaard niet meer weg te denken en zijn nieuwe single "Ik wil Jou" zal door het grote publiek spontaan omarmd worden. Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland.