Twilight Entertainment

     

Nieuwe singel voor TVOH finalist Stef Classens

Na zijn deelname aan ‘The Voice of Holland 2020’, waarbij hij als tweede eindigde, brengt Stef Classens nu zijn eerste single uit onder zijn eigen naam bij [PIAS] Holland.
 
Over ‘Carried Away’ zegt Stef: "Voor mij gaat de song over dat iedereen altijd vecht tegen het verleden en dit zou willen veranderen. Maar uiteindelijk maakt dit je tot wie je bent. Je kunt nu eenmaal je verhaal niet 'veranderen', accepteer wie je bent, ook al moet je soms door dalen gaan".

Stef Classens wordt geboren in Veulen, Limburg, en groeit op in een muzikale familie waar hij al van jongs af aan omringd wordt door muzikanten. Dit heeft een directe invloed op zijn eigen liefde voor het vak. In 2014, als hij nog aan het Rock City Institute in Eindhoven studeert, wint Stef ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’: het talentenjachtprogramma van Giel Beelen op NPO3. Hij vormt een band om zich heen en brengt in 2017 onder de naam HANDED zijn debuutalbum ‘Above the Storm, Below the Flood’ ook uit bij [PIAS] Holland.
 
Naast deze verschillende projecten is Classens al jarenlang de vaste zanger/frontman van de populaire coverband NOAH, waarmee hij optreedt op festivals, tent- en dorpsfeesten, kermissen en andere mooie evenementen. Tijdens zijn persoonlijke zoektocht groeit Stef elke dag, waarin met name zijn schrijfsessies een centrale rol spelen. Een samenwerking met Dubvision voor Armada Music in 2018 verandert veel voor zijn muziek. Hij komt voor het eerst echt in aanraking met de dancescene en begint te schrijven met verschillende producers, waaronder Justin Mylo, No Class en Boye & Sigvardt.
 
Deze samenwerkingen geven Stef’s muzikale groei een dusdanige impuls dat hij besluit mee te doen aan ‘The Voice of Holland 2020’. Met succes: hij wordt tweede en mag in de finale -als eerste finalist in Nederland- zijn eigen single spelen. ‘Carried Away’ is de track waarmee Nederland kennis heeft kunnen maken met de nieuwe, volwassen Stef.
 
‘Carried Away’ is ontstaan tijdens het RecPlay Writing Camp in oktober 2019 en werd in een dag geschreven tijdens een samenwerking met Alessia Labate (Italië), No Class (Noorwegen) en Johannes Weissschnur (White Zoo, Duitsland).


Carried Away is te beluisteren via alle bekende kanalen: